fbpixel

Search icon
Search
My Golden List: 5 ξεχωριστές προτάσεις για ένα καλοκαίρι που θα σας μείνει αξέχαστο
MAGAZINE

My Golden List: 5 ξεχωριστές προτάσεις για ένα καλοκαίρι που θα σας μείνει αξέχαστο

Αντλήστε έμπνευση και χαρείτε τη ζωή


Το καλοκαίρι είναι κι επίσημα εδώ και οι ομορφιές τριγύρω μας μάς συνεπαίρνουν στο να ζήσουμε τις πιο ξεχωριστές στιγμές. Εν αναμονή των διακοπών μας, οι παρακάτω προτάσεις θα σας κάνουν να απολαύσετε αυτήν την εποχή ακόμα περισσότερο.

Coffee Break

Σχεδιασμένη από τον Μιχάλη Αναστασιάδη, η καφετιέρα εσπρέσο Menhir της Alessi είναι το απόλυτο gadget. Οι πέτρες μενίρ ενέπνευσαν αυτό το εμβληματικό εργαλείο, που χρησιμοποιείται για μια από τις πιο σημαντικές σύγχρονες καθημερινές τελετουργίες, αυτήν της παρασκευής καφέ. Αφιερωμένο σ’ αυτούς που εκτιμούν τα εξαιρετικά αντικείμενα.

alessi-menhir-espressokocher-silber-burgundy-situation-3.jpg

Invest in Yourself

Ξεκινήστε το πρωί σας με διαλογισμό, κάντε γιόγκα, πηγαίνετε για μια αναζωογονητική κολύμβηση, βρείτε ένα νέο χόμπι ή αφιερώστε στον εαυτό σας χρόνο, για να βελτιώσετε την ψυχική υγεία σας. Κάντε ό,τι μπορείτε για να είστε ευγενικοί με το σώμα και το μυαλό σας αυτήν την περίοδο που η εποχή αλλάζει και μας προτρέπει να αλλάξουμε και τις συνήθειές μας.

Make More Memories

Τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο, γράψτε στο ημερολόγιό σας, κρατήστε σημειώσεις, αφουγκραστείτε. Μερικές φορές, όταν βρισκόμαστε σ’ έναν ατελείωτο κύκλο δουλειάς και υποχρεώσεων, χάνουμε ό,τι γίνεται γύρω μας και μέσα μας. Αφιερώστε ελάχιστο χρόνο κάθε βδομάδα, έστω και για λίγες μόνο ώρες, για να παρατηρήσετε τι συμβαίνει έξω.

zimmermann-resort-swim-2019-1.jpg
Zimmermann

Beauty Matters

Το ελληνικό brand Harites μπορεί να ιδρύθηκε μόλις τον Ιούλιο του 2023, αλλά ήδη ξεχωρίζει για τα προϊόντα, την αισθητική, τις βραβευμένες συσκευασίες και τη βιώσιμη φιλοσοφία του περί ομορφιάς, δερματικής φροντίδας και καλλυντικών. Βασιζόμενο στην απλότητα και με στόχο να αποτελεί διαχρονικά επιλογή, έχει ως concept του τη βασική περιποίηση, την προστασία και την ενυδάτωση.

Cooking Bliss

Ενθουσιαστείτε με το τι πρόκειται να φάτε. Βρείτε συνταγές εύκολες και θρεπτικές, χρησιμοποιήστε εποχιακά φρούτα και λαχανικά, φτιάξτε φαγητά για εσάς και τους αγαπημένους σας, θρέψτε το σώμα σας με σωστές και χορταστικές τροφές. Εγώ αποθηκεύω συνεχώς ενδιαφέρουσες συνταγές στο Instagram, τις φτιάχνω και περνάω υπέροχα!

8ae46f8ae5552d09ad8289b46f65cc55.jpg


ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024