fbpixel

Search icon
Search
Oι πασίγνωστοι celebrities της διεθνούς showbiz που κατέφθασαν στην Ελλάδα τον Ιούνιο
PEOPLE & MOMENTS

Oι πασίγνωστοι celebrities της διεθνούς showbiz που κατέφθασαν στην Ελλάδα τον Ιούνιο

Λαμπερά πρόσωπα που διαφημίζουν τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο!


Αμέτρητοι προορισμοί, καταγάλανα νερά, χρυσαφένιες αμμουδιές, γαστρονομικός παράδεισος. Η Ελλάδα προσφέρει όλα όσα αποζητά κανείς από τις διακοπές του και για ένα ακόμη καλοκαίρι, αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς celebrities, που καταφτάνουν στα ελληνικά νησιά. Λαμπερά πρόσωπα όπως η Kate Hudson, ο Ed Sheeran, o Orlando Bloom κι η Katy Perry πάτησαν το “pause button” κι επέλεξαν φέτος τη χώρα μας, προκειμένου να περάσουν στιγμές χαλάρωσης μαζί με την οικογένειά τους, μετά από μία αρκετά δύσκολη κι απαιτητική χρονιά για όλους. Θέλετε να μάθετε ποιοι celebrities βρίσκονται ή βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα;

Τα βλέμματα στρέφονται στη χώρα μας!

Kate Hudson

204164165-567665781286081-6789938565400238678-n.jpg
Image source: @katehudson

Η Kate Hudson, μαζί με τον σύντροφό της, Danny Fujikawa και τα δύο της παιδιά, τον 9χρονο, Bingham και τη 2χρονη, Rani Rose επέλεξαν ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά των Σποράδων για μερικές ημέρες ξεκούρασης κι αναζωογόνησης. Η Σκιάθος είναι γνωστή για τα γαλαζοπράσινα νερά, την ψιλή άμμο και τις παραλίες με τα λευκά βότσαλα κι η 42χρονη ηθοποιός, που μοιάζει πιο λαμπερή από ποτέ, την επισκέφθηκε μαζί με την οικογένειά της, μαγνητίζοντας παράλληλα τα βλέμματα με τις άψογες αναλογίες της. Σε μία από τις εμφανίσεις της στην παραλία, η πασίγνωστη star επέλεξε ένα γαλαζοπράσινο μπικίνι που αναδείκνυε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το καλογυμνασμένο της κορμί, ενώ η οικογένεια περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας στην πισίνα ή τη θάλασσα, με την Hudson να αφιερώνει αρκετό χρόνο στα παιδιά της, απολαμβάνοντας παράλληλα το ελληνικό φαγητό, λίγο πριν να επιστρέψει και πάλι στη δουλειά, καθώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη νέα ταινία στο Πόρτο Χέλι. στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, με τίτλο Knives Out 2. Μαζί με το ζευγάρι, είναι κι η μητέρα της, Goldie Jeanne Hawn με τον Kurt Russell.

Chiara Ferragni

206306123-340824194282993-914399654033017023-n.jpg
Image source: @chiaraferragni

Αποτελεί αναμφίβολα αυτή τη στιγμή, μία από τις πιο γνωστές και πετυχημένες influencers σε ολόκληρο τον κόσμο, μετρώντας εκατομμύρια πιστούς followers και σε κάθε της βήμα, μαγνητίζει τα βλέμματα. Η Chiara Ferragni, άφησε για λίγο το Μιλάνο και βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Ελλάδα και την Αθήνα, με αφορμή μια limited collection που φέρει την υπογραφή της. Η λαμπερή Ιταλίδα, που έγινε για δεύτερη φορά μητέρα τον περασμένο Μάρτιο, επέλεξε το Four Seasons Astir Palace Hotel για τη διαμονή της κι ένα από τα πρώτα πράγματα που φρόντισε να κάνει λίγο μετά την άφιξή της σε αυτό, ήταν ένα room tour στο instagram, δείχνοντας εντυπωσιασμένη. Μεταξύ άλλων, βρέθηκε στο Σούνιο, απολαμβάνοντας μία από τις πιο ηλιόλουστες ημέρες στην πρωτεύουσα και γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο, δοκιμάζοντας εκλεκτά πιάτα κι ελληνικές γεύσεις, ενώ μοιράζεται την κάθε της στιγμή με τους followers της.

Orlando Bloom - Katy Perry

204380037-843469286589236-7434866698985986696-n.jpg
Image source: @orlandobloom

Μετά το ταξίδι στην Ιταλία και την παραμονή τους στη Βενετία, ο Orlando Bloom κι η Katy Perry συνέχισαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στην Πελοπόννησο. Το ζευγάρι, μαζί με την δέκα μηνών κόρη τους, Daisy Dove και τον γιο του ηθοποιού από το γάμο του με την Miranda Kerr, Flynn, απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε ένα αρκετά private περιβάλλον, θέλοντας να μείνουν μακριά από τα πολλά, αδιάκριτα βλέμματα. Παρόλα αυτά, το ζεύγος διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα. Πως; Μοιράστηκε αρκετές στιγμές του στα social media, όπως την ημέρα του πατέρα, με τον Βloom να δημοσιεύει μερικές φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά του. Από την άλλη, η διάσημη τραγουδίστρια δεν αφήνει λεπτό από την αγκαλιά της την κόρη της, κλέβοντας την παράσταση με τις ενδυματολογικές της επιλογές, όπως το bold μωβ ολόσωμο μαγιό, που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ed Sheeran

ed-sheeran.png
Image source: @akrogiali.stoupa

Ένα ακόμη λαμπερό πρόσωπο που βρέθηκε στην Πελοπόννησο για μερικές ημέρες ξεκούρασης, είναι κι ο Εd Sheeran. Ωστόσο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν επέλεξε κάποιον πολύ κοσμικό προορισμό, αλλά την ειδυλλιακή Στούπα στη Μεσσηνιακή Μάνη, απολαμβάνοντας εκεί ημέρες ξεκούρασης, συνοδευόμενος από την οικογένειά του. Ο Βρετανός superstar κράτησε αρκετά χαμηλό προφίλ, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μάνη κι επισκέφτηκε ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της περιοχής, προκειμένου να γευτεί την ελληνική, μεσογειακή κουζίνα, όπου δεν παρέλειψε να βγάλει πολλές, αναμνηστικές φωτογραφίες, μεταξύ άλλων με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Αν κρίνουμε από το χαμόγελό της, τότε είναι σίγουρο πως θα επισκεφτεί ξανά στο μέλλον τη χώρα μας!

Eva Herzigova

200338317-661018518632178-3201385703549687799-n.jpg
Image source: @evaherzigova

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στις Κυκλάδες και σε ολόκληρη την Ελλάδα κι είναι παγκοσμίως γνωστή για το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, το ηφαίστειο με την εντυπωσιακή καλντέρα και τη μαγευτική θέα στο Αιγαίο. Κάθε χρόνο, την επισκέπτονται αρκετά λαμπερά πρόσωπα στη διάρκεια του καλοκαιριού και πριν από μερικές ημέρες, βρέθηκε σε αυτήν η Eva Herzigova. Ένα από τα πιο γνωστά supermodels των 90’s, επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, προκειμένου να περάσει στιγμές χαλάρωσης και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα σε ένα από τα πιο λαμπερά νησιά της Ελλάδας. “Η ομορφιά αυτού του τόπου”, ήταν η λεζάντα σε μία από τις πολλές φωτογραφίες που δημοσίευσε κατά την παραμονή της στο νησί, που όπως φαίνεται της έκλεψε την καρδιά.