fbpixel

Search icon
Search
Οι 10 καλύτερες red carpet εμφανίσεις στα BAFTAs Awards
STYLE PEOPLE

Οι 10 καλύτερες red carpet εμφανίσεις στα BAFTAs Awards

Όλα όσα ξεχώρισαν στη λαμπερή βραδιά


Tα βραβεία BAFTA 2023 πραγματοποιήθηκαν εχθές το βράδυ στο Λονδίνο και έφεραν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Holywood στο Royal Festival Hall για να γιορτάσουν άλλη μια λαμπρή χρονιά στον κινηματογράφο. Εκτός από τις υποψηφιότητες και τους μεγάλους νικητές, τα βλέμματα ήταν, όπως πάντα, στραμμένα στις στιλιστικές επιλογές των παρευρισκομένων. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τις best dressed εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!

Kate Middleton

baftas-2023-prince-william-kate-middleton-attend-awards-show-08.jpg

Πρώτη απ' όλους μαγνήτισε τα βλέμματα η Kate Middleton, η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως Πριγκίπισσα της Ουαλίας στα BAFTAs Awards. H Middleton επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με έναν ώμο, το οποίο  σύμφωνα με το Vanity Fair, είναι το ίδιο που είχε φορέσει στα BAFTAs του 2019. Σχεδιασμένο από ένα από τους αγαπημένους της designer, από τον Alexander McQueen το τροποποίησε για τη φετινή διοργάνωση. Το συνδύασε με μαύρα opera gloves, χρυσά παπούτσια κι ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Florence Pugh

florence-pugh-baftas-0219-c81b19ccb0604d139ac5083b54b95bfb.webp

Η Florence Pugh επέλεξε μία πορτοκαλί τουαλέτα Nina Ricci by Harris Reed στο κόκκινο χαλί των BAFTA 2023. Η dramatic εμφάνιση της σταρ του Wonder αποτελούνταν από ένα πλισέ τούλινο μπουστάκι με βολάν και μια μακριά πλισέ φούστα με βολάν από τούλι σε σχήμα γοργόνας. Ο Reed, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα δημιουργικός διευθυντής του οίκου μόδας, έγραψε στο Instagram ότι ο Pugh φοράει το πρώτο του runway look στη νέα του θέση. "Αυτό το φόρεμα είναι βασισμένο σε ένα πορτοκαλί φόρεμα υψηλής ραπτικής από την αρχειακή συλλογή @ninaricci του 1988", έγραψε για το φόρεμα που αγκαλιάζει με πολύ όμορφο τρόπο τη σιλουέτα. 

Cate Blanchett

cate-blanchett-wore-maison-margiela-couture-to-the-2023-baftas.jpg

Η πρωταγωνίστρια του Tar κι ένα από τα φαβορί για τα φετινά Oscars, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μία μαύρη τουαλέτα Maison Margiela, την οποία είχε επιλέξει ξανά στα BAFTAs Awards το 2015. Υπέρμαχος της βιωσιμότητας της μόδας και πάντοτε κομψή και elegant συνδύασε το black dress της μ' ένα κολιέ από πέρλες του brand Louis Vuitton.

Lily James 

lily-james-wore-tamara-ralph-couture-to-the-2023-baftas.jpg

Και η Lily James επέλεξε να εμφανιστεί με μία λευκή τουαλέτα από μετάξι της σχεδιάστριας Tamara Ralph. η οποία ήτα τονήμισυ της Ralph & Russo. Το φόρεμα είχε μια δραματική λεπτομέρεια αράχνης στο μπούστο και έναν τεράστιο φιόγκο στην πλάτη. Όσον αφορά τα κοσμήματα προτίμησε ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια.

Ana de Armas

ana-de-armas-baftas-0219-dbf533e28969433582eb5402464d4713.webp

Η Ana de Armas φόρεσε ένα chic ροζ φόρεμα Louis Vuitton στο κόκκινο χαλί των BAFTA 2023. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Blonde, έμοιαζε υπέροχη στη ροζ μακριά τουαλέτα της, η οποία είχε και μία  γλυκιά λεπτομέρεια από βολάν στο πάνω μέρος και κοντή ουρά. Διατήρησε τα αξεσουάρ της απλά, επιλέγοντας ένα μικρό κολιέ και δαχτυλίδια. Η de Armas άφησε τα μαλλιά της κάτω γύρω από το πρόσωπό της και φόρεσε ένα έντονο κόκκινο χείλος, αλά Marilyn Monroe.

Cynthia Erivo

cynthia-erivo-baftas-0219-79b77a44aa2d425e8d49090838b668bf.webp

Ακόμα μία A-lister που επέλεξε το διάσημο brand Louis Vuitton για την εμφάνισή της ήταν η Cynthia Erivo. Η πρωταγωνίστρια του Wicked φόρεσε ένα μεταλλικό φόρεμα και το συνδύασε με αντίστοιχα metallic accessories. Το φόρεμα, το οποίο ήταν σε χάλκινη απόχρωση και περιλάμβανε λεπτομέρειες με κρόσσια, έρεε πίσω από την ηθοποιό σε μια κοντή ουρά. Συνδύασε την εμφάνισή της με χρυσά κοσμήματα και ένα χρυσό clutch bag.

Sara Sampaio

sara-sampaio-attends-the-76th-ee-british-academy-film-awards-bafta-2023-at-the-royal-festival-hall-in-london-uk-190223-8.jpg

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της χθεσινής βραδιάς στο Λονδίνο ήταν αυτή της Sara Sampaio μέσα στην Zahir Murad satin μαύρη τουάλετά της. Το φόρεμα της είχε ένα εντυπωσιακό off shoulder μπούστο με cut-outs. Τα κοσμήματα της διατηρήθηκαν σε minimal γραμμές μ' ένα λαμπερό κολιέ και το αντίστοιχο δαχτυλίδι.

Sophia Turner

sophie-turner-baftas-0219-0104751a6af1475b860e9efe1dc20cfc.webp

Και η Sophia Turner επέλεξε μία Louis Vuitton δημιουργία. Το μακρυμάνικο, μέχρι το πάτωμα, ελαφρώς διαφανές μαύρο φόρεμα από δαντέλα ήταν καλυμμένο με κοσμήματα, τα οποία χάρισαν μικρές χρωματικές πινελιές και γοητεία. Κάθε κόσμημα ήταν διαφορετικού μεγέθους, σχήματος και χρώματος, προσφέροντας μικρές αναλαμπές διασκέδασης σε όλη την εμφάνιση. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες γόβες.

Julianne Moore

julianne-moore-bafta-2023.jpg

Η Julianne Moore επέλεξε ένα απλό μαύρο φόρεμα του οίκου Saint Laurent για τη βραδιά, αλλά προσέθεσε λίγη διασκέδαση στην εμφάνισή της με ένα λευκό φτερωτό σάλι. Φόρεσε επίσης ένα κολιέ Bulgari και platform pumps.

Hoyeon Jung

baftas-best-dressed-hoyeon-jung-1676834174.jpg
Η Hoyeon Jung χάρισε ιδιαίερη λάμψη στο κόκκινο χαλί των BAFTA με ένα στράπλες, χρυσό φόρεμα Louis Vuitton. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια αλογοουρά στο πλάι, ένα τολμηρό κόκκινο κραγιόν και ένα διαμαντένιο τσόκερ.