fbpixel

Search icon
Search
Oι Α-list stars της διεθνούς showbiz που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στη χώρα μας
PEOPLE & MOMENTS

Oι Α-list stars της διεθνούς showbiz που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στη χώρα μας

Λαμπερές προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης επιλέγουν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές


Για άλλη μια φορά η χώρα μας φαίνεται πως αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις καλύτερες summer holidays, ακόμα και για τους πιο επιδραστικούς celebrities. Άλλο ένα καλοκαίρι που παραμένουν πιστοί στην επιλογή τους, μιας και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν συνηθίζουν να επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά ξανά και ξανά. Αφού μάθαμε πως στη χώρα απολαμβάνουν τις διακοπές τους αγαπημένες προσωπικότητες της διεθνούς showbiz, μεταξύ των οποίων o Orlando Bloom και η Katy Perry, η Chiara Ferragni και η Kate Hudson, νέες αφίξεις στα ελληνικά εδάφη μάς απασχολούν τις τελευταίες ώρες, ενώ οι φωτογραφίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των media αποδεικνύουν την αγάπη των πιο λατρεμένων stars στην Ελλάδα, διαφημίζοντάς την με τον καλύτερο τρόπο.

Ας δούμε ποιοι είναι οι celebrities που κατέφθασαν στη χώρα μας για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους!

Justin & Hailey Bieber

befunky-collage-5-3gt99.jpg

O Justin Bieber απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα με την πανέμορφη σύζυγό του, Hailey, και φυσικά δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς πόσο πολύ λατρεύει την Ελλάδα. Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται στο νησί της Μήλου, όπου κι επισκέφτηκε τα γραφικά χωριά, έφαγε στις ψαροταβέρνες και περπάτησε στα κατάλευκα σοκάκια. Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες φαίνεται πως απολάμβαναν τις διακοπές τους στη Μύκονο και πως η Μήλος αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό τους. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 27χρονος star το 2015 και το 2016 είχε επισκεφθεί ξανά τη χώρα μας -συγκεκριμένα τη μαγευτική Σαντορίνη-, για επαγγελματικούς σκοπούς.

Goldie Hawn & Kurt Russell

befunky-collage-5-Qt1DX.jpg

Επίτιμοι δημότες Σκιάθου ανακηρύχθηκαν οι διάσημοι χολιγουντιανοί καλλιτέχνες Richard Romanus και Anthea Sylbert, οι οποίοι ζουν πλέον μόνιμα στο αγαπημένο τους νησί εδώ και αρκετά χρόνια. Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν ομόφωνη και η τελετή επιτιμοποίησης του ζεύγους ως δημοτών Σκιάθου, πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του ζεύγους στο νησί, καθώς λόγοι υγείας δεν τους επιτρέπουν να μετακινηθούν. Μάλιστα, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε σε μια πολύ συγκινητική αλλά ευχάριστη ατμόσφαιρα, παραβρέθηκαν οι στενοί φίλοι του ζεύγους και οι επίσης διάσημοι ηθοποιοί του Hollywood Goldie Hawn και Kurt Russell. Το συγκεκριμένο ζευγάρι επιλέγει σχεδόν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα για τις διακοπές του, καθώς, όπως έχει δηλώσει, λατρεύει την αύρα των νησιών μας, τον ήλιο, καθώς και τα καταγάλανα νερά των θαλασσών.

Erling Haaland

befunky-collage-5-74tdB.jpg

Το πιo hot όνομα όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Erling Haaland, βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο. Ο 20χρονος επιθετικός της Borussia Dortmund, πήρε την παρέα του και κατέφθασε στο ελληνικό νησί, όπου περνάει φανταστικά και τα αποδεικτικά στοιχεία βρίσκονται στο προφίλ του στο Instagram. Μάλιστα, μαζί του βρίσκεται και ο star της Manchester City, Riyad Mahrez, με πολλούς να συνδέουν το συγκεκριμένο γεγονός με μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Haaland στην ομάδα της Premier League.

Diane von Fürstenberg

befunky-collage-5-531KH.jpg

H διάσημη σχεδιάστρια Diane von Fürstenberg, βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές και μοιράστηκε στο Instagram μερικές όμορφες στιγμές από το ταξίδι της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Αθήνα και τη Σίφνο. Φαίνεται πως τελευταία 24ωρα, η designer βρίσκεται στο νησί και βρήκε τον χρόνο να επισκεφθεί ένα local εργαστήρι κεραμικής, από το οποίο προμηθεύτηκε μοναδικά πιάτα και κούπες. Μάλιστα, η έκανε δημόσια την επίσκεψή της, δείχνοντας τον θαυμασμό που τρέφει για τις ελληνικές δημιουργίες και το ταλέντο που διακατέχει τους τεχνίτες στη χώρα μας.

Daniel Craig

befunky-collage-5-ylVLq.jpg

Στις Σπέτσες πραγματοποιούνται αυτήν τη στιγμή τα γυρίσματα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Rian Johnson, "Knives Out 2". Μετά την Kate Hudson, στο νησί κατέφθασε ο Daniel Craig για τις ανάγκες των γυρισμάτων, απολαμβάνοντας παράλληλα τη γοητεία της χώρα μας. Όπως είδαμε από τις φωτογραφίες αλλά και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής, ο Craig -με pastel ροζ πουκάμισο, λινό μπεζ παντελόνι και γαλάζιο μαντήλι-, θα υποδυθεί τον ντετέκτιβ Benoit Blanc, ενώ και οι δύο superstars χαρίζουν λάμψη και χολιγουντιανό αέρα στο νησί, με τις φωτογραφίες τους να γίνονται viral.

Μagic Johnson

befunky-collage-5-O7WfE.jpg

O Magic Johnson, ο θρύλος του basket, φαίνεται πως απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας μας, ποστάροντας υπέροχες φωτογραφίες στον λογαριασμό του. Βρίσκεται στα νησιά του Ιονίου, απ' όπου είδαμε φωτογραφικό υλικό με τη συγκλονιστική θέα, την απέραντη θάλασσα και τα πολύχρωμα σπιτάκια, αλλά και από το φαγητό που απόλαυσε και τον εντυπωσίασε. Συγκεκριμένα, έγραψε σε ένα post του: «Χθες το βράδυ φάγαμε το πιο απίστευτο ψάρι, φρέσκια σφυρίδα πιασμένη την ίδια μέρα, από το Avli Restaurant στην Κέρκυρα. Ήταν καταπληκτικό!».