fbpixel

Search icon
Search
Ο οίκος Dolce & Gabbana υμνεί τη μαγεία των Χριστουγέννων με δύο πρωτοποριακά concepts
FASHION NEWS

Ο οίκος Dolce & Gabbana υμνεί τη μαγεία των Χριστουγέννων με δύο πρωτοποριακά concepts

Το εμβληματικό label καλωσορίζει τα φετινά Χριστούγεννα με τον δικό του μοναδικό τρόπο


Βρισκόμαστε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και όλα γύρω μας φαντάζουν πιο ονειρεμένα και λαμπερά από ποτέ. Οι πιο fashionable γειτονιές στον κόσμο έχουν «φορέσει» τα γιορτινά τους, καλώντας μας να γίνουμε μέρος στο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι που έχουν δημιουργήσει, με προσήλωση στην υψηλή αισθητική. Κάπως έτσι, και ο οίκος Dolce & Gabbana γιορτάζει την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με τον δικό του μοναδικό τρόπο, παραμένοντας πιστός σε όσα τον κάνουν να ξεχωρίζει στον fashion world και την αυθεντική σχεδιαστική του ταυτότητα.

Για τα φετινά Χριστούγεννα, το fashion duo εμπνεύστηκε μια καμπάνια που υμνεί τη λάμψη της εποχής και μας μεταφέρει στο θέατρο με ένα μεγαλοπρεπές στιλιστικό show που αναδύει το Σισιλιάνικο φως, βυθισμένο στη μαγική ατμόσφαιρα ενός αστραφτερού, γιορτινού musical. Την ίδια στιγμή, βρίσκεται σε λειτουργία το Christmas market του οίκου στην Ιταλία, στον αριθμό 13 του Corso Venezia, στο Martini Bar.

A magic Christmas musical

260573670-131429362641530-616385857454726213-n.jpg

Μέσω των social media, η #DGHolidays collection παρουσιάζεται με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, ο οποίος μας γυρίζει στις «χρυσές» εποχές των musical. Το καλλιτεχνικό δίδυμο και οι most-wanted συλλογές του βρίσκονται στο επίκεντρο και μετατρέπονται στα απόλυτα δώρα για τις φετινές γιορτές. Η πολυτέλεια των clothing items και των αξεσουάρ συναντούν τη μαγεία των Χριστουγέννων, καλώντας τους fashion lovers να αποκτήσουν τα κομμάτια που από πάντα επιθυμούσαν.

Πέρα από τα είδη ένδυσης, υπόδησης και τα αξεσουάρ, η holiday collection περιλαμβάνει την beauty line του εμβληματικού οίκου. Μαζί με τα προϊόντα ομορφιάς, μπορεί κανείς να ανακαλύψει τα ακαταμάχητα αρώματα του ιταλικού label. Οι πιο iconic, αλλά και νέες κυκλοφορίες φαντάζουν ως το τέλειο δώρο Χριστουγέννων για τους ανθρώπους που αγαπάμε. "The One Gold", "Light Blue", "K" και άλλα εμβληματικά ονόματα που μαγνητίζουν με τις ξεχωριστές μυρωδιές τους.

unnamed.png
Ποτέ άλλοτε ένα luxury δώρο για τις γιορτές δε φάνταζε τόσο ποθητό για εμάς, αλλά και τους ανθρώπους της ζωή μας!

The DG Christmas market

dolcegabbana-christmas-market-london-new-bond-street-261.jpg

Πολύχρωμα φωτάκια συνθέτουν ένα ονειρεμένο σκηνικό, το οποίο καταφέρνει και μας γυρίζει στα παιδικά μας χρόνια. Και φέτος, ο οίκος -πέρα από το γεγονός ότι στόλισε απίθανα τις boutique του ανά τον κόσμο- άνοιξε και πάλι το Christmas market του στην Ιταλία, στον αριθμό 13 του Corso Venezia, στο Martini Bar -έναν χώρο όπου η δημιουργικότητα των designers συναντά τη μαγειρική τέχνη.

Εκεί μπορεί κανείς να εντοπίσει υπέροχα δώρα για τις γιορτές, καθώς και να γίνει πρωταγωνιστής σε ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι! Όλη η σχεδιαστική ταυτότητα του θρυλικού οίκου αποτυπώνεται από χώρο σε χώρο, με τα patterns και τα έντονα χρώματα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

dolcegabbana-christmasmarket-martini2012033.jpg


Παραδοσιακές, made in Italy γεύσεις έχουν πάρει τη θέση τους στον εμβληματικό χώρο που φέρει την υπογραφή του ίδιου του οίκου. Αυτά τα Χριστούγεννα είναι σαν μια νέα εποχή για την ιστορία του καταστήματος, καθώς λειτουργεί και πάλι γι' αυτόν τον σκοπό έπειτα από δύο χρόνια.

Τα χρώματα της Σικελίας αποτελούν το τέλειο φόντο για τα μοναδικά προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα. Για το φετινό X-mas concept, οι Dolce & Gabbana συνεργάστηκαν με δημοφιλή brands, μεταξύ των οποίων οι Baci Perugina, Fiasconaro, Donnafugata και Pastificio di Martino.

dolcegabbana-christmasmarket-martini-1-6.jpg


Οι συσκευασίες όλων θυμίζουν έργα τέχνης, ενώ εδώ και χρόνια στόχος του design duo είναι να συνδέει τον χώρο της μόδας με τις γεύσεις και τα αρώματα τις ιταλικής παράδοσης. Τα Χριστούγεννα, άλλωστε, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με γλυκιές λιχουδιές, που μας γυρίζουν πίσω στα παιδικά μας χρόνια.

Take a tour στο παρακάτω video!