fbpixel

Search icon
Search
Ο Harry Styles σε μια εντελώς νέα και μη αναμενώμενη business πορεία
FASHION NEWS

Ο Harry Styles σε μια εντελώς νέα και μη αναμενώμενη business πορεία

...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα!


O κόσμος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσετε, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας

Τα νέα αρώματα του Harry Styles είναι εδώ

v1-0047-a010-l10662013mov-02-20-45-13still000-scaled.jpeg

Ο γνωστός καλλιτέχνης, Harry Styles, τάραξε τα νερά όταν παρουσίασε τολμηρά το 2021 τη gender-neutral μάρκα Pleasing. Έκτοτε, η Pleasing έχει γοητεύσει τους θαυμαστές της με ένα ευρύ φάσμα σαγηνευτικών αποχρώσεων βερνικιών νυχιών, βασικών προϊόντων περιποίησης δέρματος, απολαυστικών προϊόντων περιποίησης σώματος και συλλογών μακιγιάζ περιορισμένης έκδοσης. Και τώρα, βασιζόμενη στην επιτυχία της σε αυτές τις εξειδικευμένες κατηγορίες, η Pleasing ανακοίνωσε το ταξίδι της στον κόσμο των αρωμάτων.

Γνωρίζουμε ότι ο Harry Styles είναι ένας άνθρωπος με άψογο γούστο. Ξεκινώντας το λανσάρισμα με το "δεξί", η Pleasing εμπιστεύτηκε τον Γάλλο αρωματοποιό Jérôme Epinette για να ιδεολογήσει τα αρώματα. Γνωστός για τη μοναδική και δημιουργική προσέγγισή του στη δημιουργία αρωμάτων, ο Epinette είναι ένας τιτάνας της βιομηχανίας, με μία από τις πιο αξιοσημείωτες δημιουργίες του να είναι το "Gypsy Water" της Byredo.Τα τρία εναρκτήρια αρώματα του Pleasing, το "Closeness", το "Rivulets" και το "Bright, Hot" στοχεύουν να προκαλέσουν μια αίσθηση ζεστασιάς, καθένα από τα οποία έχει τις ρίζες του σε ένα συγκεκριμένο συναίσθημα. 

Η Falconeri περικλίει τη μαγεία του χειμώνα στη νέα της limited edition

230608-falconeri-stelvio-01-0102.jpg

Παρθένα λευκά τοπία, η μαγεία του χειμώνα. Η νέα Limited Edition από την Falconeri είναι μια ωδή στην ανέγγιχτη φύση των χιονισμένων κορυφών, με κομψές προτάσεις σε pure cashmere και soft wool για να διασφαλίσει πως θα απολαύσετε τις υπαίθριες στιγμές σας και τη ζωή στο βουνό. Η συλλογή αποτυπώνει τη γοητεία του χειμώνα, συντροφεύοντας τρεις φίλους σε εξωτερικούς χώρους. Ζιβάγκο ή πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη, στολισμένα με ribbing ή κομψές πλεξούδες, συνδυάζουν επιδεικτικά την άνεση, το στυλ και την πρακτικότητα σε μια τέλεια χειμωνιάτικη συμφωνία.

Μια παλέτα που ξεκινάει με κομψούς, neutral τόνους εμπνευσμένους από τη «σιωπηλή πολυτέλεια», τη νέα τάση που αναδεικνύει ένα νέο τρόπο στην αντίληψη του luxury, όπου χαρακτηρίζεται από τη διακριτική, εκλεπτυσμένη κομψότητα. Η χειμερινή εκδοχή της Falconeri για το Smart Silent Luxury, αντικατοπτρίζει την αναζήτηση της ποιότητας, του διαχρονικού σχεδιασμού και της προσοχής στη λεπτομέρεια. Στην καρδιά της σεζόν, τα πάντα αποτυπώνονται σε αυτή τη limited edition, προσφέροντας πολυτελή νήματα και φυσικές ίνες για εκείνους που εκτιμούν την απλή, αυθεντική ομορφιά.

Το νέο flagship store Swarovski στη Σεούλ

snapinstaapp-405772618-664972872456265-5172430112499912904-n-1080.jpg

Ο luxury οίκος μόλις παρουσίασε το τελευταίο αριστούργημα της Swarovski, τη νέα τους ναυαρχίδα στο Dosan Park στη Σεούλ που ανοίγει τις πόρτες της στον κόσμο αυτό το Δεκέμβριο. Η εκπληκτική πρόσοψή της με δύο όψεις φωτίζει κάθε όροφο με ένα χαρακτηριστικό χρώμα Swarovski για να καλωσορίσει τους επισκέπτες σε μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες.

Η Intimissimi F/W 23-24 συλλογή καλωσορίζει την πιο γιορτινή εποχή του χρόνου

01-2366-r4.jpg

Η νέα F/W 23-24 collection είναι αφιερωμένη στην περίοδο των Χριστουγέννων, ανακαλύπτοντας τα πιο ξεχωριστά corsetry, άνετες, ζεστές πιτζάμες και κομψά bodysuits με full party αισθητική. Η Χριστουγεννιάτικη καμπάνια που λαμβάνει μέρος σε ένα πολυτελές τρένο, αφηγείται την ιστορία των Intimissimi women, με τα κομψά τους εσώρουχα σε στιγμές γιορτής και ενθουσιασμού, να ξυπνούν το πρωί των Χριστουγέννων, να ανταλλάσσουν δώρα, να μοιράζονται το παραδοσιακό xmas δείπνο ή να ετοιμάζονται σε festive mood για το πρωτοχρονιάτικο party.

Ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας είναι τα Χριστουγεννιάτικα corsetry, διαθέσιμα στο κλασικό wax-red αλλά και σε μαύρο και midnight blue, διακοσμημένα με πολύτιμη δαντέλα και στρας, για lingerie που αποπνέουν αισθησιασμό. Αστραφτερά κρόσσια και lurex λεπτομέρειες προσθέτουν μια πινελιά λάμψης στην βελούδινη σειρά, η οποία κυκλοφορεί σε midnight blue και μαύρο, και αντιπροσωπεύει την πιο luxury επιλογή της συλλογής.

Με την corsetry σειρά, η Intimissimi παρουσιάζει μια σειρά από bodysuits, ιδανικά για party looks για την περίοδο των γιορτών. Τα ενδύματα χαρακτηρίζονται από βαθιά ντεκολτέ, ενδιαφέρουσες cut-out διαφάνειες ή και αξεσουάρ με κοσμήματα, πολύτιμα υφάσματα όπως το λαμέ και το σατινέ, ή ημιδιάφανο τούλι και leather-effect, σε μια σκουρόχρωμη και κομψή παλέτα από μαύρο, μπλε και καφέ.

Η γιορτινή συλλογή ολοκληρώνεται με τις επιλογές σε Intimissimi nightwear, ένα must-have της σεζόν: απαλές, ζεστές και άνετες, οι πιτζάμες της συλλογής αποτελούν μια comfy αλλά stylish αγκαλιά, από το κλασικό αντρικό κόψιμο σε κόκκινο και μπλε tartan, τα καρό σχέδια, μέχρι τα πουλόβερ σε στυλ cocooning, με εφαρμογές που ταιριάζουν ιδανικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Intimissimi είναι πλούσια, αισθησιακή και άνετη, ιδανική για δώρο σε άλλους ή στον εαυτό σας, με πολυτελείς επιλογές για κάθε περίσταση, αντανακλώντας την διαχρονική γοητεία του brand.