fbpixel

Search icon
Search
Netflix: Τα new entries που θα μας εκπλήξουν τον Νοέμβριο
ARTS & CULTURE

Netflix: Τα new entries που θα μας εκπλήξουν τον Νοέμβριο

Ετοιμάστε τη November's watch list σας!


Το Netflix είναι συνώνυμο της χαλάρωσης και ειδικά για τις του φθινοπώρου είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενταχθούμε στο απόλυτο mentality ηρεμίας. Μια καλή σειρά ή ταινία είναι ό,τι ακριβώς αποζητάμε και γι' αυτόν τον λόγο η αγαπημένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας μάς συστήνει όλα τα hot new entries της, τα οποία πρόκειται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας μέσα στον Νοέμβριο.

Μάθετε ποιες είναι οι παραγωγές που θα μας απασχολήσουν!

The Movies

The Harder They Fall

harder-they-fall-western.jpg

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία κάνει πρεμιέρα σύντομα στο Netflix και ήδη μας κεντρίζει το ενδιαφέρον για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε. Σύμφωνα με την υπόθεση αλλά και όσα μας δείχνει το trailer, όταν ένας εγκληματίας μαθαίνει πως ο εχθρός του αποφυλακίζεται, μαζεύει τη συμμορία του για να τον εντοπίσουν και να πάρουν εκδίκηση. Στο πλευρό του, σε αυτό το δικαιωματικά νέας κοπής Western, βρίσκονται η πρώην αγαπημένη του, το δεξί και το αριστερό του χέρι, καθώς κι ένας απρόσμενος σύμμαχος.

Κάνει πρεμιέρα στις 3/11.

Love Hard

ie-77767.jpeg

Το Netflix μάς βάζει από τώρα σε Christmas mood, μέσα από τη νέα του ταινία με τίτλο "Love Hard". Σύμφωνα με την υπόθεση, μια άτυχη στον έρωτα ρεπόρτερ από το Los Angles ταξιδεύει στην άλλη άκρη της χώρας, ώστε να κάνει έκπληξη σε έναν άντρα που γνώρισε σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Nina Dobrev έρχεται αντιμέτωπη με ατυχίες που εμφανίζονται και πάλι μπροστά της, αλλά το μόνο που θέλει είναι να βιώσει τον έρωτα. Άραγε τα καταφέρνει ή θα βιώσει γι' άλλη μια φορά την απόρριψη;

Κάνει πρεμιέρα στις 5/11.

Father Christmas Is Back

1335045-thesurprisearrivalinmsrmediasfatherchristmasisback-76758.jpg

Ακόμα μία Χριστουγεννιάτικη παραγωγή στην πλατφόρμα! Σύμφωνα με την υπόθεση, τέσσερις άσπονδες αδελφές μαθαίνουν τι σημαίνει οικογενειακή αλληλεγγύη, όταν ο χαμένος τους πατέρας εμφανίζεται για τα Χριστούγεννα στη χλιδάτη οικογενειακή τους έπαυλη. Όλα ξαφνικά αλλάζουν και τίποτα δε μοιάζει με πριν, με τους πρωταγωνιστές να προσπαθούν να καταλήξουν στο τι τελικά είχε συμβεί και ο άνδρας είχε εξαφανιστεί, αλλά και για ποιο λόγο εμφανίστηκε τώρα.

Κάνει πρεμιέρα στις 7/11.

7 Prisoners

7-prisioneiros-08-00360-1.jpg

Εάν είστε λάτρεις της δράσης και του μυστηρίου, τότε αυτή η ταινία θα σας συναρπάσει! Ένας φτωχός έφηβος που προσπαθεί να ξεφύγει από έναν σωματέμπορα αναγκάζεται να σταθμίσει την ηθική του σε σχέση με την πάλη που δίνει να επιβιώσει. Η ζωή τον κάνει σκληρό ακόμα και σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία που βρίσκεται, με τα πάντα γύρω του να λειτουργούν σαν εχθροί του. Άραγε θα καταφέρει να γλυτώσει;

Κάνει πρεμιέρα στις 11/11.

Red Notice

cbtrjghjcc67tchac8hcmg.jpg

Το "Red Notice" είναι η νέα ταινία που έρχεται στο Netflix και τελευταία όλοι μιλούν γι' αυτήν. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο κόκκινος συναγερμός της Interpol αποτελεί μια παγκόσμια ειδοποίηση για την αναζήτηση και τη σύλληψη των μεγαλύτερων καταζητούμενων του κόσμου. Όταν, όμως, μια παράτολμη ληστεία φέρνει κοντά τον κορυφαίο αναλυτή προφίλ του FBI με δύο αντίπαλους εγκληματίες κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Μια ταινία στην οποία το μυστήριο και η δράση πρόκειται να έχουν τον πρώτο λόγο, κεντρίζοντας από την αρχή το ενδιαφέρον των θεατών και ανεβάζοντας την αδρεναλίνη τους στα ύψη. Η πιο σημαντική πληροφορία μέχρι στιγμής είναι το γεγονός πως πρωταγωνιστούν οι πολύ επιτυχημένοι Dwayne Johnson, Gal Gadot και Ryan Reynolds.

Κάνει πρεμιέρα στις 12/11.

A Castle For Christmas

a-castle-for-christmas-brooke-shields-netflix-social-featured.jpg

Για να ξεφύγει από ένα σκάνδαλο, μια συγγραφέας best seller ταξιδεύει στη Σκωτία, όπου ερωτεύεται ένα κάστρο και συγκρούεται με τον στριμμένο δούκα ιδιοκτήτη του. Παρόλα αυτά, η μαγεία των γιορτών τής χτυπά την πόρτα και όλα γίνονται εντελώς διαφορετικά από ό,τι τα είχε φανταστεί. Τελικά, καταφέρνει να πραγματοποιήσει την επιθυμία της;

Κάνει πρεμιέρα στις 26/11.

The Series

The Club

image-Fdmkr.jpg

To 1955 στην Κωνσταντινούπολη, μια μητέρα και μια κόρη ξανασμίγουν μετά από 17 χρόνια. Βασίζεται σε αληθινή ιστορία και το γεγονός αυτό κάνει τη σειρά άκρως ενδιαφέρουσα και δε βλέπουμε την ώρα να την απολαύσουμε στην οθόνη μας! Θα έχει φόντο τη δεκαετία του '50 και πρόκειται να μας συγκινήσει.

Κάνει πρεμιέρα στις 5/11.

Narcos: Mexico: Season 3

gardenia-305-unit-02219rc-1.jpg

Η νέα γενιά των αρχηγών cartel διεκδικεί την εξουσία, οι δημοσιογράφοι αναζητούν την αλήθεια, ενώ οι κυβερνητικοί πράκτορες ακροβατούν μεταξύ δικαιοσύνης και διαφθοράς. Ποιος θα καταφέρει να επικρατήσει; Εάν αγαπάτε τη δράση και την περιπέτεια, η σεζόν 3 της σειράς σίγουρα πρόκειται να σας συναρπάσει και να σας κρατήσει με αμείωτο το ενδιαφέρον.

Κάνει πρεμιέρα στις 5/11.

Lies and Deceit

lies-and-deceit-sets-netflix-release-date-in-november-2021-scaled.jpg

Μια καθηγήτρια λογοτεχνίας αναζητά δικαίωση από έναν χειρουργό που λέγεται ότι τη βίασε στο ραντεβού τους, ο οποίος όμως αρνείται με πάθος τα λεγόμενά της. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το συμβάν παρά μόνο οι δυο τους. Ένοχα μυστικά, αγωνία και δύναμη που πηγάζει από την ψυχή έρχονται στο προσκήνιο.

Κάνει πρεμιέρα στις 15/11.

Christmas Flow

image-1.jpg

Ένα αναπάντεχο Χριστουγεννιάτικο ειδύλλιο ανθίζει ανάμεσα σε έναν διάσημο rapper και μια δημοσιογράφο που επιμένει στο δίκιο της. Θα τα καταφέρουν, όμως, παρόλες τις διαφορές τους; Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει έντονη η σπίθα μεταξύ τους και από τις δύο πλευρές, ενώ το Χριστουγεννιάτικο background αυξάνει τον ρομαντισμό μεταξύ τους.

Κάνει πρεμιέρα στις 17/11.

True Story

image-7.jpeg

Μια στάση στη διάρκεια της περιοδείας του γίνεται ζήτημα ζωής και θανάτου για έναν κωμικό, όταν οι επιπτώσεις μιας νύχτας με τον αδελφό του απειλούν όσα έχει καταφέρει. Παρά τη δόξα, υπάρχουν πτυχές στη ζωή του για τις οποίες ο κόσμος δεν έχει την παραμικρή ιδέα. Ο ίδιος προσπαθεί μανιωδώς να βρει τις κατάλληλες λύσεις για να βάλει και πάλι σε τάξη την καθημερινότητά του.

Enjoy!