fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

My Festive Diary: Ξεχωρίζοντας τις καλύτερες επιλογές της εορταστικής περιόδου

Μια wishlist που περιλαμβάνει όλα όσα αποτελούν έμπνευση


My Festive Diary: Ξεχωρίζοντας τις καλύτερες επιλογές της εορταστικής περιόδου


Ένα μηνιαίο visual diary -ή αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Αυτόν τον μήνα επιλέγω όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω, ν’ αποκτήσω, αλλά και ιδέες για δώρα για μένα και τα αγαπημένα μου πρόσωπα. All I want for Xmas is...

For my mini me

kids-serie-couleurs-mexico-camila-falquez-3-1.jpg


Με την πρώτη ματιά λάτρεψα τα items της νέας Baby Dior συλλογής για την Άνοιξη του 2024. H Cordelia de Castellane δημιούργησε μια collection που χαρακτηρίζεται από ένα μαγευτικό παιχνίδι αντιθέσεων: βελούδο και τούλι με μικρές πινελιές από αστραφτερές παγιέτες, αλλά και φιόγκοι, ως μια διακριτική αναφορά στο φόρεμα “Odette” που σχεδίασε ο Christian Dior για τη συλλογή Haute Couture F/W 1953-1954, πρωταγωνιστούν.

For me, a beauty lover

gucci-beauty-campaign.jpg


Ο θρυλικός οίκος Gucci κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα εμβληματικά προϊόντα της συλλογής Gucci Beauty κι εγώ θέλω να τα αποκτήσω και να τα δοκιμάσω σχεδόν όλα! Μια πολυτελής συλλογή μακιγιάζ που εκφράζει με απόλυτο αυθορμητισμό την ελευθερία της προσωπικής έκφρασης. Οι σαγηνευτικές, art deco συσκευασίες του οίκου κοσμούνται με ντελικάτα άνθη κι άλλα διακοσμητικά στοιχεία, ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες παρομοιάζουν κάθε προϊόν με πολυπόθητο έργο Τέχνης.

I want to wear

balenciaga-spring-2024-campaign02.jpg


Αυτές τις γιορτές αλλά και τη νέα χρονιά θέλω να προσθέσω λάμψη στα outfits μου, η οποία θα αναδεικνύεται απλά με τον συνδυασμό minimal στοιχείων. Η νέα καμπάνια του οίκου Balenciaga (Grigio) για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 και η εικόνα της υπέροχης Eva Herzigova αποτέλεσαν την αφορμή για την έμπνευσή μου. Η συλλογή προσφέρει ένα φρέσκο όραμα στον οίκο, αφού συνδυάζει την πλούσια κληρονομιά του με μια νέα αφήγηση μόδας.

Not to be missed

exhibition-6.jpg


Έως Έως τις 25 Φεβρουαρίου 2024, στο Μουσείο V&A του Λονδίνου θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά τη sold-out έκθεση “Gabrielle Chanel. Fashion Manifesto”. Στους χώρους του,
καταγράφεται η εξέλιξη των σχεδίων της πρωτοπόρου σχεδιάστριας Gabrielle “Coco” Chanel και η ιστορία του οίκου της, από το άνοιγμα της πρώτης boutique της στο Παρίσι το 1910 μέχρι την παρουσίαση της τελευταίας της συλλογής το 1971.

• Στο e-shop του Μουσείου θα βρείτε μοναδικά αντικείμενα αφιερωμένα στην έκθεση, με απόλυτο must have την έκδοση “Gabrielle Chanel”.

Feel the experience

penthouse-living-area-gha-copy.jpg


Το Το Grand Hyatt Athens, έχοντας ολοκληρώσει την επέκταση και την ανακαίνισή του είναι πλέον το μεγαλύτερο Grand Hyatt στην Ευρώπη και το πιο συναρπαστικό ξενοδοχείο στην Αθήνα, όπως επικυρώνουν και τα σημαντικά βραβεία που πρόσφατα απέσπασε. Mε έναν νέο όροφο, δύο rooftops, 4 πισίνες, το ανανεωμένο εστιατόριο The Grand by Interni καθώς και την εντυπωσιακή διώροφη Penthouse Suite, μοναδική για τα ελληνικά ξενοδοχειακά δεδομένα, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας.

Lipstick No999 της σειράς Forever Liquid του οίκου Dior, Attica - The Department Store

Μπλούζα, ammashop.gr

Mini φούστα με μεταλλικές λεπτομέρειες Dsquared2, Intervista

Δερμάτινες μπαλαρίνες Prada, Kalogirou

1

Μπλούζα, ammashop.gr

2

Mini φούστα με μεταλλικές λεπτομέρειες Dsquared2, Intervista

3

Δερμάτινες μπαλαρίνες Prada, Kalogirou

4

Lipstick No999 της σειράς Forever Liquid του οίκου Dior, Attica - The Department Store

5

Βιβλίο "Gabrielle Chanel", vam.ac.uk

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024