fbpixel

Search icon
Search
Netflix new ins: Οι κορυφαίες αφίξεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας τη νέα χρονιά
ARTS & CULTURE

Netflix new ins: Οι κορυφαίες αφίξεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας τη νέα χρονιά

Σειρές που πρόκειται να μας συναρπάσουν, ταινίες που θα μας καθηλώσουν, αλλά και ντοκιμαντέρ που θα μας εμπνεύσουν πρωταγωνιστούν στη λίστα


Μετράμε ήδη αντίστροφα για τη νέα χρονιά και όλα όσα μπορεί να μας χαρίσει, ώστε να εμπλουτίσουμε την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή μας. Η πλατφόρμα του Netflix φροντίζει πάντα να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μας, περιλαμβάνοντας συνεχώς ενδιαφέρουσες προσθήκες. Για το 2023, οι αφίξεις είναι ποικίλες, δίνοντάς μας πολλές επιλογές για να διασκεδάσουμε, να συγκινηθούμε, να ευαισθητοποιηθούμε. Σειρές που πρόκειται να μας συναρπάσουν, ταινίες που θα μας καθηλώσουν, αλλά και ντοκιμαντέρ που θα μας εμπνεύσουν πρωταγωνιστούν στη λίστα του καινούργιου έτους. Εμείς ξεχωρίσαμε εκείνα που πιστεύουμε ότι θα κλέψουν τις εντυπώσεις μας από τα πρώτα λεπτά. 

Let's take a look together! 

Freeridge

on-my-block-netflix-season-3.jpg

Μια κωμική σειρά, από την οποία δεν λείπει το supernatural στοιχείο και το μυστήριο. Στο "Freeridge" θα παρακολουθήσουμε μια ομάδα εφήβων φίλων, που βρίσκουν ένα ιδιαίτερο κουτί, ξεκινώντας, έτσι, μια νέα περιπέτεια, στην οποία υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να εξαπολύσουν μια θανατηφόρα κατάρα. Ανυπομονούμε να τα μάθουμε όλα. Πρωταγωνιστούν: Tenzing Norgay Trainor, Peggy Blow, J.R. Villarreal. 

Info: Η σειρά κάνει το ντεμπούτο της στις 2 Φεβρουαρίου 2023. 

Your Place or Mine

aaaaqd4ei4cfcagkvatvrtd6aku6-x8pm4j1r6wsxoma7qmoj4yd-xu7g1dhabsdnuum6xcgk8adfmpeabmq-lqi2udq-zcwlwzatghqe-q2kskfpjro-ay9qyk3ebu-94cwoipmf2agl-ryr3mwtqib-8by.jpg
Η αγαπημένη μας Reese Witherspoon, επιστρέφει στον κόσμο των ρομαντικών κομεντί, ένα είδος που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι γνωρίζει πως να το εκπροσωπεί. Στην ταινία Your Place or Mine", πρωταγωνιστεί ως Debbie, μια μαμά που ακολουθεί μια ιδιαίτερη ρουτίνα στο Los Angeles, ανταλλάσσοντας σπίτια και ζωές με τον Peter, τον κολλητό της από τη Νέα Υόρκη.  τον οποίο ενσαρκώνει ο Ashton Kutcher. Εκείνη αποφασίζει να κυνηγήσει ένα όνειρο ζωής και εκείνος προσφέρεται εθελοντικά να προσέχει τον έφηβο γιο της.


Info: Η σειρά κάνει το ντεμπούτο της στις 10 Φεβρουαρίου 2023.

The Mother

aaaaqxmy7uszs77ml89emwsaukdea7aljlpjjjjlsfrnigvn8bflobkkymxbptk1f8zqxrd8f4fkhz1tdbekq4l8rwlfo4ei8vn-cyeab38dntlp76ko1jl6rur6i7esazkxzyxr4y-uieckk96w7ibcigai-dy.jpg
Λατρεύουμε τη ρομαντική πλευρά της JL, όπως και το concept δράσης που εκπροσωπεί με επιτυχημένο τρόπο στις ταινίες, που έχει πρωταγωνιστήσει. Στο φιλμ "The Mother" υποδύεται μια δολοφόνο που πρέπει να βγει από την κρυψώνα της για να προστατεύσει την κόρη που εγκατέλειψε, από επικίνδυνους άνδρες. Αναμένουμε για να το παρακολουθήσουμε. 

Info: Η επίσημη ανακοίνωση για την προβολή της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. 

Finding Your Roots with Henry Louis Gates Jr. Season 9

cxqlgxb-asset-mezzanine-16x9-r6tlje6.jpg

Ο δημοσιογράφος και κριτικός πολιτισμού Henry Louis Gates, Jr. αποκαλύπτει τα γενεαλογικά δέντρα διαφόρων διασημοτήτων, πολλές φορές με εντυπωσιακές αποκαλύψεις. Η ένατη σεζόν του δημοφιλούς ντοκιμαντέρ προβλέπεται να μας εκπλήξει ευχάριστα. 

Info: Η πρεμιέρα του "Finding Your Roots with Henry Louis Gates Jr. Season 9" προβλέπεται για τις 3 Ιανουαρίου 2023. 

Maestro

maestro-2.webp
Το Maestroαπό αποτελεί μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της νέας χρονιάς, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και στη ζωή τουΑμερικανού συνθέτη, διευθυντή ορχήστρας, πιανίστα και μουσικού παιδαγωγού, Leonard Bernstein. Ο Bradley Cooper έχει επιμεληθεί στη σκηνοθεσία του φιλμ, καθώς και το σενάριο μέσα από τη συνεργασία του με τον Αμερικανό σεναριογράφο και παραγωγό, Josh Singer. Στην παραγωγή του συμπεριλαμβάνονται τα σπουδαία ονόματα των Martin Scorsese, Steven Spielberg και Todd Phillips. 

Info: Η επίσημη ανακοίνωση για την προβολή της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Ανυπομονούμε για να τα παρακολουθήσουμε!