fbpixel

Search icon
Search
My Diary: Ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle
MAGAZINE

My Diary: Ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle

Ένα μηνιαίο visual diary με όσα αποτελούν έμπνευση αυτή τη στιγμή


Ένα μηνιαίο visual diary -ή αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω, ν’ αποκτήσω, αλλά και όσα αποτελούν για μένα έμπνευση.

The designer

22.jpg

Παιχνιδιάρικη, χαρούμενη και πάνω απ’ όλα πολύχρωμη! Έτσι περιγράφεται η ζωηρή αισθητική της αιώνια αισιόδοξης λιβανέζας σχεδιάστριας και hot ονόματος στον fashion κόσμο, Mira Mikati. Τα καλειδοσκοπικά ready-to-wear κομμάτια της, τα αξεσουάρ και οι capsule συλλογές-συνεργασίες της μας ανεβάζουν αμέσως τη διάθεση. miramikati.com

The summer readings 

vivlia.jpg


Δύο βιβλία που σίγουρα θα διαβάσω αυτό το καλοκαίρι είναι το «Όλα όσα ξέρω για την αγάπη» (εκδ. Key Books) της Dolly Alderton, μια άκρως αστεία, ενίοτε σπαρακτική, αυτοβιογραφία της που έγινε παγκόσμιο bestseller και έχει μεταφραστεί σε 22 γλώσσες, και το «Γεια σου, όμορφη» (εκδ. Ψυχογιός) της Ann Napolitano, ένας εξαίσιος φόρος τιμής στις «Μικρές Κυρίες».

The resortwear

travel-marbell-store.jpg

Με τα ασυνήθιστα και one-of-a-kind σχέδιά του, τα πολύτιμα vintage υφάσματα, τη δεξιοτεχνία και τα έντονα και χρωματιστά του prints, το brand Rianna + Nina έχει καταφέρει να ταράξει τα νερά της μόδας. Τώρα, δημιουργεί ένα μοναδικό resort flagship store στο διάσημο Marbella Club Hotel στην ομώνυμη πόλη της Ισπανίας, το οποίο ξεχωρίζει για τον γοητευτικό χαρακτήρα του, ενώ αποτελεί πηγή έμπνευσης για το ιδιαίτερο décor του.

The smell

image0.jpg

Για το καλοκαίρι, must- have item είναι ένα νέο, cool άρωμα, με άκρως ιδιαίτερες νότες που κάνουν τη διαφορά, όπως κάποιο από τις συλλογές του παριζιάνικου οίκου Memo, ο οποίος ιδρύθηκε το 2007 από την Clara Molloy και τον σύζυγό της, John. Η γνωστή αρωματοποιία διαμορφώνει την ταυτότητα του κάθε ελιξίριού της με έμπνευση από μαγικούς προορισμούς, αξιοποιώντας ισχυρές πρώτες ύλες. Το fragrance brand θα το βρείτε στο Hondos Center Apollonia Politia.

Top Pics

cl40269u-66a-b-2000x1133.jpg

Γυαλιά ηλίου Celine, Ζάννης Οπτικά

sandro-attica-copy.jpg


Ψάθινη τσάντα Sandro, Attica - The Department Store

Κεντρική φωτογραφία: Mira Mikati

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024