fbpixel

Search icon
Search
O Brad Pitt πρωταγωνιστεί στην καινούρια καμπάνια του οίκου Brioni και σαγηνεύει με την απαράμιλλη γοητεία του
FASHION NEWS

O Brad Pitt πρωταγωνιστεί στην καινούρια καμπάνια του οίκου Brioni και σαγηνεύει με την απαράμιλλη γοητεία του

Ο δημοφιλής ηθοποιός στα 56 του χρόνια μας επιβεβαιώνει πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του


Κοιτώντας νωχελικά την κάμερα και ποζάροντας με ανήσυχο βλέμμα, η εικόνα του Brad Pitt στη νέα καμπάνια του οίκου Brioni επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως ο γνωστός ηθοποιός αποτελεί ίσως ένα από τα πιο σαγηνευτικά αρσενικά της γενιάς του. Ντυμένος από την κορυφή έως τα νύχια με τα ρούχα της καινούριας κολεξιόν, που ακούει στο όνομα "Tailoring Legends" για τη φετινή χρονιά, ο Pitt -56 ετών πλέον- τραβάει τα βλέμματα επάνω του όχι μόνο με την κομψή εμφάνισή του, αλλά και με την ώριμη γοητεία του. 

1-VMqkk.jpg

Περνώντας τα χρόνια, ο σταρ του Hollywood αποδεικνύει πως παραμένει επίκαιρος και μεγαλώνει με τον καλύτερο τρόπο. Μετά από τα δύο πολύκροτα διαζύγιά του, με την Jennifer Aniston και την Angelina Jolie, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε για χρόνια με το αλκοόλ, ο ίδιος φαίνεται πως διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του, κάτι που αποδεικνύεται μέσα από το τρέχον φωτογραφικό υλικό για τη νέα καμπάνια του οίκου.

Στις ιδιαίτερες black & white φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, εκείνος ποζάρει με tailored κοστούμια και παλτό που ξεχωρίζουν και τον αναδεικνύουν σε ένα stylish και κομψό icon. Ο Pitt έχει αποτελέσει ξανά στο παρελθόν το πρόσωπο του brand, ενώ μάλιστα έχει εμφανιστεί κατά καιρούς με δημιουργίες tuxedos στα εμβληματικά φεστιβάλ των Καννών και της Βενετίας. 

3-mMxFZ.jpg

Η τελευταία καμπάνια του πολυτελούς οίκου σηματοδοτεί τον εορτασμό της 75ης επετείου του!

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, και οι δύο πλευρές παρουσιάζουν ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα που λατρεύουν οι άνθρωποι της μόδας. Φινετσάτες γραμμές που αναδεικνύουν μια κλασική αισθητική, έχοντας ωστόσο μια ιδιαίτερα σύγχρονη προσέγγιση. Ο Brad Pitt άλλωστε, φαίνεται πως λατρεύει το στιλ και την απαράμιλλη κομψότητα που χαρίζει ένα custom made κοστούμι και δε χάνει ευκαιρία να το δείχνει σε κάθε του red carpet εμφάνιση. 

Charming Gentleman 

2-zo9j1.jpg

Οι τελευταίες εξελίξεις στη ζωή του διάσημου ηθοποιού φαίνεται πως κυλούν αισίως, καθώς εκείνος βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του, με τα δημοσιεύματα των ξένων μίντια να τον θέλουν τρελά ερωτευμένο με το πανέμορφο και 29 χρόνια μικρότερό του μοντέλο, την Nicole Poturalski. Η ακαταμάχητη νεαρή κοπέλα φημολογείται πως του έχει κλέψει την καρδιά, όταν οι δυο τους απαθανατίστηκαν να καταφθάνουν στο αεροδρόμιο "Le Bourget", που βρίσκεται εκτός Παρισιού, με στόχο τις καλοκαιρινές τους διακοπές στον πύργο που διατηρεί ο Brad Pitt στη νότια Γαλλία. Poturalski με καταγωγή από τη Γερμανία και ρίζες από την Πολωνία αποτελεί αγαπημένο top model της Βρετανίδας σχεδιάστριας Vivienne Westwood, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση. 

Παρακολουθήστε το βίντεο της μοναδικής καμπάνιας: