fbpixel

Search icon
Search
Ο Johnny Depp ως άλλος Λουδοβίκος ΙΕ' της Γαλλίας - Δείτε την πρώτη φωτογραφία που κάνει τον γύρω του διαδικτύου
PEOPLE & MOMENTS

Ο Johnny Depp ως άλλος Λουδοβίκος ΙΕ' της Γαλλίας - Δείτε την πρώτη φωτογραφία που κάνει τον γύρω του διαδικτύου

Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία "La Favorite"


Μετά την πολυσυζητημένη δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard, στην οποία θεωρήθηκε αθώος, ο πασίγνωστος ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, μ' ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για τον οποίο οι πάντες μιλούν τελευταία.

Ο λόγος για την επερχόμενη ταινία "La Favorite", στην οποία ο Depp πρόκειται να υποδυθεί τον Βασιλιά Λουδοβίκο ΙΕ' της Γαλλίας. Η πρώτη φωτογραφία με την μεταμφίεσή του κάνει αυτήν τη στιγμή τον γύρω του διαδικτύου, κάνοντας το κοινό και τους fans του να θέλουν να μάθουν τα πάντα που περιστρέφονται γύρω από αυτήν την πολυαναμενόμενη ενσάρκωση.

48197640-cd84-4523-a3ae-29bcf2927f55.jpg
Ο Johnny Depp ως άλλως Λουδοβίκος ΙΕ' της Γαλλίας


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που δίνει στη δημοσιότητα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, Η δραματική ταινία εποχής με τίτλο "La Favorite" εξιστορεί την ιστορία της τελευταίας ερωμένης του Bασιλιά της Γαλλίας Jeanne du Barry, η οποία ενώ γεννήθηκε φτωχή κατάφερε να ανέβει κοινωνικά χρησιμοποιώντας την ευφυΐα της. Πρόκειται για την αγαπημένη σύντροφο του Λουδοβίκου XV, η οποία κατάφερε να του «κλέψει» την καρδιά.

Η δημόσια γαλλική εταιρεία παραγωγής ταινιών, "Why Not Productions", και η Γαλλική Τηλεόραση δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία του Depp στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον νέο του ρόλο ως Βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΕ. Αυτός ο ρόλος σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή του ηθοποιού, την οποία όλοι μας περιμέναμε με ανυπομονησία.

mv5bmtm0odu5nzk2ov5bml5banbnxkftztcwmzi2odgynq-at-at-v1.jpg


Όπως μαθαίνουμε από τα νέα που κυκλοφορούν για την ταινία, στο πλευρό του Johnny Depp θα είναι η 39χρονη Γαλλίδα ηθοποιός Isild Le Besco, η οποία θα υποδυθεί τη Madame du Barry, τη διάσημη ερωμένη του Λουδοβίκου.

Η Isild Le Besco -σύμφωνα με το Cinephlia- είναι βραβευμένη ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός. Γεννήθηκε στο Παρίσι στις 22 Νοεμβρίου του 1982 και, με τον χαρακτηριστικά παράδοξο τρόπο που συμβαίνουν τα σημαντικά πράγματα στην τέχνη, τη γνωρίσαμε πρώτα λόγω του υποκριτικού της ταλέντου και μετά ως πολυδιάστατο παιδί-θαύμα. Πρόκειται για τη γυναίκα που New York Times χαρακτήρισαν πριν από μερικά χρόνια ως το σημερινό It Girl. Μόνο μέσα στο 2000 εντυπωσίασε στο "Sade" -κερδίζοντας, ταυτόχρονα, το βραβείο César πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού-, πρωταγωνίστησε στο "Bye Bye Babylon" κι εμφανίστηκε στο "Roberto Succo" και στο «Τα Κορίτσια δεν Ξέρουν Κολύμπι».

isild-le-besco-deauville-2012-3.jpg
Isild Le Besco


Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory και India Hair. Η σκηνοθεσία είναι της Maïwenn Le Besco και η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις γαλλικές αίθουσες το 2023. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα σε διάφορα locations της Γαλλίας, όπως στο κάστρο των Βερσαλλιών ή στο Παρίσι και θα κρατήσουν τρεις μήνες.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε, πως ο Depp βρίσκεται εδώ και μήνες στο επίκεντρο, με τα social media να κατακλύζονται μετά την απόφαση του δικαστηρίου από μηνύματα και σχόλια, πανηγυρίζοντας για τη δικαίωση του ηθοποιού. Ο κόσμος δεν το κάνει επειδή τίθεται θέμα συμπάθειας, δεν είναι κάτι αυτονόητο. 

3341.jpg


Είναι μια αυθόρμητη αντίδραση. Η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού, αποτέλεσε ένα μάθημα για όλους μας. Μάθαμε ότι κανείς από εμάς δεν είναι δικαστής. Μάθαμε ότι δεν πρέπει να κρίνουμε τόσο εύκολα και αβίαστα, ότι δεν είναι σωστό να καταδικάζουμε ανθρώπους και χαρακτήρες.