fbpixel

Search icon
Search
The Oscars: Όλα όσα γνωρίζουμε για τους φετινούς παρουσιαστές
PEOPLE & MOMENTS

The Oscars: Όλα όσα γνωρίζουμε για τους φετινούς παρουσιαστές

Η 93η τελετή απονομής των βραβείων πρόκειται να αποτελέσει ένα ακόμη λαμπρό γεγονός της χρονιάς


Η εντυπωσιακή διοργάνωση που ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια ετοιμάζεται για ακόμη μια φορά να λάμψει και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε. Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων προβλέπεται να είναι ένα φαντασμαγορικό event, καθώς ήδη μας έχει απασχολήσει αρκετά τους τελευταίους μήνες ως προς τη μορφή που θα λάβει το show, τις υποψηφιότητες αλλά και την παρουσίαση του, με πλήθος κόσμου να ανυπομονεί να το παρακολουθήσει.

Η κυκλοφορία του τρέιλερ της 93ης εκδήλωσης των Oscars μας μαρτυρεί τον στόχο των παραγωγών, ο οποίος είναι ένα show, κινηματογραφικά σκηνοθετημένο. Οι ίδιοι οι παραγωγοί των Oscars, Steven Soderbergh, Stacey Sher και Jesse Collins έγραψαν στην επίσημη ανακοίνωση πως «Θέλοντας να έχουμε για τα βραβεία μια κινηματογραφική προσέγγιση, συνθέσαμε ένα λαμπερό καστ αστέρων. Υπάρχει τόση μεγάλη ενέργεια που θα είναι απαραίτητα τα γυαλιά ηλίου». 

976346813-the-oscarsr-the-89th-oscarsr-broadcasts-live-on-oscarr-sunday-february-26-2017-on-the-ab.jpeg

Ποιοι είναι οι stars που θα παρουσιάσουν;

Η επιθυμία, λοιπόν, των παραγωγών να δημιουργήσουν την τελετή σε μορφή μιας κινηματογραφικής ταινίας 3 ωρών κατά την οποία θα δοθούν και κάποια βραβεία οδήγησε στην σκέψη να διατηρηθεί η απουσία ενός κεντρικού παρουσιαστή όπως είχε γίνει και τις τελευταίες δυο χρονιές. Επομένως, η δομή που θα ακολουθηθεί, θα περιλαμβάνει πολλούς stars-παρουσιαστές του κάθε βραβείου μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται και περσινοί νικητές αλλά και άλλα γνωστά ονόματα του θεάματος. Ο κάθε ένας θα πρωταγωνιστεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο και βάσει των παραγωγών, «Όλοι θα έχουν ένα χαρακτήρα. Κάθε υποψήφιος, κάθε άτομο που θα παραδώσει βραβείο, θα είναι σαν χαρακτήρες σε μια ταινία. Και στο τέλος θα μάθετε ποιος ήταν ποιος και τι ήθελαν» επισημαίνουν.

Τα ονόματα που ανακοινώθηκαν για την συμμετοχή στην τελετή απονομής σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Χαρακτηριστικά η λίστα που εντάσσει παλιότερους νικητές-υποψήφιους των Oscars αφορά τις ακόλουθες προσωπικότητες:

Νικητές Oscars:

  • Halle Berry-νικήτρια για το Monster’s Ball
  • Bong Joon Ho-νικητής Όσκαρ Σκηνοθεσίας για τα Παράσιτα
  • Laura Dern-νικήτρια Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την Ιστορία Γάμου
  • Marlee Matlin-νικήτρια Όσκαρ ερμηνείας για το Children of a Lesser God
  • Rita Moreno-νικήτρια Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για το West Side Story
  • Joaquin Phoenix-νικητής Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για το Joker
  • Brad Pitt-νικητής Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για το Κάποτε στο Hollywood
  • Reese Witherspoon-νικήτρια Όσκαρ για το Walk The Line

Επίσης, ανάμεσα τους είναι και οι Angela Bassett -υποψήφια για την ερμηνεία της στο "What’s Love Got to Do With It", ο Don Cheadle -υποψήφιος ηθοποιός για το "Hotel Rwanda", ο Bryan Cranston -ηθοποιός υποψήφιος για το "Trumbo", ο Harrison Ford -υποψήφιος για Όσκαρ ερμηνείας για το "Μάρτυρας Εγκλήματος", η Regina King -υποψήφια για Όσκαρ ερμηνείας για το "If Beale Street Could Talk" και η Zendaya -πρωταγωνίστρια του "Malcolm & Marie".

5c736da6eb3ce842a5685744.png

Δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε πως το φετινό event θα είναι πολύ διαφορετικό, συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές, εστιάζοντας κυρίως στην δημιουργία μιας ομάδας, όπως αναφέρουν και οι ίδιοι οι παραγωγοί. Θα αισθανθούμε πως παρακολουθούμε μια πρώτης κλάσης χολιγουντιανή ταινία. Ούτε ο covid-19 δεν κατάφερε να εμποδίσει την ιδιαίτερη προβολή των βραβείων.

Οι μέρες πλησιάζουν και επιτέλους σύντομα θα μπορούμε να απολαύσουμε την εκδήλωση των Oscars. Τα βραβεία θα προβληθούν από το Union Station Los Angeles και το Dolby Theatre at Hollywood and Highland Center in Hollywood. Εννοείται πως και για εμάς που μένουμε στην Ελλάδα δεν γίνεται να τα χάσουμε, για αυτό και προνοήθηκε, ώστε να μεταδοθούν αποκλειστικά από την COSMOTE TV σε ζωντανή μετάδοση στις 3 το πρωί σε σχολιασμό του Γιώργου Σατσίδη και της Χριστίνας Μπίθα.

200209172436-steve-and-chris-exlarge-169.jpeg
Είστε έτοιμοι να «λάμψουμε» μαζί τους; Μείνετε συντονισμένοι και σημειώστε την ημερομηνία, που δεν είναι άλλη από τις 25 Απριλίου, για να μην χάσετε την 93η τελετή απονομής των Oscars.