fbpixel

Search icon
Search
Οι 8 νέες σειρές του Netflix που θα μας κρατήσουν συντροφιά τον Μάρτιο
ARTS & CULTURE

Οι 8 νέες σειρές του Netflix που θα μας κρατήσουν συντροφιά τον Μάρτιο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε!


Ο Μάρτιος είναι εδώ και τι καλύτερο θα μπορούσε να μας φέρει από τη λίστα με τις νέες αλλά και διαχρονικές σειρές του Netflix. Κωμωδία, δράμα και δράση συντελούν τη νέα watch list του μήνα που θα μας καθηλώσει. Ένα αγόρι παραδομένο στην εγκληματικότητα, μία υπαρξιακή απειλή και μία αγνοούμενη αστροναύτης αποτελούν μερικά από τα σενάρια που θα μας χαρίσουν στιγμές φόβου και αγωνίας.

Let’s take a look!

Blood and Water (Season 4)

Το νοτιοαφρικανικό εφηβικό δράμα που κέρδισε εκατομμύρια θαυμαστές στον κόσμο, επιστρέφει βάζοντας έναν επίλογο στην ιστορία των δύο κοριτσιών της Puleng και της Fikile. Διανύοντας το τελευταίο τους έτος στο Parkhurst High, οι δύο αδελφές θα βρεθούν ανάμεσα σε ρομαντικά διλήμματα, ενώ έρχονται συνεχώς αντιμέτωπες με το σκοτεινό παρελθόν τους.

Info: Η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της σειράς έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαρτίου 2024.

Furies

Οι πρωτότυπες, γαλλικές παραγωγές δράσης συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix. Αυτή την φορά, η υπόθεση της σειράς μάς μεταφέρει στο Παρίσι όπου βρίσκεται η Lyna. Μετά τη βάναυση δολοφονία του πατέρα της στα γενέθλιά της, η ίδια ορκίζεται να εκδικηθεί τον δολοφόνο του και πέφτει στα δίχτυα της Ερινύας. Από μια απλή, νεαρή γυναίκα, που ζει μια φυσιολογική ζωή, η Lyna δυσκολεύεται να αντισταθεί στην έλξη του σκοτεινού και επικίνδυνου μονοπατιού που έχει επιλέξει και αρχίζει να βλέπει τον εαυτό της ως μέρος αυτού του ανεξιχνίαστου κόσμου. Πρωταγωνιστούν: Lina El Arabi, Marina Foïs κ.α.

Info: H σειρά έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την 1η Μαρτίου 2024.

Somebody Feed Phil (Season 7)

Για τους λάτρεις του φαγητού και της γνωριμίας διαφόρων κουζινών, αυτή η σειρά είναι η κατάλληλη. Αποτελούμενη από 8 επεισόδια, σε αυτή τη γευστική περιπέτεια, ο Rosenthal κατευθύνει τους θεατές σε ποικίλους και απολαυστικούς προορισμούς: Ντουμπάι, Βομβάη, Κιότο, Ταϊπέι, Ουάσινγκτον, Ορλάντο, Σκωτία και Ισλανδία. Χάρη στη κωμικότητα, την καλοκαγαθία και το χιούμορ του παρουσιαστή, η σειρά έχει αγαπηθεί από τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και δεν είναι τυχαίο που το 2019 διεκδίκησε το βραβείο Emmy: Καλύτερο Μη Δομημένο Ριάλιτι.

Info: H έβδομη σεζόν έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την 1η Μαρτίου 2024.

The Gentleman

Σε σκηνοθεσία Guy Ritchie η σειρά «The Gentlemen» βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του 2019, πραγματεύεται την ιστορία του Εddie, ενός Άγγλου αριστοκράτη ο οποίος βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένος στον κόσμο της εγκληματικότητας χάρις σε μία κληρονομία. Ανάμεσα στον βρετανικό υπόκοσμο και αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένεια του, θα αναμειχθεί στο παιχνίδι των γκάνγκστερ προσφέροντάς μας έναν συνδυασμό κωμωδίας και δράσης. Πρωταγωνιστούν: Theo James, Kaya Scodelario κ.α.

Info: Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Μαρτίου 2024.

The Signal

Το Netflix ετοιμάζεται για την παγκόσμια κυκλοφορία της νέας, μίνι σειράς διαστημικού θρίλερ. Από την Bon Voyage Films και το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Ταμείο Κινηματογράφου, η μίνι σειρά 4αρων επεισοδίων παρουσιάζει την Paula, μία γυναίκα που δεν μπορεί να μείνει μακριά από το την δουλειά της ως αστροναύτης. Ωστόσο, η αγάπη της για αυτό παίρνει μια σκοτεινή τροπή όταν εξαφανίζεται, αφήνοντας τον σύζυγο και την κόρη της να ψάχνουν ένα οποιοδήποτε στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκεται. Αφού λάβουν ένα μυστηριώδες μήνυμα, φαίνεται πως ό,τι βρήκε η Paula θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για τον πλανήτη. Τι θα μπορούσε να έχει βρει; Πού θα οδηγήσει την οικογένειά της; Πρωταγωνιστούν: Florian David Fitz, Peri Baumeister κ.α.

Info: H σειρά έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαρτίου 2024.

Girls5eva (Season 3)

Με πρωταγωνίστριες τις Sara Bareilles, Renée Elise Goldsberry, Paula Pell και Busy Philipps, το «Girls5eva» ακολουθεί ένα girl group από τα τέλη της δεκαετίας του '90, τα μέλη του οποίου επανενώνονται για να δώσουν στα όνειρά τους μία δεύτερη ευκαιρία. Η 3η σεζόν της μουσικής, κωμικής σειράς αποτελείται από 6 επεισόδια. Διαθέσιμες στη πλατφόρμα θα είναι επίσης η 1η και 2η
σεζόν.

Info: H τρίτη σεζόν έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου 2024.

Physical: 100 (Season 2)

Μοιάζει με το «Squid Game» μόνο που στη παρούσα περίπτωση αγωνίζονται άνθρωποι από την πραγματική ζωή σε δύσκολες δοκιμασίες, στοχεύοντας στο χρηματικό έπαθλο των 300 εκατομμυρίων γουόν (σχεδόν 208.000 ευρώ) Γυρισμένο στη Νότια Κορέα, περιλαμβάνει 100 διαγωνιζόμενους διαφορετικών ηλικιών, φύλου και επαγγελματικής κατάστασης, οι οποίοι θα αναμετρηθούν σε διάφορες, εξαντλητικές και επίπονες δοκιμασίες, ξεπερνώντας τα όριά τους.

Info: Η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της σειράς έχει προγραμματιστεί για της 19 Μαρτίου 2024.

3 Body Problem

Από τους παραγωγούς του «Game of Thrones», David Benoif και D.B. Weiss, η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο best-seller μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας «Remembrance of Earth's Past» του Κινέζου συγγραφέα Cixin Liu. Πρόκειται για μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες σειρές της πλατφόρμας με 8 επεισόδια, αφού προσφέρει στο κοινό μια συναρπαστική και οπτικά εκπληκτική αφήγηση που εκτείνεται σε ηπείρους και δεκαετίες, καθώς πέντε πρώην συνάδελφοι κάνουν συγκλονιστικές ανακαλύψεις ενώ οι νόμοι της

επιστήμης ξετυλίγονται και ταυτόχρονα μια υπαρξιακή απειλή αναδύεται. Το καστ της σειράς αποτελείται από τους: Benedict Wong, Jess Hong κ.α.

Info: H σειρά έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου 2024.

Κεντρική φωτογραφία: Τhe Gentleman