fbpixel

Search icon
Search
Νew entries: Ό,τι νεότερο έρχεται στο Netflix για τον Οκτώβριο
ARTS & CULTURE

Νew entries: Ό,τι νεότερο έρχεται στο Netflix για τον Οκτώβριο

Προσθέστε τα στην watchlist σας!


Καθώς το φθινόπωρο είναι κι επίσημα εδώ, το Netflix ετοιμάζεται για ένα δυναμικό τηλεοπτικό πρόγραμμα τον spooky Οκτώβριο! Η αγαπητή διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας πρόκειται να εκπλήξει και πάλι τους πιο πιστούς οπαδούς του με νέες παραγωγές σε σειρές και tv shows. 

Παρακάτω θα ανακαλύψετε τα πιο πολυαναμενόμενα new entries του Netflix για τον Οκτώβριο!

Luckiest Girl Alive

luckiest-girl-alive-netflix-5b11cc5.jpg

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Jessica Knoll, η Mila Kunis πρωταγωνιστεί στη ταινία Luckiest Girl Alive ως Ani FaNelli. Ενώ φαίνεται να τα έχει όλα εξωτερικά, η Ani πρέπει να αντιμετωπίσει τις σκοτεινές αλήθειες του παρελθόντος της όταν ένα ντοκιμαντέρ εγκλήματος ανοίγει ξανά αυτές τις μυστηριώδεις παλιές πληγές. Το νέο twosted film ταινία αναμένεται να είναι μία από τις καλύτερες του μήνα!

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 7 Οκτώβρη

The Midnight Club

3-WvB6i.webp

Μια από τις most-waited νέες σειρές του Netflix για φέτος, η σειρά μυστηρίου και τρόμου του Mike Flanagan, The Midnight Club κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου. Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα, μια ομάδα 8 ασθενών σε τελικό στάδιο συγκεντρώνονται τα μεσάνυχτα και λένε ιστορίες, καθώς υπόσχονται να στέλνουν ο ένας στον άλλον σημάδια μετά το θάνατό τους. Κάνουμε λόγο για Netflix και ανατριχίλα!

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 7 Οκτώβρη

Glitch, Season 1 

3.jpeg

Το Glitch είναι ένα tv show αφιερωμένο ειδικά στους οπαδούς της K-pop, με πρωταγωνίστριες τις Jeon Yeon Bin και Nana. Η κωμική σειρά παρακολουθεί τη μυστηριώδη εξαφάνιση του φίλου της Jeon και τις προσπάθειές της να διαλευκάνει αυτό το μυστήριο με τη βοήθεια της κοινότητας των UFO. Το show διαθέτει μια σειρά από γνωστούς stars της οικογένειας των πρωτότυπων σειρών του Netflix από τη Νότια Κορέα, όπως η Jeon Yeo Bin. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 1η σεζόν του Glitch θα παρουσιάσει δέκα επεισόδια διάρκειας 60 λεπτών το καθένα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 7 Οκτώβρη 

Somebody Feed Phil, Season 6

4-oZonM.jpg

Το Somebody Feed Phil, μια αμερικανική σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα το φαγητό και τα ταξίδια που παρουσιάζει ο Phil Rosenthal, ακολουθεί τον οικοδεσπότη να περιπλανιέται σε όλη την υφήλιο, να γνωρίζει ανθρώπους και να δοκιμάζει πάρα πολύ φαγητό. Ως εκ τούτου, η 6η σεζόν επικεντρώνεται στην εξερεύνηση της Κροατίας, της Φιλαδέλφειας, του Νάσβιλ, του Όστιν και του Σαντιάγο. Επίσης, η επερχόμενη σεζόν θα αποτίσει φόρο τιμής στους γονείς του Phil, Max και Helen, οι οποίοι συμμετείχαν επανειλημμένα στην εκπομπή μέσω βιντεοκλήσεων. Οι θαυμαστές του Somebody Feed Phil ίσως γνωρίζουν ότι και οι δύο απεβίωσαν τον τελευταίο χρόνο.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18 Οκτώβρη 

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities, Season 1

4-PNBIh.jpg

Το Cabinet of Curiosities είναι μια ανθολογική σειρά οκτώ επεισοδίων που θα παρασύρει το κοινό σε μια ανατριχιαστική «βόλτα τρόμου», ξεκινώντας με τα δύο πρώτα επεισόδια που θα κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου, ακολουθούμενα από δύο επεισόδια κάθε μέρα μέχρι τις 28. Σύμφωνα με το Cinema Blend, έξι επεισόδια θα αφηγούνται μια ιστορία από προϋπάρχουσες τρομακτικές ιστορίες που έχουν γραφτεί από συγγραφείς όπως οι H. P. Lovekraft, Henry Kuttner, κ.ά. Παράλληλα, τα δύο τελευταία επεισόδια θα είναι πρωτότυπες ιστορίες που θα επιμεληθεί ο μάστερ του είδους Guillermo del Toro!

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 25 Οκτώβρη

The Good Nurse

5-KVGgg.jpg

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Jessica Chastain και Eddie Redmayne, πρωταγωνιστούν στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Netflix, The Good Nurse. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η Amy (Jessica Chastain) συνδέεται με τον συνάδελφο της νοσηλευτή Charlie (Eddie Redmayne), αλλά αρχίζει να υποψιάζεται ότι μπορεί εκείνος να ευθύνεται για μια σειρά θανάτων ασθενών.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Οκτώβρη