fbpixel

Search icon
Search
Ο οίκος Tod's γιόρτασε στην Αθήνα την ανανεωμένη Di Bag και την τέχνη της χειροποίητης κατασκευής
PEOPLE & MOMENTS

Ο οίκος Tod's γιόρτασε στην Αθήνα την ανανεωμένη Di Bag και την τέχνη της χειροποίητης κατασκευής

Ένα λαμπερό event με ξεχωριστούς προσκεκλημένους


O οίκος TOD’S, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φάις, διοργάνωσαν την εκδήλωση The Art of Leather, για να γιορτάσουν τη θρυλική TOD’S Di Bag στη boutique της Αθήνας. Η TOD’S Di Bag, το εμβληματικό αξεσουάρ του οίκου που έχει κρατήσει διαχρονικά η αφρόκρεμα της μόδας και της παγκόσμιας showbiz, ανανεώθηκε και έχει πλέον μεταμορφωθεί σε μια πολυλειτουργική, σύγχρονη τσάντα, ειδικά κατασκευασμένη από μαλακά δέρματα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν fashion media experts, key opinion leaders, influencers και celebrities, καθώς και δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου. 

290680.jpg
Σάμι Φάϊς, Σοφία Μήτρου, Alessandro Medina

Οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στην καλαίσθητη boutique, όπου παρουσιάζονται οι γυναικείες και ανδρικές συλλογές του οίκου, και είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την τέχνη της χειροποίητης κατασκευής της θρυλικής TOD’S Di Bag και του εμβληματικού Gommino loafer από έναν έμπειρο τεχνίτη του brand, ο οποίος παρουσίασε με ιταλική φινέτσα τη νέα δυνατότητα personalization που διατίθεται τώρα πλέον και στην Ελλάδα.

290712.jpg

Πρόκειται για μια προσαρμοσμένη εμπειρία που κάνει τη Di Bag πραγματικά ένα μοναδικό και ιδιαίτερο κομμάτι, χάρη στην αποκλειστική υπηρεσία My Di Bag, η οποία είναι διαθέσιμη στην boutique της Αθήνας και επιτρέπει στους πελάτες να εξατομικεύσουν τη δική τους Di Bag, μέσω των monograms ή μιας ειδικής επιγραφής σε επιλεγμένα χρώματα. Μάλιστα, οι φαν της iconic τσάντας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα περιορισμένο αριθμό Di bags με τις επιγραφές «ATHENS» «FREE» και «LOVE».

Ανατρέξτε στην gallery για περισσότερες φωτογραφίες!

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Λούση Φάϊς, Βίκυ Καγιά
Φωτογραφία: Studio Dimitris Panoulis