fbpixel

Search icon
Search
Novelbrain: Η νέα εποχή στην ψυχική υγεία ήρθε και επίσημα στη Θεσσαλονίκη
WELLNESS

Novelbrain: Η νέα εποχή στην ψυχική υγεία ήρθε και επίσημα στη Θεσσαλονίκη

Ένα πρότυπο κέντρο ψυχικής υγείας άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της πόλης


Είναι αλήθεια ότι η τρέχουσα επικαιρότητα, οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής και οι απαιτήσεις της, μάς έχουν αναγκάσει να αμελήσουμε κάτι αρκετά πολύτιμο για τη συνολική ευεξία μας, που δεν είναι άλλο από την ψυχική υγεία. Κάνουμε αδιαμφισβήτητα λόγο για μια κατηγορία ζωτικής σημασίας για την ευημερία του κάθε ανθρώπου. Μόνο αν στραφούμε στην αυτο-φροντίδα και σε όλα όσα δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ζωής για εμάς και το περιβάλλον μας, μπορούμε να προχωράμε μπροστά και να εξελισσόμαστε. 

Σκεπτόμενοι τα παραπάνω ο Ψυχίατρος - Δρ. Ανέστης Ράμναλης, ο Ψυχίατρος, Στρατιωτικός Ιατρός - Δρ. Αθανάσιος Βούτσινος και ο Στρατιωτικός Ψυχίατρος - Δρ. Βασίλειος Μακρυγιάννης ίδρυσαν το νέο ψυχοθεραπευτικό κέντρο Novelbrain στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το οποίο ήρθε για να αναδείξει μια νέα εποχή στη θεραπεία των ψυχικών διαταραχών. 

mg-7267.jpg

Τι κάνει το Novelbrain να ξεχωρίζει

Το νέο ψυχοθεραπευτικό κέντρο καινοτομεί διαρκώς, ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες επιστημονικές μεθόδους, ενώ συνδέει τους ασθενείς με έμπειρους ειδικούς για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Στο Novelbrain με εξειδικευμένα προγράμματα και έμφαση στην ατομική αντιμετώπιση, κάθε ασθενής βοηθιέται ώστε να ανακαλύψει τη δύναμη του και να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Με ευαισθησία, σεβασμό και συνεχή υποστήριξη, δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου η αυτογνωσία και η αυτοανάλυση είναι οδηγοί προς την ευημερία. Στο κέντρο συναντιούνται η Επιστήμη, η Ενσυναίσθηση, η Καινοτομία, η Αριστεία και η Εξυπηρέτηση. Η πρωτοπορία τους οδηγεί σε ανανεωμένες πρακτικές και μεθόδους, ενώ η σύνδεσή τους με την κοινότητα δημιουργεί ένα ανθρωποκεντρικο δίκτυο αλληλεγγύης και συμπαράστασης.

Όσοι επιθυμούν ν' ανακαλύψουν τη δύναμη της αλλαγής, της αυτοεξέλιξης και της ίασης πρέπει οπωσδήποτε να κλείσουν το ραντεβού τους στο Novelbrain!
mg-7396.jpg

Οι τομείς των υπηρεσιών της Novelbrain

Στο κέντρο αντιμετωπίζουν τις ψυχιατρικές και ψυχολογικές διαταραχές, προσφέρουν θεραπείες για θέματα διατροφής και διαταραχών πρόσληψης τροφής και οργανώνουν συνεδρίες rTMS για ψυχιατρικές, νευρολογικές παθήσεις και χρόνιο πόνο.

    Το NovelBrain πρωτοπορεί στον κλάδο της ψυχιατρικής καινοτομίας και της αριστείας. Με αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα και τη συνεχή βελτίωση, δίνουν σάρκα και οστά σε ένα πολύτιμο και συμπαγές όραμα. Συνεχίζουν να κινούνται μπροστά, παραμένοντας πιστοί σε αδιαπραγμάτευτες αξίες. Πιστεύουν άλλωστε ακράδαντα πως ένας από τους πυλώνες της ευζωίας, είναι η καλή ψυχική υγεία.

    Οι τομείς εφαρμογής υπηρεσιών της NovelBrain:

    • Αντιμετώπιση ψυχιατρικών και ψυχολογικών διαταραχών
    • Ψυχιατρικές – Ψυχολογικές Υπηρεσίες
    • Ψυχοθεραπεία – Συμβουλευτική
    • Άνοια – Νόσος Alzheimer – Πάρκινσον
    • Θεραπεία Ζεύγους
    • Ομαδική Ψυχοθεραπεία
    • Νευροψυχολογική εξέταση (ΝΨΕ)
    • Γνωματεύσεις – Πιστοποιητικά
    • Έφηβοι
    • Online / Διαδικτυακές Υπηρεσίες
    • Κατ’ οίκον υπηρεσίες
    • Θεραπείες για θέματα διατροφής και διαταραχών πρόσληψης τροφής
    • Συνεδρίες rTMS για ψυχιατρικές, νευρολογικές παθήσεις και χρόνιο πόνο
    mg-7422.jpg

    Η σύγχρονη τεχνολογία διακρανιακού μαγνητικού ερεθισμού ή αλλιώς rTMS τώρα στη Θεσσαλονίκη

    Η Novelbrain, πέρα από την άρτια επιστημονική και ανθρώπινη προσέγγισή της, ενσωματώνει και τη σύγχρονη τεχνολογία του διακρανιακού μαγνητικού ερεθισμού (rTMS) στις θεραπευτικές του μεθόδους. Οι συνεδρίες rTMS εφαρμόζονται όπου κρίνεται απαραίτητο, προσφέροντας μια πρωτοποριακή λύση για την αντιμετώπιση ποικίλων παθήσεων.

    Ας τους ρίξουμε μια ματιά παρακάτω:

    Neuromodulation

    Η Novelbrain συνεργάζεται με τον κύριο Δημήτρη Πέϊο, έναν από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της νευροτροποποίησης (Neuromodulation). Ο κύριος Πέϊος, Νευροχειρουργός, φέρνει μαζί του πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών για τη θεραπεία νευρολογικών και ψυχιατρικών διαταραχών. Αυτή η συνεργασία ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητες του κέντρου, προσφέροντας στους ασθενείς πρόσβαση στις πλέον καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες νευροτροποποίησης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και την προώθηση της ψυχικής υγείας.

    Novelbrain Edu: Ένα νέο, καινότομο εκπαιδευτικό τμήμα

    Επιπλέον, η Novelbrain ίδρυσε το Novelbrain Edu, ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό τμήμα που στοχεύει στην εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας και του ευρύτερου κοινού σε θέματα ψυχικής υγείας. Μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων, εργαστηρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το Novelbrain Edu επιδιώκει να προάγει την επιστημονική γνώση και να ενισχύσει τις δεξιότητες των συμμετεχόντων μέσα από πιστοποιημένους ειδικούς, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της κοινότητας. Το πρώτο πεδίο εφαρμογής θα είναι η μέθοδος της Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας, με στόχο την εκμάθησης της μεθόδου, μέσω του Γραμματέα της ελληνικής αλλά και διεθνούς Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας, κύριου Κατσιμαγκλή Χρύσανθου και των ιδρυτών της Novelbrain Edu.

    mg-7239.jpg

    Γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας εδώ!

    Info: www.novelbrain.gr, Βούλγαρη 50, Θεσαλονίκη, Τηλ.: 2310 325641