fbpixel

Search icon
Search
November Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες που έρχονται στην πλατφόρμα
ARTS & CULTURE

November Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες που έρχονται στην πλατφόρμα

Προσθέστε τις αγαπημένες σας στην watchlist σας


Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που μας βάζει κι επίσημα σε πιο χειμερινό mood, και γι' αυτό ακολουθούμε cozy στιγμές και χαλάρωση στο σπίτι. Τι καλύτερο από να απολαύσουμε νέες σειρές και ταινίες με κορυφαίους ηθοποιούς κι ενδιαφέρουσες παραγωγές; Το Netflix παρουσιάζει για τον επόμενο μήνα που μπαίνει σήμερα! 

Let's take a look!

THE SERIES

Cigarette Girl

cigarette-girl-1.jpg

Μια ταλαντούχα γυναίκα ξεκινά ένα ταξίδι αγάπης και αυτογνωσίας ενώ αψηφά το κατεστημένο της βιομηχανίας παρασκευής αρωματικών τσιγάρων στην Ινδονησία του '60.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 02/11/2023

All the Light We Cannot See

all-the-light-we-cannot-see.jpg

Τις τελευταίες ημέρες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι δρόμοι μιας τυφλής Γαλλίδας και ενός Γερμανού στρατιώτη συγκρούονται. Βασισμένο στο βραβευμένο μπεστ σέλερ του Άντονυ Ντορ.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 03/11/2023

Selling Sunset: Season 7

selling-sunset-season-7.jpg

Οι μεσίτες παλεύουν να «κινήσουν» μια δύσκολη αγορά ακινήτων, αλλά οι διχόνοιες και οι ανοιχτοί λογαριασμοί ίσως γκρεμίσουν ό,τι έχουν χτίσει. Θα δείξουν ψυχραιμία;

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 03/11/2023

Ferry: The Series

ferry-the-series.jpg

Απεγνωσμένος για χρήματα, ο Φέρι Μπάουμαν βλέπει μια μοναδική ευκαιρία μετά από μια σύλληψη που δημιουργεί μια κενή θέση ανάμεσα στους κορυφαίους ντίλερ της Μπραμπάντ.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 03/11/2023

The Crown: Season 6 Part 1

the-crown-season-6-part-1.jpg

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' αναλογίζεται την κληρονομιά και την καταγωγή της ενώ η Νταϊάνα μαγεύει τον κόσμο τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της κι η μοναρχία αμφισβητείται.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 16/11/2023

Squid Game: The Challenge

squid-game-the-challenge.jpg

456 παίκτες. 4.560.000 δολάρια. Ένας νικητής. Το παγκόσμιο φαινόμενο ζωντανεύει με παιχνίδια εμπνευσμένα από την πρωτότυπη σειρά και ολοκαίνουργιες δοκιμασίες;

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 22/11/2023

THE MOVIES

Locked In

locked-in.jpg

Μια νοσοκόμα προσπαθεί να μάθει τα μυστικά των τραυμάτων μιας ασθενούς σε κώμα και ανακαλύπτει τον ανταγωνισμό, την απιστία, την προδοσία και τον φόνο πίσω από αυτά.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 01/11/2023

The Killer

the-killer.jpg

Μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του –και τον εαυτό του– σε ένα διεθνές κυνηγητό εκδίκησης που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10/11/2023

Rustin

rustin-3frmC.jpg

Ο ακτιβιστής Μπάγιαρντ Ράστιν βιώνει ρατσισμό κι ομοφοβία ενώ προσπαθεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας των πολιτικών δικαιωμάτων με την Πορεία στην Ουάσινγκτον το 1963.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 17/11/2023

Wedding Games

wedding-games.jpg

Όταν ο Άλεξ και η Εύα αποφασίζουν να ανταλλάξουν όρκους στο σημείο που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, διάφορα ξεκαρδιστικά λάθη ανατρέπουν το ταξίδι τους προς στην εκκλησία.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 24/11/2023