fbpixel

Search icon
Search
My Golden List: Updated προτάσεις για μία ισορροπημένη καθημερινότητα
MAGAZINE

My Golden List: Updated προτάσεις για μία ισορροπημένη καθημερινότητα

Φροντίστε τον εαυτό σας με διάφορους τρόπους


New holistic center 

cine-iris-041-1024x684.jpg

Το νέο πόνημα του Γιώργου Λέων της @omoiostasis είναι το I-M-O-N Pieria Club, εντός του οικισμού του Παλαιού Παντελεήμονα. Πρόκειται για ένα διεθνές κέντρο, όπου προσφέρονται προγράμματα που αφορούν στην υγεία, στην υγιεινή διατροφή, στη φύση και στην άσκηση, αλλά και πρωτοποριακές συμβουλευτικές ιατρικές υπηρεσίες με την ανάπτυξη πρότυπων εφαρμογών. Παρέχονται, επίσης, δραστηριότητες αγωγής υπαίθρου, αναψυχής και περιπέτειας. Το μοναδικό αυτό resort λειτουργεί σ’ έναν παραδοσιακό ξενώνα εννιά δωματίων, με καταπληκτική θέα στον Όλυμπο. Ο Γιώργος Λέων, ειδικός στη διατροφική βιοχημεία, και η ομάδα του, είναι από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες στον χώρο. «Διαβάζουν» τις ανάγκες του ανθρώπινου σώματος και με αυτόν τον τρόπο βοηθούν τον μεταβολισμό. Τον εμπιστεύομαι 16 χρόνια.

The Healthy life

shutterstock-1117732289.jpg


Αν δεν το έχετε κάνει ακόμη, βάλτε στόχο ζωής μόνο ό,τι σας κάνει καλό! Προσπαθήστε ν’ αποφεύγετε οτιδήποτε δε σας βελτιώνει, όπως κακή διατροφή, τσιγάρο, αλκοόλ ‒ ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ή ένα ωραίο κοκτέιλ πού και πού, βέβαια, ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν. Αυτό το πέρασμα θα σας κάνει ν’ ανακαλύψετε την εσωτερική δύναμη που θα σας βοηθήσει ν’ ανατρέψετε τις τρέχουσες ιδέες και συνήθειες.

French allure

1208376-1-800x.jpg

Το Παρίσι σ’ ένα πιάτο! Τα faïence πιάτα της Ιταλίδαw σχεδιάστριας Paola Navone για τη @Merciparis είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένα και ζωγραφισμένα στο χέρι. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό!
merci-merci.com/products/assiette-plate-faience-merci

Beauty tricks

shutterstock-1562062876.jpg

1. Να έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα ρουζ, γιατί δεν ξέρετε ποτέ η μέρα τι θα φέρει… Θα σας δώσει χρώμα υγείας στο λεπτό!
2. Κάθε φορά μετά το ντουζ ενυδατώνω το σώμα μου με μια κρέμα ή ένα ξηρό λάδι, που αγαπώ πολύ! Τώρα το καλοκαίρι, κάθε δεύτερη ή τρίτη μέρα, αναμειγνύω με την ενυδατική -σιγουρευτείτε ότι είναι oil free-, και self tan, για να διατηρώ έναν φυσικό, καλοκαιρινό τόνο. Εφαρμόστε σταδιακά πρώτα την ενυδατική και προσθέστε από πάνω ένα λεπτό στρώμα self tan ή αναμείξτε τα στην παλάμη σας και απλώστε τα μαζί.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021