fbpixel

Search icon
Search
My Golden List: Οι top προτάσεις του μήνα για την πιο ξεχωριστή άνοιξη
MAGAZINE

My Golden List: Οι top προτάσεις του μήνα για την πιο ξεχωριστή άνοιξη

Αντλήστε έμπνευση και αγαπήστε τη ζωή


H άνοιξη είναι εδώ για να μας χαρίσει τις πιο αξέχαστες απολαύσεις, αλλά και για να χαρούμε την ομορφιά που τη χαρακτηρίζει. Μια πιο φωτεινή εποχή του χρόνου πλησιάζει και οι παρακάτω προτάσεις θα σας κάνουν να τη χαρείτε περισσότερο, εάν τις ακολουθήσετε.

Exotic Touch

shutterstock-1927182965.jpg

Η Αρέκα είναι ένα κομψό τροπικό φυτό από τη Μαδαγασκάρη, εύκολο στη φροντίδα και ιδανικό για το σπίτι και κυρίως για την κρεβατοκάμαρα. Με εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού του αέρα, απορροφά τοξικές ουσίες όπως η φορμαλδεΰδη, κι εμπλουτίζει το περιβάλλον του με οξυγόνο. Αν θέλετε, λοιπόν, να διακοσμήσετε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο με ασφάλεια, δημιουργώντας μια εξωτική ατμόσφαιρα, δεν υπάρχει ιδανικότερη επιλογή!

Lovely Life

shutterstock-2234492079.jpg

Διαβάστε περισσότερα βιβλία, περπατήστε στη φύση, κοιμηθείτε νωρίς και ξυπνήστε νωρίς. Ξεχάστε το παρελθόν, πιείτε περισσότερο νερό. Πείτε «ευχαριστώ» ακόμη πιο συχνά και χαμογελάστε σε ξένους. Η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στα απλά και καθημερινά, που οφείλετε να τα απολαμβάνετε με όλη σας την ψυχή!

Taking The Day Off

3-v5DGc.jpg

To Pro-Collagen Rose Cleansing Balm της Elemis είναι ένα θρεπτικό καθαριστικό balm, που απομακρύνει το μακιγιάζ και τους καθημερινούς ρύπους για απαλή και λαμπερή επιδερμίδα με υπέροχο άρωμα από αγγλικό τριαντάφυλλο. Περιέχει υψηλά επίπεδα βασικών λιπαρών οξέων και άλλων μικροθρεπτικών συστατικών που είναι βασικά για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά ως καθαριστικό ή εβδομαδιαία ως θρεπτική μάσκα προσώπου.

Turn Back Time

shutterstock-2226973495.jpg

Οι γραμμές στο πρόσωπό μας έχουν παγώσει, τα μαύρα στίγματα έχουν ξεθωριάσει, τα ξεφλουδισμένα κύτταρα έχουν εξαφανιστεί, το κολλαγόνο αναζωογονήθηκε με ρετινόλη. Με λίγα λόγια, τα πρόσωπά μας, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια, είναι σε καλή κατάσταση! Τι γίνεται, όμως, με τα γόνατά μας, τους αγκώνες και τα χέρια μας; Μην ξεχνάτε να δίνετε τη σωστή ενυδάτωση και τη σφριγηλότητα που μόνο η γυμναστική και τα καλά προϊόντα μπορούν να χαρίσουν, όπως και να προστατεύετε αυτά τα σημεία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Season’s Style Rule

snapinstaapp-420504391-1300934577250956-8016591702520960573-n-1080.jpg

Δε θα δείτε καμία Παριζιάνα που σέβεται τον εαυτό της με γυμνά πόδια τον χειμώνα. Όλες φορούν πάντα σκέτα μαύρα καλσόν ή με σχέδια ή κάλτσες. Άλλες προτιμούν τα διχτυωτά, άλλες αυτά με polka dots, άλλες τις κασμιρένιες κάλτσες και άλλες τις κάλτσες ως το γόνατο. Όλες, όμως, τηρούν αυτόν τον απαράβατο κανόνα.

Everything That Matters

shutterstock-2138088235.jpg

Το ξέρεις πως η αερόβια άσκηση μπορεί να εκτινάξει τις δυνατότητες του εγκεφάλου για μάθηση, μνήμη, καλύτερη συγκέντρωση, αλλά και πως αποτρέπει την πρόωρη γήρανση και βελτιώνει τη διάθεση; 30΄ άσκησης κάθε πρωί που ξυπνάμε είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για να ζήσουμε περισσότερο. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και ο παράγοντας «σχέσεις» είναι βασικός. Όσο πιο στενές, δοτικές και ουσιαστικές είναι οι σχέσεις μας με τους άλλους, τόσο καλύτερη είναι η υγεία μας και τόσο αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής μας.

www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024