fbpixel

Search icon
Search
Movie Time: Οι νέες ταινίες που ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε την επόμενη σεζόν
ARTS & CULTURE

Movie Time: Οι νέες ταινίες που ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε την επόμενη σεζόν

Οι πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές


Οι ταινίες είναι ο τρόπος για να χαλαρώσουμε μετά από μια κουραστική μέρα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να χαθούμε στις συναρπαστικές ιστορίες τους. Γι' άλλη μια σεζόν, νέες παραγωγές βρίσκονται στο επίκεντρο, με τα πρώτα trailers να έχουν κυκλοφορήσει, βάζοντάς μας στο απόλυτο mood για να τις παρακολουθήσουμε. Προτάσεις για όλα τα γούστα που πρόκειται να ενθουσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς movie lovers και που ήδη έχουν κάνει όλον τον κόσμο να μιλούν γι' αυτές.

Παρακάτω, τα πιο hot new entries που περιμένουμε πώς και πώς να απολαύσουμε το φθινόπωρο που έρχεται!

Catherine Called Birdy

birdy.jpg

Σε σενάριο και σκηνοθεσία της Lena Dunham, η ταινία "Catherine Called Birdy' βασίζεται στο ομότιτλο παιδικό μυθιστόρημα του 1994 και αφηγείται τα γεγονότα της εποχής μέσα από τις εγγραφές στο ημερολόγιο της Birdy, ενός 14χρονου κοριτσιού το έτος 1290. Μια ταινία εκείνης της περιόδου, που αποτυπώνει κάθε παρελθοντική στιγμή με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο. Πρωταγωνιστούν: Bella Ramsey, Sophie Okonedo, Andrew Scott κ.ά.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Σεπτεμβρίου και στο Amazon Prime στις 7 Οκτωβρίου.

Don't Worry Darling

whatsapp-image-2022-05-02-at-131532.jpg

O Harry Styles δε σταματά να μας εκπλήσσει, καθώς πριν από μερικούς μήνες μάθαμε πως πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο νέο ψυχολογικό θρίλερ της Olivia Wilde. Το επίσημο trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει, ενώ η πλοκή εστιάζει στην Alice (Florence Pugh), μια νοικοκυρά σε μια πειραματική ουτοπική κοινότητα παντρεμένη με τον Jack (Harry Styles). Η καθημερινότητά της, ωστόσο, διαταράσσεται ανεπανόρθωτα όταν μαθαίνει την ανησυχητική αλήθεια πίσω από τη λαμπερή παρέα του αγαπημένου της συζύγου. Πρωταγωνιστούν επίσης: Florence Pugh, Chris Pine, Gemma Chan κ.ά.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ticket to Paradise

julia-roberts-george-clooney-ticket-to-paradise-publicity-h-2022.jpg

Ο George Clooney και η Julia Roberts υποδύονται ένα πικραμένο διαζευγμένο ζευγάρι που ταξιδεύει στο Bali φαινομενικά για να παρευρεθεί στον γάμο της κόρης τους αλλά πραγματικά για να τον σταματήσει. Νομίζουν ότι κάνει το ίδιο λάθος που έκαναν με το να παντρευτούν ο ένας τον άλλον, αλλά φυσικά, καθώς προχωρά η rom-com, δεν μπορούν παρά να αναρωτηθούν: Ήταν λάθος; Πρωταγωνιστούν επίσης: Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Lucas Bravo κ.ά.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου.

Amsterdam

amsterdam-david-o-russell.jpg

Το πιο πρόσφατο film από τον σκηνοθέτη David O. Russell (Silver Linings Playbook, American Hustle), το Amsterdam, βασίζεται στην αληθινή ιστορία τριών φίλων που κατηγορούνται για φόνο τη δεκαετία του 1930, οι οποίοι αποκτούν εμμονή με την αποκάλυψη της αλήθειας. Το all-star cast περιλαμβάνει τους Margot Robbie, Taylor Swift, Robert De Niro κ.ά.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου.

Black Panther: Wakanda Forever

chadwick-boseman-nominacion-premios-emmy-black-pantherjpg-976912859.jpg

Ενώ ο Chadwick Boseman είναι αισθητά απών, το franchise επιστρέφει με τους ίδιους σεναριογράφους και σκηνοθέτες, καθώς και μεγάλο μέρος του ίδιου καστ με το blockbuster της Marvel του 2018. Μια ταινία γεμάτη δράση και περιπέτεια που θα σας συναρπάσει. Πρωταγωνιστούν: Letitia Wright, Lupita Nyong'o, Danai Gurira κ.ά.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου.

She Said

93a16f2e62d03acc9c4c9062222428.jpg

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του 2019, η ταινία She Said αφηγείται το story των δημοσιογράφων των New York Times που «έσπασαν» την ιστορία του Χάρβεϊ Γουάινστιν, η οποία κέρδισε ένα Πούλιτζερ. Τα άγχη και οι αγωνίες των ηρώων, οι καθημερινές έρευνες και οι μεγάλες αποκαλύψεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Πρωταγωνιστούν: Carey Mulligan, Zoe Kazan, Tom Pelphrey κ.ά.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου.