fbpixel

Search icon
Search
Ο οίκος Missoni ανανεώνει τη διακόσμηση του νέου Delta One Lounge στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης
FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni ανανεώνει τη διακόσμηση του νέου Delta One Lounge στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης

Το ιταλικό fashion brand «ντύνει» με τα παιχνιδιάρικα χρώματα και μοτίβα της τα κιτ ανέσεων και το σαλόνι αναμονής της αεροπορικής εταιρείας Delta One


Το 2023, είδαμε τον οίκο Missoni να μεταμορφώνει το One&Only Reethi Rah στις Μαλδίβες με τις χαρακτηριστικές ρίγες και τα μοτίβα του σε δροσερές αποχρώσεις του μπλε. Για το καλοκαίρι του 2024, το ιταλικό πολυτελές brand ξεκίνησε μια συνεργασία με την αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta. Στο πλαίσιο αυτού του ειδικού έργου, η Missoni εξατομικεύει το νέο σαλόνι Delta One Lounge στο διεθνές αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και προσαρμόζει τα κιτ ανέσεων της Delta One. 

wyxm33hzicxnc2acejqj7r-768-80jpg.webp


Το αναδιαμορφωμένο σκηνικό είναι γεμάτο με τα ζωντανά χρώματα και μοτίβα του οίκου, αναβαθμίζοντας την ταξιδιωτική εμπειρία και προσθέτοντας στους χώρους ζεστασιά και παιχνιδιάρικη διάθεση. Το Missoni x Delta One Lounge, που άνοιξε τώρα, προσφέρει έναν ξεκούραστο χώρο, με μια σειρά από τη συλλογή Missoni για το σπίτι. Η μάρκα έχει, επίσης, διακοσμήσει το Fireplays Lounge και τη βεράντα Scented Arbor με εξατομικευμένα μαξιλάρια, βιβλία και βάζα.

Τα σετ ανέσεων με το κοινό εμπορικό σήμα, τα οποία προσφέρονται επί του παρόντος σε όλες τις πτήσεις της Delta από και προς την Ιταλία και το Παρίσι, με σχέδια για παγκόσμια εξάπλωση τον Σεπτέμβριο του 2024, παρουσιάζουν το χαρακτηριστικό σχέδιο ζιγκ-ζαγκ της Missoni στο εξωτερικό μέρος κι ένα προσαρμοσμένο σχέδιο και χρωματικό συνδυασμό που γιορτάζει τα σχεδόν 100 χρόνια αεροπορικής κληρονομιάς της Delta στο εσωτερικό.

qanwbprb3l9upxunjwgmbr-768-80jpg.webp
Missoni x Delta One amenity kit


Η Delta One είναι η πιο αποκλειστική εμπειρία που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία και κατά τη διάρκεια της πτήσης περιλαμβάνει παροχές υψηλής ποιότητας, όπως βελούδινα κρεβάτια, περισσότερες επιλογές ποτών, εποχιακό μενού επί του σκάφους - και τώρα, μια πινελιά... Missoni.

«Προσπαθήσαμε σκόπιμα να δημιουργήσουμε μια εμπειρία Delta One που να μοιάζει πραγματικά premium», λέει ο Mauricio Parise, αντιπρόεδρος του Brand Experience Design της Delta. «Τα σετ ανέσεων που σχεδίασε η Missoni, μαζί με τα μοναδικά στοιχεία σχεδιασμού που θα παρουσιαστούν στο Delta One Lounge στο JFK, προσφέρουν μια ξεχωριστή, υψηλής ποιότητας βελτίωση στους πιο premium χώρους μας», ολοκληρώνει.

deltaonejfk-brasserie1crop1.webp


Το πρώτο premium lounge αεροδρομίου της Delta άνοιξε τις πόρτες του πολύ πρόσφατα στο αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης, και πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο για την αεροπορική εταιρεία με έδρα την Ατλάντα. Μόλις περάσετε τον έλεγχο ασφαλείας, το σαλόνι βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια, μεταξύ των Αεροσταθμών Α και Β. Ο κομψός, φωτεινός χώρος δίνει αμέσως την αίσθηση της ζεστής φιλοξενίας: διαθέτει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ευεξίας και σπα, οκτώ σουίτες ντους, ένα εστιατόριο brasserie πλήρους εξυπηρέτησης και μια ηλιόλουστη και γεμάτη φυτά εξωτερική βεράντα με αναδιπλούμενη γυάλινη οροφή.

dal-jfk-deltaone-134.webp
Φωτογραφία: Chris Rank/Rank Studios/Delta


Οι business travelers μπορούν να ζητήσουν επιπλέον οθόνες και να κάνουν συσκέψεις σε ηχομονωμένους τηλεφωνικούς θαλάμους. Plus, το εστιατόριο -για πρώτη φορά για τη Delta- προσφέρει υπηρεσία γεύματος τριών πιάτων από το Restaurant Associates και το Union Square Events (μια ιδέα του εστιάτορα Danny Meyer). Εκεί, μπορεί κανείς να γευτεί πιάτα όπως hamachi crudo, μπριζόλα ταρτάρ και λαζάνια μπολονέζ.

Και τώρα, ο οίκος Missoni έρχεται να δώσει τη δική του, άκρως fashionable πινελιά!