fbpixel

Search icon
Search
My golden list: Oι προτάσεις για ένα εκλεπτυσμένο χειμωνιάτικο lifestyle
MAGAZINE

My golden list: Oι προτάσεις για ένα εκλεπτυσμένο χειμωνιάτικο lifestyle

Ό,τι νεότερο βρίσκεται στο επίκεντρο


ANTIQUE GOES CHIC

titlo-hmo3U.jpg

Η αγαπημένη, διαχρονική υπογραφή του Christian Dior, το βουκολικό pattern Toile de Jouy, επινοείται ξανά και ξανά και τώρα κοσμεί τις δημιουργίες του Dior Maison ως φόρος τιμής στον ιδρυτή του οίκου. Από το καθημερινό notebook μέχρι τα απίθανα είδη σπιτιού και τα art de la table κομμάτια, ο κατάλογος είναι μεγάλος και πολυπόθητος.

WOOD FOR GOOD 

titlo-l1xoz.jpg

Ανανεώστε το πνεύμα και τον αέρα του σπιτιού σας με ένα energy cleansing. Σύμφωνα με τη σαμανική παράδοση του Αμαζονίου, το ξύλο “Palosanto” ή “Holy Wood” είναι ιδανικό, γιατί «καθαρίζει» την ψυχή. Για πολλά χρόνια, οι Ίνκας και άλλοι πολιτισμοί το χρησιμοποιούσαν ως πνευματική θεραπεία. Όταν καίγεται, απολυμαίνει και ενεργοποιεί θετικά την αύρα τριγύρω του, διώχνοντας την αρνητική ενέργεια και μειώνοντας τις εναλλαγές της διάθεσης. Φήμες λένε, επίσης, ότι ενισχύει τη δημιουργικότητα και φέρνει καλή τύχη.

HUMORISTS FOR LIFE

2541.jpg

«Αχ.. Αυτή η Ευρώπη τι κυρία…» του Αντώνη Κυριακούλη. Πρόκειται για 18 ιστορίες ανατρεπτικού χιούμορ με εικονογράφηση από τον ίδιο τον συγγραφέα, που καταλήγουν σε μοναδικές συνταγές μαγειρικής.

MASK IT ON

titlo-xYy5w.jpg

Ο Officine Universelle Buly, μην μπορώντας να αποδεχτεί το γεγονός πως την προηγούμενη άνοιξη απαγορεύτηκε η πρόσβαση στον καθαρό αέρα και όλοι κρυφτήκαμε πίσω από τις μάσκες μας, εφεύρε μια σειρά από αυτοκόλλητα με άρωμα, που έχουν σχεδιαστεί για να φρεσκάρουν τον αέρα που αναπνέουμε και να χαρίζουν ανάσες δροσιάς. Οι ανάλαφρες νότες μέντας συνδυάζονται με δροσιστικό λεμόνι και ευκάλυπτο, για να προσφέρουν μια αναζωογονητική αρωματική εμπειρία. Οκτώ αυτοκόλλητα μιας χρήσης ανά συσκευασία, γιατί οι απελπιστικοί καιροί που ζούμε, απαιτούν και τα αναγκαία μέτρα!

SCENTS OF GREECE

senteursdailleurs-diptyque-milies-paletparfume-65e3.jpg

Για να γιορτάσει τα 60ά γενέθλιά της, η Diptyque δημιουργεί μια συλλογή εμπνευσμένη από ένα θρυλικό πολιτιστικό ταξίδι, το Grand Tour. Τρίτη στάση: οι Μηλιές στην Ελλάδα, όπου οι ιδρυτές της γνωστής αρωματοποιίας συνήθιζαν να νοικιάζουν ένα σπίτι το καλοκαίρι. Το χωριό φωλιάζει στους πρόποδες του Πηλίου και για να φτάσει κάποιος εκεί πρέπει να ακολουθήσει τα ορεινά μονοπάτια. Το αρωματικό οβάλ ανακαλεί τη μυρωδιά των δρόμων που έφταναν από την ακτή μέχρι το μυθικό βουνό των Κενταύρων. Η γεμάτη αρώματα ατμόσφαιρα δροσίζεται από τον μεσογειακό άνεμο, πριν ζεσταθεί δίπλα στις συκιές. Σε αυτήν τη σύνθεση, το θερμό και ελαφρύ μείγμα από πικάντικες και ξυλώδεις νότες ευωδιάς αποκαλύπτει τις αντιθέσεις και τον πλούτο αυτού του μοναδικού μέρους στην καρδιά της Ελλάδας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021