fbpixel

Search icon
Search
Μια ματιά στην πολυτελή κατοικία μιας γνωστής fashion designer στο Los Angeles
INTERIORS

Μια ματιά στην πολυτελή κατοικία μιας γνωστής fashion designer στο Los Angeles

Πρόκειται για το σπίτι της Tyler Ellis


Το όνομα της Tyler Ellis είναι άρρηκτα συνδεμένο με τη σύγχρονη μόδα, καθώς η ίδια ανήκει στους very promising designers, που έχουν πολλά να χαρίσουν στη βιομηχανία. Ειδικεύεται σχεδιαστικά στις τσάντες, τα σχέδια της οποίας επιλέγονται από πολλές αγαπημένες celebrities.

Πέρα από τη μόδα, η ίδια λατρεύει και το interior design, καθώς η διακόσμηση είναι μια διαδικασία η οποία, όπως έχει πει, τη χαλαρώνει και βγάζει ακόμα μια δημιουργική πτυχή του εαυτού της. Μια ματιά στο σπίτι της μάς κάνει να εντυπωσιαζόμαστε με το πόσο μοναδικό είναι το design του, δίνοντάς μας την απόλυτη πηγή έμπνευσης.

ad1121-ellis-archers-4.jpg


Με ένα γενικό house tour, η βίλα στέκεται αγέρωχη σε ένα φανταστικό σκηνικό στο Los Angeles, όπου το πράσινο στοιχείο πρωταγωνιστεί και απογειώνει τις αισθήσεις. Μια τριώροφη κατοικία που γίνεται «ένα» με την πολυτέλεια που αποπνέει ο τόπος, την οποία η designer θέλησε να διακοσμήσει με διαχρονικά αλλά και updated στοιχεία. Και το κατάφερε περίτρανα!

ellis.jpg
Tyler Ellis

Εμβαθύνοντας, ένα mix από ενδιαφέρουσες, bold αποχρώσεις που ισορροπούν φανταστικά με ουδέτερους τόνους συνθέτουν όλο το home σκηνικό, το οποίο βγάζει μια αίσθηση απαράμιλλου, τόσο inspiring μοντερνισμού που σε καμία περίπτωση δεν περνά απαρατήρητος. Στο μεταξύ, διατηρείται ένα διαχρονικό vibe ως προς την αρχιτεκτονική, παρά τις «τολμηρές» αποχρώσεις που επιλέχθηκαν. Ίσως αυτό να οφείλεται στο κλασικό λευκό που λειτούργησε ως τον τέλειο καμβά.


ad1121-ellis-archers-1.jpg


Στο μεταξύ, η ύπαρξη έργων τέχνης από χώρο σε χώρο κάνει το σπίτι ακόμα πιο ιδιαίτερο και το καθιστά σε ένα φανταστικό περιβάλλον κλασικά μοντέρνου design. Βλέπουμε περίτεχνες γραμμές στα έπιπλα, μοναδικές πτυχώσεις που εξασφαλίζουν διάσταση και χαρακτήρα, ποικιλία από ράφια κι επιφάνειες που δίνουν μοντέρνο τόνο, αλλά κι εξαιρετικά διακοσμητικά που προέρχονται από κάθε γωνιά του πλανήτη και μετατρέπουν σε iconic space κάθε γωνία. Bonus, ο φωτισμός είναι τόσο επιμελημένος που κάνει την κατοικία να «λούζεται» από τις ακτίνες του ήλιου ή από τις πηγές τεχνητού φωτός κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας.

Glam προσθήκες, colorful artworks, έντονα μοτίβα αλλά και μια κλασική φινέτσα που έχει τον τρόπο να εμπνέει γίνονται οι βασικοί λόγοι για τους οποίους έχουμε λατρέψει αυτήν την κατοικία τόσο πολύ, όσο και η ιδιοκτήτριά της. Ο κάθε χώρος δίνει την αίσθηση του απαράμιλλου εκλεπτυσμός ο οποίος είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που εντοπίζει κανείς σε ολόκληρο το L. A.

ad1121-ellis-archers-11.jpg


Tίποτα δε φαντάζει περιττό αντικρίζοντας το τελικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός πως το eclectic design γίνεται ο βασικός πρωταγωνιστής. Μαζί με όλα τα δωμάτια, δε θα μπορούσε να λείπει το dressign room, εκεί όπου η Tyler νιώθει απόλυτα ο εαυτός της -βρίσκεται, άλλωστε, στο φυσικό της περιβάλλον. Εκεί από όπου εμπνέεται για τις επόμενες μοναδικές δημιουργίες της.

Δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε μερικά στοιχεία για το υπέροχο outdoor σκηνικό, το οποίο δίνει την αίσθηση πως βγήκε απευθείας από παραμύθι. Το πράσινο γίνεται ο βασικός πρωταγωνιστής όπου κι αν στρέψει κανείς την προσοχή του, τη στιγμή που οι living χώροι έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο που απογειώνουν τις αισθήσεις ακόμα και κατά τους φθινοπωρινούς μήνες. Η ίδια η Tyler λατρεύει να περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο εξωτερικό του σπιτιού της.

ad1121-ellis-archers-12.jpg
Ανακαλύψτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες του υπέροχου σπιτιού!

Πηγή: AD