fbpixel

Search icon
Search
Νυφικό χτένισμα: Τα dos & don'ts των hair experts
MAGAZINE

Νυφικό χτένισμα: Τα dos & don'ts των hair experts

Τα κομμωτήρια Yianni Hair Spa, με επικεφαλής τον κορυφαίο Γιάννη Χατζηχριστοδούλου, κατέχουν όλα τα μυστικά σε αυτόν τον τομέα!


Σε ένα report από το προσκήνιο της hairstyle σκηνής, ανακαλύπτουμε τα εντυπωσιακά στιλ που θα κάνουν τις νύφες να ακτινοβολούν ομορφιά. Έχοντας επιμεληθεί τα πιο εξαιρετικά νυφικά looks, τα κομμωτήρια Yianni Hair Spa, με επικεφαλής τον κορυφαίο Γιάννη Χατζηχριστοδούλου, κατέχουν όλα τα μυστικά σε αυτόν τον τομέα!


What’s In


Ανοιχτά χρώματα με ανταύγειες: Οι κομψές ανταύγειες είναι πολύ σημαντικές σ’ ένα νυφικό χτένισμα. Χαρίζουν φως στο χρώμα των μαλλιών και κάνουν το πρόσωπο πραγματικά να ακτινοβολεί, ειδικά αν προστεθούν πιο πυκνές στο μπροστά μέρος.

Αρκετό μήκος: Είναι σημαντικό να έχετε το μήκος που χρειάζεται για το hairstyle που ονειρεύεστε να πετύχετε τη μεγάλη μέρα σας. Τα extensions είναι in, καθώς σίγουρα θα προσφέρουν όγκο και μάκρος στα μαλλιά σας, αναδεικνύοντας στο μέγιστο το εντυπωσιακό look σας.

Τολμηρά πιασίματα: Στις τάσεις για τα bridal χτενίσματα το 2024, πρώτα ως στιλ έρχονται τα soft & sleek buns. Το χαμηλό πιάσιμο με τα μαλλιά πίσω σε ανάλαφρη υφή -ή και γυαλισμένη- είναι πάντα ιδανικό για νύφες. Καλαίσθητο και αρχοντικό, θυμίζει μπαλαρίνα.

Hollywood waves: Για μια υπερ-θηλυκή εμφάνιση που θα σας κάνει να αισθανθείτε πραγματική σταρ της ημέρας, οι κυματισμοί με όψη πιο glamour και με γυαλισμένες επιφάνειες εκπέμπουν την πολυτέλεια που αναζητάτε.

shutterstock-407690614.jpg


’90s updos: Τα μαζεμένα μαλλιά της δεκαετίας του ’90 είναι πάλι στη μόδα με πιο ανάλαφρες υφές και τμήματα που πέφτουν φυσικά γύρω από το πρόσωπο.

Σωστή περιποίηση: Επενδύστε στην ποιότητα των μαλλιών σας μήνες πριν από τον γάμο σας με προϊόντα και θεραπείες που αποκαθιστούν τη λάμψη και την ελαστικότητά τους. Προτιμήστε μια θεραπεία όπως η Silk Keratin, εμπλουτισμένη με κερατίνη, μετάξι και προβιταμίνη Β5, που θα χαρίσει στα μαλλιά σας ένα υπέροχο φινίρισμα.


What’s Out


Τα σκούρα μαλλιά χωρίς φως και ανταύγειες: Οι έντονες αποχρώσεις είναι αλήθεια πως δεν ταιριάζουν με το χρώμα του νυφικού, γι’ αυτό και οι τόνοι θα πρέπει να μπορέσουν να εξισορροπούνται.

Τα κοντά μαλλιά με έντονα φιλαρίσματα: Τέτοια κουρέματα δε βοηθούν στη δημιουργία ενός αψεγάδιαστου wedding look. Αντ’ αυτού, διατηρήστε το μήκος των μαλλιών σας με ένα ανάλαφρο κούρεμα που θα τους δίνει την απαραίτητη κίνηση.

Οι πλεξούδες: Εδώ και πολλά χρόνια έχουν φύγει από τις τάσεις, γι’ αυτό, αν θέλετε να πετύχετε ένα updated σύνολο, θα πρέπει να αποφύγετε να τις επιλέξετε για το νυφικό σας χτένισμα.

The Profile

xatzixristodoulou.jpg


Επενδύοντας στη γνώση, με ένα διευρυμένο, ελίτ clientele από όλη την Ελλάδα, ο expert hairstylist Γιάννης Χατζηχριστοδούλου γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τη δική του Τέχνη, στην οποία πρωτοστατεί εδώ και χρόνια. Ο ίδιος επενδύει μέσα από τα κομμωτήριά του πρώτα στην καλή υγεία των μαλλιών των πελατών του και μετά στην ανακάλυψη του ιδανικότερου στιλ και χρώματος που ταιριάζει καλύτερα στο κάθε πρόσωπο.

Info

• Κούσκουρα 2, τηλ.: 2310 222839 •Κομνηνών 9, Πανόραμα, τηλ.: 2310 343345 • Μεταμορφώσεως - Κερασούντος 70, Καλαμαριά, τηλ.: 2310 426091

yianni.gr, Facebook: Yianni Hair Spa & Instagram: @yiannihairspa

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024