fbpixel

Search icon
Search
Netflix lovers: Οι 7 super-top παραγωγές που είναι #trend τώρα
ARTS & CULTURE

Netflix lovers: Οι 7 super-top παραγωγές που είναι #trend τώρα

Σειρές και ταινίες που θα κερδίσουν μία θέση στην καρδιά σας


Το Netflix είναι συνώνυμο της χαλάρωσης, της ξεκούρασης και της πλήρους αποφόρτισης. Τι καλύτερο από μία φθινοπωρινή βραδιά στο απόλυτο, cozy περιβάλλον, με ένα ποτήρι κρασί και την αγαπημένη σας ταινία ή σειρά, μετά από μία κοπιαστική working-day, γεμάτη με υποχρεώσεις; Αν η σκέψη αυτή σας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα, συνεχίστε να διαβάζετε, για να γνωρίσετε τις Top7 επιλογές που υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή στο Netflix και δημιουργήστε τη δική σας must-visit list.

Ανακαλύψτε τις πιο hot παραγωγές!

Dahmer

dahmer-netflix.webp

Θέλετε να μάθετε την αληθινή ιστορία του serial killer, Jeffrey Dahmer; Το "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story", η πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix, μόλις λίγο μετά την πρεμιέρα της, κατάφερε να μπει στο Top10 των καλύτερων σειρών στην ιστορία της πλατφόρμας κι αυτό από μόνο του, λέει πολλά! Πρόκειται για μία σειρά δέκα επεισοδίων, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Evant Peters, ενσαρκώνοντας το ρόλο του πασίγνωστου serial killer. Η αφήγηση, γίνεται σε σημαντικό βαθμό από την οπτική γωνία των θυμάτων και κάνει focus στην ανικανότητα της αστυνομίας, που επέτρεψε στον Dahmer να δρα επί σειρά ετών και να κάνει φοβερά πράγματα. Η σειρά, έχει καταφέρει ήδη να αποκτήσει πολλούς fans και δε φιγουράρει τυχαία στην κορυφή το τελευταίο διάστημα.

The Watcher

aaaaqcjysafni1up8asgfklsg5xikrpwrpkhbgsggycpzsxpycw4bsa-osakbyjpj41eeitrsoqksiy2sjkmc7km-hibexkzw2gsuv3b5apgt7jy-v-bmgki-h9sb7hdkduc6dmki-molcrifejbpnco6tlm.jpg

Ο Ryan Murphy κάνει το πιο εντυπωσιακό comeback κι εκτός από το "Dahmer", υπογράφει και το "The Watcher" μία ακόμα σειρά thriller, βασισμένη αυτή τη φορά σε μία αληθινή ιστορία που συγκλόνισε την Αμερική του 2014 κι εξακολουθεί να αποτελεί μέχρι και σήμερα άλυτο μυστήριο. Η Naomi Watts κι ο Bobby Cannavale, ενσαρκώνουν την Nora και τον Dean αντίστοιχα, που αγοράζουν ένα εντυπωσιακό σπίτι, θεωρώντας πως βρήκαν την κατοικία των ονείρων τους, ωστόσο, αυτό που δε φαντάζονται είναι πως στην πραγματικότητα θα ξεκινούσε ένας φρικτός εφιάλτης. Καθώς προσαρμόζονται στη νέα πραγματικότητα, ανοίγουν το νέο τους γραμματοκιβώτιο και βρίσκουν ένα απειλητικό γράμμα, ο αποστολέας του οποίου φαίνεται να γνωρίζει τα πάντα για τις ζωές τους. Τα γράμματα συνεχώς αυξάνονται και κάπως έτσι, η οικογένεια αρχίζει να φοβάται για τη ζωή της κι αντιλαμβάνεται πως υπάρχει ορατός κίνδυνος και δεν πρόκειται για κάποια καλοστημένη ιστορία.

Τhe Empress

romantic-historical-german-drama-the-empress-is-coming-to-netflix-in-september-2022.webp

Η ατίθαση Ελισάβετ, ερωτεύεται τον αυτοκράτορα Φραγκίσκο και βλέπει τη ζωή της να αλλάζει, μπαίνοντας σε έναν κόσμο γεμάτο εντάσεις και ίντριγκες στην αυλή της Βιέννης. Το "The Empress", καταγράφει τη ζωή της Δούκισσας Ελισάβετ της Βαυαρίας, η οποία έχασε το πρώτο της παιδί σε βρεφική ηλικία, το δεύτερο σε μια δολοφονία-αυτοκτονία και την αδελφή της σε μια πυρκαγιά πριν δολοφονηθεί από έναν Ιταλό αναρχικό. Η αυτοκράτειρα της Αυστρίας, μετά το γάμο της με τον αυτοκράτορα Φραγκίσκο Ιωσήφ της Αυστροουγγαρίας βιώνει μία νέα πραγματικότητα κι η σειρά, κάνει focus στα γεγονότα που μεσολαβούν και στα συναισθήματά της, καταγράφοντας την καταστροφική ζωή της, από τη σχέση της με την πεθερά της και τους τραγικούς θανάτους των αγαπημένων της προσώπων, μέχρι τη δολοφονία της το 1898.

Holy Family

aaaabtttnjkzkf0xxr9-gf5cluheouoox3n-kxbtduw373wd8slamyznfgymcgd1v-mqvotddi-iyzqsyaovlu-xfy60nl0moyfdikgc.jpg

Μία νέα σειρά thriller, οκτώ επεισοδίων έκανε πρεμιέρα στο Netflix πριν από μερικές μόλις ημέρες κι ήδη, έχει να επιδείξει εκατοντάδες fans, που παρακολουθούν με αγωνία το κάθε επεισόδιο. Το "Holy Family" σε σενάριο και σκηνοθεσία του Manolo Caro και με πρωταγωνίστρια την Alba Flores, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το La Casa De Papel, μαγνητίζει τα βλέμματα. Μια οικογένεια μ’ ένα σοκαριστικό μυστικό αποφασίζει να τα αφήσει όλα πίσω της και κάνει μία νέα αρχή στη Μαδρίτη. Εκεί -όμως- νέες σχέσεις περιπλέκουν τα σχέδιά της και το παρελθόν επιστρέφει κι αρχίζει να της δημιουργεί νέα προβλήματα. Πού θα φτάσει όλο αυτό;

From Scratch

zoe-saldana-mastrandrea-netflix-from-scratch-1014x570.jpg

Η Amahle "Amy" Wheeler -την ενσαρκώνει η σπουδαία, Zoe Saldaña- μια Αμερικανίδα φοιτήτρια που σπουδάζει στην Ιταλία, γνωρίζει κι ερωτεύεται τον Lino, έναν Σικελό σεφ. Ο θυελλώδης έρωτάς τους περνάει από χιλιάδες κύμματα κι οι δύο πρωταγωνιστές, έρχονται αντιμέτωποι με απρόσμενες προκλήσεις, χωρίς να καταλάβουν το πώς, κυρίως λόγω των πολιτισμικών διαφορών τους. Όλα αλλάζουν, όταν ο Lino αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα υγείας. Οι δύο οικογένειες ενώνονται και προσπαθούν να τα ξεπεράσουν όλα μαζί, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη ξεπερνά όλα τα σύνορα. Το "From Scratch", έρχεται στις 21 του Οκτώβρη, να μας δείξει ότι όλα είναι πιθανά, αρκεί να το θέλουμε!

Blonde

blonde1.jpg

To "Blonde" έκανε πρόσφατα την επίσημη πρεμιέρα του στην πλατφόρμα του Netflix κι η αλήθεια είναι, πως οι κριτικές ποικίλουν, ωστόσο, πραγματικά αξίζει να την προσθέσετε στην must-visit λίστα σας, ειδικά αν είστε fans της Marilyn Monroe, προκειμένου να κρίνετε εσείς το τελικό αποτέλεσμα. Το τρίωρο βιογραφικό film βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Αμερικανής συγγραφέως, Joyce Carol Oates και η νεαρή Κουβανο - Ισπανή ηθοποιός, Ana de Armas ενσαρκώνει τον χαρακτήρα της Marilyn Monroe. Το ξεκίνημα της καριέρας της, η σχέση της με το αντίθετο φύλο και στιγμές της καριέρας της, είναι μερικά μόνο από όσα παρακολουθούμε στη συγκεκριμένη ταινία, που ήδη αποτελεί παντού θέμα συζήτησης.

Luckiest Girl Alive

luckiest-girl-alive-netflix-5b11cc5.jpg

Η ταινία εστιάζει στην Ani FaNelli, μια Νεοϋορκέζα που φαίνεται να τα έχει όλα. Έχει μία ισχυρή θέση σε περιοδικό μόδας κι έναν σύντροφο που της υπόσχεται έναν ορεινεμένο γάμο, σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία. Είναι όμως πραγματικά όλα όπως φαίνονται; Ένας σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, που ερευνά εγκλήματα, προσκαλεί την Mila Kunis (Αni) να παρουσιάσει τη δική της οπτική για τα σοκαριστικά γεγονότα που συνέβησαν, όταν ήταν έφηβη στο διάσημο σχολείο Μπρέντλεϊ. Η πρωταγωνίστρια έρχεται ξανά αντιμέτωπη με γεγονότα που σημάδεψαν το παρελθόν της και πλέον, απειλούν το παρόν και το μέλλον της. Το "Luckiest Girl Alive" έκανε πρεμιέρα κι αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές του Netflix, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Εnjoy!