fbpixel

Search icon
Search
Οι 6 πιο ερωτικές σειρές και ταινίες για να παρακολουθήσετε
SAINT VALENTINE

Οι 6 πιο ερωτικές σειρές και ταινίες για να παρακολουθήσετε

Οι παραγωγές που έχουν ξεχωρίσει για το sexiness που εκπέμπουν μέσα από τις σκηνές τους


Εάν σας αρέσουν οι ταινίες και σειρές ρομαντισμού, τότε θα γνωρίζετε πως μέσα σε αυτές υπάρχουν ατμοσφαιρικές σκηνές με έντονο ερωτισμό.  Μερικές από αυτές, έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν μέσα στα χρόνια και να θεωρηθούν οι πιο κορυφαίες στο είδους τους. Εάν είστε fan, τότε δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε παρακάτω, ώστε να ανακαλύψετε 6 από αυτές, τις οποίες αξίζει να συμπεριλάβετε στη watch list σας, για να τις παρακολουθήσετε είτε μόνοι σας είτε με τον/τη σύντροφό σας.

Discover the movies & the series!

The series

1. Elite

1254646.jpg

Ένα από τα πιο δημοφιλή θρίλερ στην πλατφόρμα του Netflix το οποίο δε γίνεται να απουσιάζει από αυτήν εδώ τη λίστα. Σε κάθε επεισόδιο, το sex είναι σίγουρα κάτι που απασχολεί τους έφηβους πρωταγωνιστές, οι οποίοι δε φοβούνται να πειραματιστούν σε νέα μονοπάτια που αφορούν τον έρωτα, με συντρόφους και των δύο φύλων και το ίδιο πάθος την κάθε φορά.

2. Normal People

dsc1715oct-01-2019rt-1c-0.jpg

Ακόμα μια σειρά που έχει αφήσει εποχή στο είδος της, την οποία έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο. Η ακαταμάχητη χημεία των Ιρλανδών εραστών Marianne (Daisy Edgar Jones) και Connell (Paul Mescal) είναι κάτι που κεντρίζει την προσοχή μας από την πρώτη κιόλας στιγμή, παρά την όλη αμηχανία που υπάρχει αρχικά μεταξύ τους. Ο έρωτας είναι αυτό που τους ενώνει, ενώ το πάθος τους προέρχεται από τις φωτογραφίες της Nan Goldin, από τις οποίες εμπνεύστηκε ο σκηνοθέτης, Lenny Abrahamson.

3. Pose

pose-aTgL0.jpeg

Εδώ έχουμε να κάνουμε μια ιστορία για την drag ball σκηνή της Νέας Υόρκης από τα τέλη της δεκαετίας του '80 έως τα μέσα της δεκαετίας του '90. Με τον Ryan Murphy του American Horror Story να συνυπογράφει τη δημιουργία του, το Pose δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο παρά μόνο εξαιρετικό. Παρόλο που ο Billy Porter, που υποδύεται τον Pray Tell, μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν να γυριστεί η σκηνή του σεξ με τον Dyllón Burnside (Ricky Wintour), το τελικό αποτέλεσμα ήταν τέλειο, υπό τους ήχους του Whip Appeal του Babyface.

The movies

1. Notting Hill

rs-1024x673-190509153852-1024-in-bed-notting-hill.jpg

Πρόκειται για μια από τις πιο ρομαντικές ταινίες που έχουμε δει, η οποία εξυμνεί τα τέλη της δεκαετίας του '90 και τις αρχές του 2000. Με πρωταγωνιστές του Julia Roberts και τον Hugh Grant, το αποτέλεσμα ήταν να βλέπουμε στις οθόνες μας ένα ζευγάρι βγαλμένο από παραμύθι, όπου η μεταξύ τους φλόγα ενέπνευσε πολλά ζευγάρια εκείνης της εποχής. Η χημεία τους στο κρεβάτι, αλλά και τα φωτεινά βλέμματά τους είναι σίγουρα κάτι που λατρεύουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά.

2. Call Me By Your Name

call-me-by-your-name-1-1600x900-c-default.jpg

Σίγουρα μια από τις πιο τρυφερές ιστορίες που έχουμε θαυμάσει στη μεγάλη οθόνη τα τελευταία χρόνια, αλλά και μια παραγωγή που απογείωσε την καριέρα του Timothée Chalamet. Μια ταινία που φέρνει στο προσκήνιο τα αληθινά και πιο δυνατά συναισθήματα μιας σχέσης, στην οποία το έντονο πάθος γίνεται ο βασικός πρωταγωνιστής με τον οποίο πορεύονται οι ήρωες. Ένα πάθος ουσιαστικό, βγαλμένο από την ψυχή, που δεν εστιάζει σε στερεότυπα και προκαταλήψεις, αλλά στην πραγματική αγάπη.

3. Notebook

2iqkqrewkki8krevysbqhe.jpg

Και ποιος μπορεί να ξεχάσει το "Notebook" και την απίστευτη χημεία που υπήρχε ανάμεσα στον Ryan Gosling και τη Rachel McAdams. Τα καυτά φιλιά στη βροχή, το γεμάτο πάθος sex και οι τρυφερές στιγμές τους στην μπανιέρα είναι τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό. Η ταινία ακολουθεί το ταραγμένο ταξίδι δυο νεαρών εραστών, του Νόα και της Άλι οι οποίοι μπλέκουν σε ένα παθιασμένο καλοκαιρινό έρωτα και μετά από χρόνια χωρισμού, τον οποίο προκάλεσαν οι διαφορετικές κοινωνικές τους τάξεις και ο Δεύτερος παγκόσμιος Πόλεμος, βρίσκονται αναπάντεχα ξανά μαζί.

Enjoy!