fbpixel

Search icon
Search
My Golden List: 5 μοναδικές προτάσεις για τη φετινή άνοιξη
MAGAZINE

My Golden List: 5 μοναδικές προτάσεις για τη φετινή άνοιξη

Αντλήστε έμπνευση και χαρείτε τη ζωή


Η άνοιξη είναι εδώ για να μας χαρίσει τις πιο αξέχαστες στιγμές, αλλά και για να χαρούμε την ομορφιά που τη χαρακτηρίζει. Φτάνοντας στην «καρδιά» της πιο φωτεινής κι αισιόδοξης εποχής του χρόνου, ανακαλύψτε τις παρακάτω προτάσεις που θα σας κάνει να τη απολαύσετε ακόμα περισσότερο.

Balance It Out

Όταν ντύνεστε επίσημα, ο «χρυσός κανόνας» υπαγορεύει πως το μακιγιάζ και τα μαλλιά πρέπει να είναι πιο φυσικά. Το δέρμα οφείλει να μοιάζει υγιές και φρέσκο. Αν φοράτε φανταχτερό φόρεμα και το μακιγιάζ και τα μαλλιά είναι ανάλογα υπερβολικά, τότε μοιάζετε καρικατούρα. Όταν το ντύσιμο είναι πιο απλό, τότε είναι η ευκαιρία για ενισχυμένο μακιγιάζ.

shutterstock-2313102425.jpg

Your Signature Sent

Η σειρά premium αρωμάτων με την ονομασία Essenza της ελληνικής εταιρίας καλλυντικών Grigi Makeup αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη στην καθημερινότητά μου. Έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια και είναι πραγματικά αρώματα, με περιεκτικότητα 30%.

Mood Setter

Τα κηροπήγια αλλάζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού με τον ίδιο τρόπο που τα κοσμήματα μπορούν να αναβαθμίσουν ένα απλό ντύσιμο. Χρησιμοποιώ κηροπήγια για να ανανεώσω οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι, όταν νιώθω πως δείχνει μουντό και αδιάφορο. Τα τοποθετώ επάνω σε τραπεζάκια, κομοδίνα, στην κουζίνα ή όπου πιστεύω πως χρειάζεται να δώσω έμφαση. Δεν τα βαριέμαι ποτέ, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να προσφέρουν διαφορετική ατμόσφαιρα στο σπίτι.

perfumes-loewe-candelabros-coleccion-592x740.jpg
Loewe

Brunching Sundays

Η Κυριακή έχει τους δικούς της ρυθμούς: ξύπνημα χαλαρό, καφές με την ησυχία μας, μουσική, απολαμβάνοντας τους ήχους της κάθε εποχής. Αν δεν πρέπει για κάποιον λόγο να φύγω από το σπίτι, μπαίνω στην κουζίνα και με την ησυχία μου φτιάχνω brunch, που είναι η ευκαιρία για ένα πιο ανεπιτήδευτο πρωινό. Το μυστικό της επιτυχίας του είναι η ποιότητα στα υλικά, η δημιουργικότητα, αλλά κυρίως η αγάπη γι’ αυτούς στους οποίους το προσφέρεις.

Vintage Love

Η αγάπη μου για τα παλιά αντικείμενα σπιτιού ξεπερνά αυτή για οποιοδήποτε καινούριο gadget. Ξεθάψτε τις αντίκες της γιαγιάς ή της μαμάς. Βγάλτε έξω τα ασημικά σας και απολαύστε τα. Χρησιμοποιήστε τα μαχαιροπίρουνα που έχετε κλεισμένα στα ντουλάπια. Το ασήμι και το ατσάλι είναι η κορυφαία τάση αυτήν τη στιγμή στο interior design. Συνδυάστε το με γυαλί και κεραμικά. Ταιριάζουν απόλυτα!

formal-3-course-dining-table-setup.jpeg
Grain & Frame

www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024