fbpixel

Search icon
Search
My beauty favorites: Τα 2 αγαπημένα μου beauty products, θρεπτικά ελιξίρια που εξασφαλίζουν την καθημερινή δόση ομορφιάς μου
EDITORS' CHOICE

My beauty favorites: Τα 2 αγαπημένα μου beauty products, θρεπτικά ελιξίρια που εξασφαλίζουν την καθημερινή δόση ομορφιάς μου

Τα προϊόντα της νέας σειράς BEESSENTIAL OILS της APIVITA θα γίνουν ο σύμμαχος ομορφιάς σας


Κάθε μήνα δοκιμάζω διάφορες νέες αφίξεις και λανσαρίσματα από τον κόσμο της ομορφιάς. Αυτό είναι κι ένα από τα καλά στοιχεία της καθημερινότητας μιας beauty editor. Κι ενώ δοκιμάζω, πάντα ξεχωρίζω κάποια που γίνονται οι σύμμαχοι ομορφιάς μου, τα δικά μου must-have.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε μια νέα σειρά με την υπογραφή της APIVITA, BEESSENTIAL OILS. Η πεμπτουσία της φύσης τέλεια σχεδιασμένη με μελισσοκομικά προϊόντα και αιθέρια έλαια. 100% φυσικά booster που ενισχύουν και κλειδώνουν την ομορφιά! Και η αλήθεια είναι πως τα λάτρεψα από την πρώτη κιόλας χρήση, υιοθετώντας τα στην καθημερινή μου ρουτίνα ομορφιάς.

Αυτό που είχε ανάγκη η επιδερμίδα μου ήταν προϊόντα που να λειτουργούν σαν συμπλήρωμα διατροφής, για βαθιά ενυδάτωση και ένα δέρμα υγιές και γεμάτο ενέργεια κάθε μέρα. Αυτές λοιπόν τις ανάγκες μου τις κάλυψα με τα δύο νέα προϊόντα της σειράς BEESSENTIAL OILS της APIVITA για το πρωί και το βράδυ. 

apivita-2.jpg

Μy Beauty Favorite: Day

H ημέρα ξεκινάει πάντα με ένα μεγάλο χαμόγελο, γιατί «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται»! Mετά από ένα αναζωογονητικό πρωινό ντουζ ήρθε η στιγμή για την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς.

3-nDbh3.jpg

Νο 1 προϊόν που χρησιμοποιώ είναι το 100% προέλευσης Έλαιο Προσώπου Ημέρας της σειράς BEESSENTIAL OILS της APIVITA, το οποίο:

  • Ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση χάρη στα φυτικά έλαια και στο σκουαλάνιο.
  • Ενυδατώνει σε βάθος χάρη στα φυτικά έλαια και στο σκουαλάνιο.
  • Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή προστασία χάρη στην πρόπολη καθώς και ενέργεια. 
  • Ενισχύει τη φυσική λάμψη χάρη στα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών.
bo-creative-photo-4.jpg

To μόνο που χρειάζεται είναι 3 σταγόνες από το Έλαιο Προσώπου Ημέρας και μερικές απλές κινήσεις μασάζ για να λειτουργήσει ως το φυσικό Beauty Booster σου.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να το εφαρμόζετε.

Στη συνέχεια επιλέγω να φορέσω την κρέμα ημέρας και ματιών, κάνω ένα ελαφρύ μακιγιάζ και είμαι έτοιμη. Must-have: το Lip Balm της APIVITA.

Μy Beauty Favorite: Night

unnamed-neEWo.jpg

Μετά από μια γεμάτη μέρα το βράδυ είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα απολαυστικό beauty routine. H νέα μου «ανακάλυψη» είναι το Balm Προσώπου Νύχτας της σειράς BEESSENTIAL OILS της APIVITA, το οποίο:

  • Ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση χάρη στο wakapamp, το σκουαλάνιο και τα φυτικά έλαια.
  • Θρέφει χάρη στο μελισσοκέρι.
  • Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή προστασία χάρη στην πρόπολη.
  • Δίνει μια αίσθηση χαλάρωσης και πριν τον ύπνο χάρη στα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών και λεβάντας.

To ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι το γεγονός πως μετατρέπεται από πλούσιο κερί σε πολύτιμο έλαιο, κάνοντας απαλό μασάζ.

Όπως και με το Έλαιο Προσώπου Ημέρας, έτσι και τώρα με το Balm Προσώπου Νύχτας απαραίτητες είναι κάποιες κινήσεις μασάζ για καλύτερη εφαρμογή και μια απολαυστική διαδικασία.

bo-creative-photo-3.jpg

Δείτε εδώ πως μπορείτε να το εφαρμόζετε.

Don't Miss!

Παρακολουθήστε το βίντεο με τα δικά μου Beauty Favorites στο IGTV στο Instagram του @glowmagazine:

*Σχετικά με τη σειρά BEESSENTIAL OILS της APIVITA:

Τα νέα προϊόντα της σειράς BEESSENTIAL OILS δεν είναι απλά προϊόντα ομορφιάς: είναι θρεπτικά ελιξίρια που δρουν ως συμπλήρωμα διατροφής για την επιδερμίδα και εξασφαλίζουν την καθημερινή δόση ομορφιάς σου. Αυτά τα θαύματα της φύσης συνδυάζουν τις προστατευτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες της πρόπολης, με τις θεραπευτικές και τονωτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Δρουν σαν «μαγνήτης» που έλκει τα ενυδατικά συστατικά της κρέμας που εφαρμόζεται μετά. Το δέρμα ενδυναμώνεται και η ενυδάτωση του διαρκεί.

Τα BEESSENTIAL OILS είναι κατάλληλα για όλες εκείνες τις γυναίκες που αναζητούν προϊόντα που θα τους χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση και που θα τους προσφέρουν ένα δέρμα υγιές και γεμάτο ενέργεια, κάθε μέρα!