fbpixel

Search icon
Search
Oι Έλληνες σχεδιαστές μετρούν αντίστροφα για το 2022 με τα καλύτερα γούρια
FASHION

Oι Έλληνες σχεδιαστές μετρούν αντίστροφα για το 2022 με τα καλύτερα γούρια

Ανακαλύψτε τις υπέροχες δημιουργίες τους


https://nikolettalekka.com/Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των δώρων και των ευχών για τη νέα χρονιά. Ανυπομονώντας για κάθε καινούρια αρχή και ευελπιστώντας σε ένα αισιόδοξο μέλλον οι Έλληνες designers δημιουργούν όμορφα και κομψά γούρια που μπορούμε να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας ή ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό. Ιδιαίτερες προτάσεις που υμνούν τη σύγχρονη σχεδιαστική τους ταυτότητα μετατρέπονται στο απόλυτο must-have για τις φετινές γιορτές. 

Ανακαλύψτε ακόμη μερικά γούρια που ανυπομονούμε να αποκτήσουμε! 

Έλενα Βότση

instagram2.JPG

H Έλενα Βότση για φέτος επενδύοντας στο δύο που έχει την τιμητική του, δημιούργησε δύο διαφορετικά γούρια για τη νέα χρονιά. Το γούρι αλυσίδα, που αποτελείται από 22 κρίκους ενωμένους, δυνατούς και αδιάσπαστους. Πρόκειται για ένα σύμβολο ενότητας, ελευθερίας, ισχύος και αιωνιότητας.
Μια αλυσίδα που αντιπροσωπεύει τους ισχυρούς δεσμούς της φιλίας, της αγάπης, της οικογένειας. 22 ευχές για ένα καλότυχο 2022. Από την άλλη, το γούρι σημείωμα. Ένας φανταστικός ασημένιος κύλινδρος που κρύβει μέσα του λέξεις καρδιάς για το καινούριο ξεκίνημα. Ένα μενταγιόν που μπορεί να μεταφέρει και το δικό σας προσωπικό μήνυμα για καλή τύχη. 

img-2991.JPG

BUY: Ξάνθου 7, Αθήνα

Νικολέττα Λέκκα

211129-mg-6159.jpg

BUY HERE

Η αρχιτέκτονας και jewel designer, Νικολέττα Λέκκα σχεδίασε έναν μικρό συνδετήρα-γούρι για να μας ενώνει αυτήν την χρονιά με την αγάπη. Την ενσυναίσθηση και την ειλικρίνεια. Χρυσός ή ασημένιος, δηλώνει ευχή κι ελπίδα να συνδέσει θετικά τις εμπειρίες της περασμένης χρονιάς με αυτές της καινούριας και την περαιτέρω τους εξέλιξη. Βασικά του συστατικά η πίστη και η αισιοδοξία. Στην κεντρική ιδέα του το Lucky Charm συνδετήρας περιλαμβάνει ένα “Ο” με εγγεγραμμένα τρία “2” σχηματίζοντας το 2022. Αυτό που σας εύχεται καλή χρονιά!

Lalaounis

900x900-0003-897022-red-a.png

ΒUY HERE 

Με σήμα-κατατεθέν του το κοράλλι, το οποίο υπήρξε διάσημο για τις θεραπευτικές του ιδιότητα στην Αρχαία Ελλάδα, ο οίκος Lalaounis δημιούργησε ένα μοναδικό γούρι για τη νέα χρονιά απεικονίζοντάς του με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο σε pendant, βραχιόλι και διακοσμητικό. Παράλληλα, μέσα από τη νέα δημιουργία του, οραματίζεται ένα αισιόδοξο και με υγεία μέλλον και υποστηρίζει το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας, «Αρχιπέλαγος» που εργάζεται για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη Μεσόγειο.

Zolotas

p2022-35sem-cord-black-1000x1000.png

Ο κόσμος είναι ένας αιώνιος κύκλος. Μια αέναη ατάραχη ροή χώρου και χρόνου, ενέργειας και ύλης. Με αυτό το μήνυμα υποδέχεται το νέο έτος ο οίκος κοσμημάτων Ζolotas. Δίνοντας μια περίτεχνη και άκρως κομψή μορφή στον κύκλο -που μπορεί να είναι και της ίδιας της ζωής- καταφέρνει να εντυπωσιάσει με το νέο του γούρι. Ένα κόσμημα αλλά και διακοσμητικό αξεσουάρ που μπορεί να συντροφεύσει τις εμφανίσεις μας all day long ή ακόμη να δώσει μια «πνοή» πολυτέλειας στην κατοικία μας.