fbpixel

Search icon
Search
New Hair Dimensions: Οι hot τάσεις στα μαλλιά που θα επικρατήσουν τη νέα χρονιά
MAGAZINE

New Hair Dimensions: Οι hot τάσεις στα μαλλιά που θα επικρατήσουν τη νέα χρονιά

Γίνονται κομμάτι του signature style και είμαστε σίγουροι ότι θα τις λατρέψετε


Τι καλύτερο από το να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με μια αλλαγή στη διάθεση και στα μαλλιά σας; Οι τάσεις που θα επικρατήσουν το 2024 είναι εδώ και γίνονται κομμάτι του signature style που θα λανσάρετε, υποδεχόμενη με αυτοπεποίθηση καθετί συναρπαστικό που ξεκινά τώρα.

Absolute Color Warmth

scarlett-johansson-blond-hair-2018-emmys.jpg

To καινούριο έτος, για να είστε απόλυτα ενημερωμένη για τις τάσεις, μία από τις πρώτες σημειώσεις που πρέπει να κρατήσετε είναι πως, για πρώτη φορά, τα ξανθά παραμερίζονται και οι ζεστές αποχρώσεις έρχονται στο προσκήνιο. Από τα χρώματα που θα δούμε να επικρατούν παντού το 2024, τα παρακάτω βρίσκονται σίγουρα στην κορυφή των προσωπικών μου προτιμήσεων:

• Το καραμελέ μπελαγιάζ αποτελεί ό,τι πιο hot έχουν να προτείνουν σήμερα οι hairstylists. Είναι ζεστό και γλυκό, διαθέτει υπέροχη καστανή βάση και ανοίγματα στα χρώματα της καραμέλας. Και φυσικά, ταιριάζει άψογα με την επιδερμίδα του 80% των Ελληνίδων.

• Το θερμό ξανθό με αποχρώσεις ginger και εσπρέσο ξεχωρίζει ως το χρώμα που πρέπει να επιλέξουν όσες γυναίκες αναζητούν μια ανανέωση στο look τους και θέλουν να «σβήσουν» ομοιόμορφα τις ξανθές αποχρώσεις από το καλοκαίρι.

• Το καστανό της κανέλας, μια πολύ όμορφη απόχρωση με spicy χαρακτήρα, που ξεχωρίζει για την τονική ένταση της κανέλας που αφήνει στα μαλλιά, είναι ιδανικό για όσες αγαπούν τις καστανές αποχρώσεις.

She’s Got The Moves

fringe-bangs-66164040bf1f4fa69ef1e26ac447d8e5.jpg

Ως προς τα κουρέματα, εδώ η έμπνευση για τη νέα χρόνια έρχεται απευθείας από τα ’90s, με όγκους, πολλές φράντζες, φράντζες-κουρτινάκια, αφέλειες περιμετρικά του προσώπου, κίνηση και layers. Τα καρέ είναι πάλι στη μόδα είτε σε κλασικές γραμμές είτε σε πιο ανάλαφρο στιλ με φιξαρίσματα στο πλάι για κίνηση και όγκο.

More Volume, Please

275010014-372394354712125-4788584027506721586-n-eea376e604fd44969ee922a517f6f72b.jpg

Στο ίδιο πνεύμα κινούνται φυσικά και τα χτενίσματα, τα οποία τώρα είναι περισσότερο από ποτέ επηρεασμένα από τις σταρ του Hollywood των ’90s. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για πλούσιο όγκο στα μαλλιά σας με μεγάλες μπούκλες και πλούσια κίνηση, που χαρίζουν μια απόλυτα θηλυκή εμφάνιση. Για ένα πιο elegant look, ένας κότσος αλά μπαλαρίνα ή τα μισομαζεμένα με ανοιχτές μπούκλες γύρω από τους ώμους γίνονται η πιο ιδανική και μοντέρνα επιλογή.

Ό,τι νέο και αν προτιμήσετε, βάζετε τις βάσεις για την ανανεωμένη διάθεση και εμφάνιση που σας αξίζει το 2024!

Προïόν του μήνα

yiannis-magazines-2-1.jpg

Το σαμπουάν Personal Organic Elixir της Hyper Therapy είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών και κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Εμπλουτισμένο με περγαμόντο, λιβάνι και κέδρο, αφήνει υπέροχη αίσθηση και αποτελεί την τέλεια πινελιά στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας.

bxatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024