fbpixel

Search icon
Search
Μια αυθεντική fish gastro-εμπειρία μας περιμένει στο ανανεωμένο Trizoni Exclusive
MAGAZINE

Μια αυθεντική fish gastro-εμπειρία μας περιμένει στο ανανεωμένο Trizoni Exclusive

Με τα πιο φρέσκα και φημισμένα θαλασσινά της πόλης!


Αν μιλάμε για βραβευμένες θαλασσινές γεύσεις και κοσμοπολίτικη, δημιουργική κουζίνα που κερδίζει τις εντυπώσεις, δε θα μπορούσαμε παρά να αναφερόμαστε στo Trizoni Exclusive. Με βάσεις σε μία οικογενειακή παράδοση 40 ετών και βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, πρωτοπορεί με μία nose-to-tail φιλοσοφία premium ψαροφαγίας. Η μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ελληνικά ψάρια ημέρας, που επιλέγονται από ελεγχόμενο δίκτυο αλιέων, και τα φρέσκα προϊόντα ντόπιων παραγωγών συνθέτουν ένα μενού στο οποίο η ποιότητα κυριαρχεί. Στην κάβα του, συναντάμε μια εξαιρετική ποικιλία από ούζο, τσίπουρο και κρασί, που θα συνοδεύσουν ιδανικά το γεύμα μας.

63020c95-1593-47a1-9066-09c4eeeb2bb4.jpg

Στο ανακαινισμένο νεοκλασικό στα Λαδάδικα, ο Αστέριος Σουσούρας και η ομάδα του εστιατορίου σερβίρουν κλασικά πιάτα -όπως η «Κακαβιά του Σουσούρα» και ο λευκός ταραμάς-, αλλά και απόλυτα σύγχρονα, με εκλεκτά θαλασσινά, φρέσκα χόρτα από τις γύρω περιοχές σερβιρισμένα με βιολογικό ελαιόλαδο, ζεστό ψωμί ζυμωμένο στο χέρι και εξαιρετικά τυριά από τον συνεργαζόμενο τυροκόμο. 

zon-6850.jpg

Στο ειδικά διαμορφωμένο raw bar, έναν χώρο αφιερωμένο σε όλους εκείνους που θεωρούν ότι το φρέσκο ψάρι απολαμβάνεται καταρχήν ωμό, μπορεί κανείς να γευτεί υπέροχο ceviche, tartare, crudo, sashimi, και carpaccio, που ετοιμάζει ο εξειδικευμένος σεφ. Επιπλέον, o sommelier του εστιατορίου διαχειρίζεται μία εκλεκτή λίστα με 200 ετικέτες του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα.

Don't miss 

zon-6909.jpg

Το crudo τόνου με κρέμα από αμπελόφυλλο και κουκουνάρι, τον μαρινάτο γαύρο με τριλογία από πίκλες, τα ζυμαρικά ριγκάτι με σάλτσα μαρινάρα και θαλασσινά ημέρας και τη γαλατόπιτα με παγωτό αλμυρής καραμέλας!

Info: Δόξης 1 & Σαλαμίνος, τηλ.: 2310 542533, trizoniexclusive.com