fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Μια ματιά στα αγαπημένα must-have items που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε για τη νέα φθινοπωρινή σεζόν

Η Style & Beauty Director Ελεονώρα Κανάκη κρατάει τις σημειώσεις του μήνα και μας μυεί στον δικό της κόσμο


Μια ματιά στα αγαπημένα must-have items που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε για τη νέα φθινοπωρινή σεζόν

Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε μια διαφορετική πτυχή του σύγχρονου lifestyle!

Μπορεί να διανύουμε τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού κι αυτήν τη στιγμή να βρισκόμαστε σε κάποια παραλία, ωστόσο εγώ επέλεξα και συγκέντρωσα τα αγαπημένα μου για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, κάθε χρόνο αυτόν τον καιρό γράφω τα δικά μου resolutions -σαν να είναι τώρα η αρχή της χρονιάς.

Το σπίτι παίζει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μου και βρήκε τη θέση που του αρμόζει. Μετά το απόλυτο decluttering, που έγινε κατά τη διάρκεια του lockdown, αλλά και την οργάνωση σε ντουλάπες, συρτάρια, βιβλιοθήκες, ήρθε η στιγμή για τη λίστα με όλα αυτά που διαπίστωσα πως λείπουν και χρειάζομαι. Την ίδια στιγμή, ο κόσμος της ομορφιάς παραμένει μια μεγάλη μου αγάπη κι ένα νέο άρωμα για την καινούρια σεζόν θα μπει στη λίστα των αγορών μου. New season! New me! Τέλος, από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια στην γκαρνταρόμπα είναι τα πανωφόρια και τα παπούτσια, με ιδιαίτερη αδυναμία στα flats! Οπότε και φέτος μπήκαν κι αυτά στη λίστα των αγορών μου, για να δημιουργήσω ιδιαίτερα φθινοπωρινά outfits...

AYTON TON MHNA 

Θ’ απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ τον ήλιο και τη θάλασσα και θα συνεχίσω να κάνω εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα, για να παίρνω μικρές δόσεις «οξυγόνου» και να γεμίζω τις μπαταρίες μου. Κι αν τα καταφέρω, θα συνεχίσω το μπάνιο στη θάλασσα και το φθινόπωρο... Ελπίζω!

1-aJ3fH.jpg
Etro Fall/Winter 2021

MY BEAUTY LIST

Πάντα αυτό το διάστημα αναζητώ το άρωμα που θα με συντροφέψει τη νέα περίοδο! Δοκιμάζοντας διάφορα, κατέληξα στο Eau De Toilette Milk Musk της Molton Brown, καθώς περικλείει την αίσθηση της απόλυτης απαλότητας. Musk, γκρι κεχριμπάρι και βανίλια συνδυάζονται με ξύλο κέδρου, tonka bean και νότες από αχλάδι και ροδάκινο. Ένας τέλειος συνδυασμός σ’ ένα ελαφρύ αλλά πλούσιο άρωμα.

DON’T FORGET

Η περιποίησή μας ξεκινάει από ένα ωραίο και αναζωογονητικό μπάνιο. Αν και δεν είμαι fan του κρύου ντους, η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να ξεχνάμε τα θετικά του και είναι μια συνήθεια που θέλω να εντάξω στην καθημερινότητά μου. Εκτός του ότι είναι αγχολυτικό, καθώς επιδρά θετικά στο νευρικό σύστημα, κάνει καλό στο δέρμα, αναζωογονώντας το.

TO DO LIST

Να οργανώσω τη βιβλιοθήκη μου και να δημιουργήσω αυτήν τη γωνιά για relax και διάβασμα.

el.jpg

Στην Κεντρική Φωτογραφία

Inspo of the month: Η Kate Moss, για μια ακόμη φορά, μας εντυπωσίασε στην καμπάνια του οίκου Jimmy Choo, με το στιλ και την ομορφιά της. (Kalogirou)



The Items

Body & hand wash Fig & Lotus Flower της Jo Malone

Bomber jacket, Max Mara

Λεύκωμα “Girl, Girls, Girls” από τις εκδόσεις teNeues

Eau De Toilette Milk Musk, Molton Brown

Δερμάτινο flat Sportmax, Max Mara

Αρωματική diffusing sphere της Fornasetti, NoMa Concept Store

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020