fbpixel

Search icon
Search
Μια μοναδική βραδιά βενετσιάνικου μυστηρίου έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη
PEOPLE & MOMENTS

Μια μοναδική βραδιά βενετσιάνικου μυστηρίου έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη

Στο Club lounge του Hyatt Regency Thessaloniki, η έμπνευση προήλθε από τη Βενετία


Η πόλη των γονδολιέρηδων μπορεί δικαιολογημένα να περηφανεύεται πως διαθέτει το διασημότερο καρναβάλι της Ευρώπης και να μας παρασύρει σ’ αυτό το σουρεαλιστικό παιχνίδι μυστηρίου με τους μεταμφιεσμένους, που στην πραγματικότητα δεν υποδύονται ρόλους, αλλά περισσότερο ενσαρκώνουν μια άλλη εποχή.

9.JPG
Έλενα Σαλούστο, Ιωάννα Τζιρίτη, Καλιόππη Λίμπου & Έλενα Ραπτοπούλου
6-RdkY9.jpg
Ουαλά & Δημήτρης Θεοδώρου

Η Έλενα Σαλούστο θέλοντας να παντρέψει την αγάπη της για την Ιταλία με την Ελλάδα, μετέφερε το καρναβάλι της Βενετίας ντυμένο με ένα πέπλο μυστηρίου και αισθησιασμού στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία Eventi Speciali by Elena Sallusto διοργάνωσε μια βραδιά εμπνευσμένη από το γοητευτικό βενετσιάνικο κόσμο μιας άλλης εποχής στο Club lounge του Hyatt Regency Thessaloniki. Λέγεται ότι το Καρναβάλι της Βενετίας ξεκίνησε από μια νίκη της «Γαληνοτάτης Δημοκρατίας» εναντίον του Πατριάρχη της Ακυληίας. Σε ανάμνηση αυτής της νίκης, οι άνθρωποι άρχισαν να χορεύουν και να κάνουν συγκεντρώσεις στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία. Προφανώς, αυτό το φεστιβάλ ξεκίνησε εκείνη την περίοδο και έγινε επίσημο στην Αναγέννηση.

5-ZIwia.jpg
Στέφανος Στεφάνου, Ζωή Στεφάνου & Φίλιππος Αλεξίδης

Σε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα η βραδιά μετέφερε όλους τους προσκεκλημένους με lounge ιταλική μουσική για το welcome και τη live jazz μπάντα, Reven «έντυσε» το υπόλοιπο της βραδιάς. Στο ίδιο ύφος και οι γευστικές επιλογές με άρωμα Ιταλίας και prosecco, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, cocktail εμπνευσμένα από τη Βενετία και λικέρ μαστίχας με τριμμένο πάγο και πορτοκάλι που προσφέρθηκε στις κυρίες. Δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις με τα φώτα να χαμηλώνουν, το soundtrack της ταινίας «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» να ηχεί και το αντίστοιχο χορευτικό να δίνει μια άλλη νότα στην ατμόσφαιρα. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν στην υποστήριξη του Make a wish (Κάνε - Μια - Ευχή - Ελλάδος). 

Περιηγηθείτε στην gallery για περισσότερες φωτογραφίες!

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Έλενα Σαλούστο

Φωτογραφία: POV studio by Ektoras & Christina