fbpixel

Search icon
Search
Οι 10 πιο iconic εμφανίσεις των Oscars που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε
THE LOOK

Οι 10 πιο iconic εμφανίσεις των Oscars που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε

Εν όψει της βραδιάς των βραβείων την Κυριακή, θυμόμαστε τα σύνολα που μας έχουν εντυπωσιάσει


Η 93 Απονομή των Βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου πλησιάζει. Την Κυριακή 25 Απριλίου, θα προβληθεί η βραδιά των Oscars κι όλοι περιμένουμε με αγωνία να την παρακολουθήσουμε. Οι συζητήσεις γύρω από τη φετινή διεξαγωγή ήταν πολλές, λόγω της πανδημίας που βιώνουμε τους τελευταίους 12 μήνες κι αυτός ήταν κι ο λόγος που δεν έγιναν τον Φεβρουάριο αλλά τον Απρίλιο. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως δε θα υπάρξει ένας παρουσιαστής, αλλά θα ακολουθηθεί το μοτίβο των τελευταίων χρόνων. Οι οικοδεσπότες θα εναλλάσσονται ενώ επρόκειτο να δούμε στη σκηνή μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, που είτε είχαν κερδίσει παλαιότερα το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο είτε ήταν ανάμεσα στις υποψηφιότητες.

Το αγαπημένο μας μέρος της βραδιάς όμως είναι το κόκκινο χαλί και οι στιλιστικές επιλογές των celebrities, τόσο γυναικών όσο και ανδρών. Εν όψη λοιπόν της φαντασμαγορικής βραδιάς, συλλέξαμε παρακάτω τις πιο iconic εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων που δε μπορούμε να ξεχάσουμε!

Jennifer Lawrence, 2011

e8fbb291e411479aca03abc7d2c4bb70.jpeg

Πριν 10 χρόνια ακριβώς, η 20χρονη τότε Jennifer Lawrence έλαβε υποψηφιότητα για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου κι έγινε η δεύτερη νεότερη ηθοποιός όλων των εποχών, η οποία ήταν προτεινόμενη σ΄αυτήν την κατηγορία. Για εκείνη λοιπόν την εμφάνιση, είχε επιλέξει μία κόκκινη τουαλέτα Calvin Klein, η οποία είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Οι διακριτικές λεπτομέρειες, όπως το μικρό άνοιγμα στην πλάτη έκαναν τη διαφορά, τοποθετώντας την έτσι στην κατηγορία με τις εμφανίσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Lady Gaga, 2019

abaca-671987-179.jpeg

Εκείνη τη χρονιά δε μπορούμε να ξεχάσουμε την απόλυτη Lady Gaga για πολλούς λόγους. Πρώτον για το Όσκαρ που κέρδισε λόγω του τραγουδιού Shallow, από την ταινία A Star is Born, δεύτερον για τη χημεία που είχε με το συμπρωταγωνιστή της Bradley Cooper, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι και τρίτον για το lexander McQueen μαύρο φόρεμά της. Η εμφάνισή της απογειώθηκε με τα μαύρα opera gloves και το Tiffany διαμαντένιο κολιέ της.

Angelina Jolie, 2012

a95ab2003cfed5c4c9224badcf0286bc.jpeg

H 36χρονή τότε Angelina Jolie έμοιαζε καταπληκτική μέσα στη μαύρη Atelier Versace τουαλέτα της. Το σκίσιμο που υπήρχε στο φόρεμα ήταν αυτό που «έκλεψε» την παράσταση. Μάλιστα, ο τρόπος, ο οποίος έβγαζε συνεχώς το πόδι της ήταν ένα από τα highlights της βραδιάς. Το μόνο που είχε χρειαστεί να κάνει για να ολοκληρώσει την εικόνα της ήταν να προσθέσει το κόκκινο κραγιόν της.

Jennifer Lopez, 2019

bf841740b9ffac93805519ac40241dd0.jpeg

Άραγε υπάρχει εμφάνιση αυτής της γυναίκας που να μην έχει μείνει αξέχαστη; Σίγουρα όχι, αλλά εκείνη του 2019 με φόρεμα Tom Ford ήταν το κάτι άλλο. Τοποθετείται δικαίως στην κατηγορία των πιο iconic Oscar looks, αφού κανείς δε μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Classy & chic all the way!

Charlize Theron, 2004

b41bcf57df89efc10f6eb5b70bfd33f5.jpeg

Η πρώτη εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού που επιλέγεται στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι αυτή από το 2004. Η ξανθιά τότε Charlize Theron επέλεξε ένα Gucci λαμπερό φόρεμα, με ουρά και διακριτικά κοσμήματα. Η σιλουέτα της ήταν εντυπωσιακή, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Charlize Theron, 2019

gettyimages-1131900214.jpeg

15 χρόνια μετά, η Charlize Theron εμφανίστηκε με καστανό καρέ κι ένα γαλάζιο φόρεμα Christian Dior, το οποίο μας «έκοψε» την ανάσα. Το μπροστινό του μέρος κάλυπτε ολόκληρο το σώμα της ενώ τον λαιμό της κοσμούσε ένα μαργαριταρένιο κολιέ. Η ανοιχτή πλάτη του ήτα αφοπλιστική, απογειώνοντας τη θηλυκότητά της. Σίγουρα πρόκειται για μία εμφάνιση που δύσκολα θα ξεχάσουμε.

Cate Blanchett, 2011

fe03b1e240a81017d2a9d4dcb59e3359.jpeg


Μία από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της Cate Blanchett στο κόκκινο χαλί είναι αδιαμφισβήτητα αυτή του 2011 με το λιλά Givenchy dress. H αέρινη σιλουέτα του και οι κεντητές λεπτομέρειες μαζί με τις κίτρινες πινελιές τόσο στο μπροστινό μέρος όσο και στην πλάτη, της χάρισαν ένα ρομαντικό αέρα, που κάθε γυναίκα θα ζήλευε.

Billy Porter, 2019

91st-academy-awards-arrivals-1551115681.jpeg

Αν μας ρωτάτε ο Billy Porter αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μας fashion icons της σύγχρονης εποχής. Κάθε φορά περιμένουμε πως και πως για να δούμε την επόμενη εμφάνιση του, η οποία μόνο απαρατήρητη δε μπορεί να περάσει. Για τα Όσκαρ αυτή που ξεχωρίσαμε ήταν του 2019 με μαύρη τουαλέτα του Christian Siriano και ένα τεράστιο μαύρο παπιγιόν.

Brad Pitt, 2020

2020-oscars-winners-brad-pitt.jpeg

Ο διάσημος ηθοποιός ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ανδρών που ο χρόνος είναι σύμμαχός τους. Στην περσινή απονομή, ο Brad Pitt εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με κοστούμι Brioni, υπενθυμίζοντάς μας όλους τους λόγους για τους οποίους κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Leonardo DiCaprio, 2020

oscars2020leonardodicaprio.jpeg

Την ίδια χρονιά ο Leonardo DiCaprio επέλεξε ένα μαύρο smoking διά χειρός Georgio Armani. Κλασικό και κομψός, ανήκει σε μία από τις εμφανίσεις αντρών που έχουν ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια.