fbpixel

Search icon
Search
My Golden List: 5 to-do για να κάνετε τις καλοκαιρινές σας μέρες καλύτερες
MAGAZINE

My Golden List: 5 to-do για να κάνετε τις καλοκαιρινές σας μέρες καλύτερες

Οι πιο απολαυστικές προτάσεις γι' αυτήν την εποχή


Το καλοκαίρι είναι κι επίσημα εδώ και οι ομορφιές τριγύρω μας μάς συνεπαίρνουν στο να ζήσουμε τις πιο ξεχωριστές στιγμές. Εν αναμονή των διακοπών μας, οι παρακάτω προτάσεις θα σας κάνουν να απολαύσετε αυτήν την εποχή ακόμα περισσότερο.

Freshening Up

11-5pzas.jpg

Τοποθετώ πάντα σε όλες τις τσάντες που κρατάω, ακόμη και στις πιο μικρές, δειγματάκια αρωμάτων, έτσι ώστε -ακόμη κι αν ξεχάσω να βάλω το αγαπημένο μου- να έχω πάντα την ευκαιρία να φρεσκαριστώ. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, αυτό είναι το μυστικό για να κερδίζετε όπου βρεθείτε τις εντυπώσεις με τη μεθυστική αύρα σας!

Statement Piece

07618da60d17be72e25f8eded439e726.jpg

Τα flared παντελόνια, που δίνουν μια ’70s διάθεση στην γκαρνταρόμπα μας, ανήκουν στα αγαπημένα μου. Κάθε καλοκαίρι αποτελούν το πιο απαραίτητο κομμάτι για τις εμφανίσεις μου στην πόλη, αλλά και στις νυχτερινές εξόδους στα νησιά, καθώς συνδυάζουν άνεση και μοντέρνα αισθητική. Στα τέλη των ’60s και στα ’70s, όταν και πρωτοεμφανίστηκαν, αγκαλιάστηκαν από τα μεγαλύτερα icons, όπως από την Jane Birkin. Πολύ πιο sexy από πολλά άλλα στιλ, αναβαθμίζουν το street style.

Shopping Therapy

snapinstaapp-445209744-18307953187159698-674957233627960233-n-1080.jpg

H καμπάνια “My Greek Summer” στο notos είναι γεμάτη χρώμα, στιλιστικό ενδιαφέρον και με κάνει να θέλω όλα τα κομμάτια που έχουν κατακλύσει τις βιτρίνες του. Στο νέο shop-in-shop “The Fashion Box” στον τρίτο όροφο του πολυκαταστήματος, φιλοξενούνται τώρα απίθανες συλλογές πολλών ανερχόμενων γυναικείων brands. Ανακαλύψτε τα πιο στιλάτα καλοκαιρινά αξεσουάρ, ρούχα και μαγιό και βρείτε απίθανα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Αυτόν τον καινούριο fashion προορισμό πρέπει οπωσδήποτε να τον επισκεφτείτε!

Travel Smart

789db22e8b9b84d9644f1032912ec093.jpg

Φροντίστε να ταξιδεύετε light και να συσκευάζετε προϊόντα πολλαπλών χρήσεων, τα οποία θα εξοικονομήσουν πολύτιμο χώρο στη βαλίτσα σας. Το τρικ είναι να βρείτε συσκευασίες για την περιποίηση της επιδερμίδας, των μαλλιών και του σώματός σας σε μικρά μεγέθη, ώστε να υπάρχει περιθώριο στη αποσκευή σας για να τοποθετήσετε περισσότερα ρούχα.

Summer Glow

clarins-hydrating-toning-lotion.jpg

Αγαπώ πολύ την Clarins Hydrating Toning Lotion, καθώς είναι η πιο ιδανική προσθήκη στο νεσεσέρ μου για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Πλούσια σε εκχυλίσματα βιολογικού σύκου και αλόης, ενυδατώνει το δέρμα των κανονικών και ξηρών επιδερμίδων. Δροσερή, ενυδα-τική και ανάλαφρη είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται το δέρμα σας αυτήν την εποχή.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024