fbpixel

Search icon
Search
My Diary: Ξεχωρίζοντας τα καλύτερα νέα του σύγχρονου lifestyle
MAGAZINE

My Diary: Ξεχωρίζοντας τα καλύτερα νέα του σύγχρονου lifestyle

Μια wishlist που περιλαμβάνει όλα όσα αποτελούν έμπνευση


Ένα μηνιαίο visual diary -ή, αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω, ν’ αποκτήσω, αλλά και όσα αποτελούν για μένα έμπνευση.

WEAR

inspired-cos-havana-rose-liu-cos-fall-2023-campaign.jpg

Τον χειμώνα, οι ζεστές αποχρώσεις έρχονται να πρωταγωνιστήσουν στην γκαρνταρόμπα μας. Η παλέτα του καφέ γίνεται μια από τις πιο ισχυρές τάσεις που θα μας απασχολήσουν τη φετινή σεζόν. Ουδέτερη και εύκολη, αλλά συνάμα τόσο δυναμική και γοητευτική, είναι ο ιδανικός καμβάς για ένα διαρκές παιχνίδι μόδας και στιλ.

SHOP

addicted-at-argot-studio-the-oblist.jpg

Μια νέα μου digital ανακάλυψη είναι η πλατφόρμα “The Oblist”, αφιερωμένη στον κόσμο της διακόσμησης. Πίσω από αυτό το εγχείρημα, η Leia Sfez -γνωστή ως μοντέλο αλλά και για το απαράμιλλο στιλ της-, ως curator αυτήν τη φορά, επιλέγει απ’ όλο τον κόσμο ιδιαίτερα αντικείμενα, έργα Τέχνης, έπιπλα αλλά και vintage κομμάτια για το σπίτι, προσπαθώντας να προωθήσει μια πιο βιώσιμη προσέγγιση στη διακόσμηση.

love-prada-to-offer-branded-cans-of-flower-seeds-for-fall.jpg

Για τη νέα F/W 2023-2024 συλλογή του ο οίκος Prada παρουσιάζει σε πολλές πόλεις του κόσμου pop-up flower kiosks, προσφέροντας limited edition Prada κουτιά με σπόρους από λουλούδια!

READ

read-book.jpg

H fashion & creative director Sunita Kumar Nair παρουσιάζει το βιβλίο “CBK: Carolyn Bessette Kennedy: A Life in Fashion”, μία έκδοση που αποτίνει φόρο τιμής σ’ ένα διαχρονικό style icon που ξεχώριζε για την ομορφιά και το αφαιρετικό στιλ του. Σπουδαίοι άνθρωποι από τον κόσμο της μόδας μιλούν για τη διαχρονική αισθητική της Bessette Kennedy σε αυτήν τη συλλογή-ανάμνηση στον προσωπικό της ενδυματολογικό κώδικα και την επιδραστικότητά της, που άφησε πίσω της σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα.

MUST SEE

visit-exhibition-30-years-london-fashion.jpg

Ανυπομονώ να δω από κοντά την έκθεση “Rebel: 30 Years of London Fashion” στο Design Museum (μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2024) της βρετανικής πρωτεύουσας, που γίνεται ορόσημο για την εξερεύνηση της σύγχρονης κουλτούρας της μόδας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ανάμεσα στις εντυπωσιακές δημιουργίες των JW Anderson, Erdem, Christopher Kane, Simone Rocha, θα μπορέσει να δει κανείς από κοντά το φόρεμα-κύκνο που φορούσε η Björk στα Όσκαρ του 2001, καθώς και τη στολή Steven Stokey Daley του Harry Styles από το βιντεοκλίπ του για το “Golden”. designmuseum.org

THE ITEMS

buy-max-mara-sfilata-1226263606009-bea-rtw-ghost-front.jpg

Μάλλινο φόρεμα Max Mara, Max Mara Boutique

buy-callistafw23-l-62.jpg

Δερμάτινη τσάντα Callista Crafts, Attica - The Department Store

811qvr5xbfl-ac-uf10001000-ql80.jpg

Facial spray με αλόη, φασκόμηλο και ανθό πορτοκαλιάς της Mario Badescu, Hondos Center

Κεντρική φωτογραφία: Αριστερά Leia Sfez

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023