fbpixel

Search icon
Search
Ο προορισμός της Θεσσαλονίκης με τις πιο healthy snack-to-go προτάσεις
CITY VIBES

Ο προορισμός της Θεσσαλονίκης με τις πιο healthy snack-to-go προτάσεις

“We love Salads”: Το pop up store by Φρεσκούλης θα σας ξετρελάνει


Το brand που, το 2004, σύστησε την κουλτούρα της έτοιμης, θρεπτικής, νόστιμης σαλάτας παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Μοδιάνο όλα τα προϊόντα που δημιούργησε τα τελευταία 18 χρόνια. Μέσα από ένα ντιζαϊνάτο και ολόφρεσκο pop-up store, αποθεώνει τη φρέσκια σαλάτα και εμπλουτίζεται με healthy snack-to-go προτάσεις κι ένα καρέ από custom αντικείμενα και βιβλία που θα λατρέψετε.

welovesalads-0008.jpg

Δροσερές πράσινες ή με πολύχρωμα φρέσκα λαχανικά. Σαλάτες πλούσιες με μαύρο ρύζι, τρίχρωμη κινόα ή πλιγούρι, και όσπρια, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Εξαιρετικά τυριά, ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο, τραγανό μπέικον ή επιλογές με θαλασσινά. Συνταγές με αρωματικά ελαιόλαδα και βινεγκρέτ, με εναλλαγές σε οξύτητες και εντάσεις. Χορτοφαγικές, low-gluten, detox, πλούσιες σε πρωτεΐνη και ενέργεια ή με χαμηλά λιπαρά επιλογές. Εκδοχές κλασικές και συνταγές που «μιξάρουν» τεχνικές και υλικά και σε κάνουν να αναθεωρήσεις την ιδέα που ίσως είχες μέχρι σήμερα για τη σαλάτα. Αυτή τη «γεύση» μας άφησε η όλη εμπειρία στο νέο pop-up store του Φρεσκούλη στη Μοδιάνο - ένα brand που, από το 2004, επιδίδεται επιδέξια και πολύ δημιουργικά στο κεφάλαιο «υγιεινή διατροφή». Σύστησε την κουλτούρα της έτοιμης σαλάτας και την ανέδειξε σε γαστρονομικό genre, εξέλιξε την snack-to-go φιλοσοφία με μια γκάμα από νόστιμες, θρεπτικές προτάσεις κι έφερε στο τραπέζι προϊόντα φρέσκα, που κάνουν τη μαγειρική πιο εύκολη.

welovesalads-0017.jpg

Η συλλογή των προϊόντων εδώ στεγάζεται στο νούμερο 68. Σε μια πρώτη απόβαση, γευτήκαμε σαλάτες ιδανικές για κάθε εποχή, ώρα και περίσταση από το μενού που σχεδίασαν. Αξίζει, όμως, να φτιάξετε τη δική σας custom εκδοχή με υλικά από το μοντέρνο salad bar τους, να παίξετε με υφές, χρώματα, υλικά, εντάσεις, να δροσιστείτε με έναν φρεσκοστυμμένο χυμό από φρούτα και λαχανικά ή μια ζουμερή φρουτοσαλάτα και να δοκιμάσετε τα σούπερ θρεπτικά Super Bowls. Ωραία έκπληξη είναι και η συλλογή με βιβλία μαγειρικής, αφιερωμένα στην υγιεινή διατροφή και τη χορτοφαγία, τα sui generis σκεύη σερβιρίσματος και τα αντικείμενα που σχεδίασαν γύρω από τη φιλοσοφία ενός πιο υγιεινού και αειφόρου τρόπου ζωής.

Highlights

welovesalads-0001.jpg

Πρέπει να επισκεφτείτε το “We Love Salads” για...

• Τις ολόφρεσκες, πλυμένες και έτοιμες για σερβίρισμα σαλάτες του Φρεσκούλη με συμβατικά και βιολογικά λαχανικά.

• Τα βραβευμένα Super Bowls με τις υπερτροφές και τα συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας, έτοιμα για κατανάλωση

• Τα φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά για μαγείρεμα.

• Τα υγιεινά γεύματα και snack-to-go, που καταναλώνονται εύκολα και ευχάριστα, πάντα και παντού, τα οποία συμπεριλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- τις σαλάτες Caesar’s και Quinoa vegan, φρέσκα φρούτα με γιαούρτι, φρουτοσαλάτες και λαχανικά ατμού.

Παρακολουθήστε το βίντεο από την επίσκεψή μας στο pop up store by Φρεσκούλης στην Αγορά Μοδιάνο:


Info: www.welovesalads.gr | www.freskoulis.gr | Facebook: freskoulis, Instagram: @freskoulis