fbpixel

Search icon
Search
Μια αναδρομή στην ιστορία του πολυτελούς ξενοδοχείου-τοπόσημου της Θεσσαλονίκης
CITY VIBES

Μια αναδρομή στην ιστορία του πολυτελούς ξενοδοχείου-τοπόσημου της Θεσσαλονίκης

25 χρόνια υπεροχής για το Mediterranean Palace Hotel


Το Mediterranean Palace Hotel συμπληρώνει 25 χρόνια μιας απερίγραπτα επιτυχημένης πορείας και πλέον αλλάζει σελίδα, με τη νέα γενιά να χαράζει το μέλλον του.

Από το χθες…

2-LaycX.jpg

«Πάντα ήθελα να δημιουργήσω ένα ξενοδοχείο», συνήθιζε να λέει ο Σεραφείμ Δεδέογλου, προσωπικότητα λαμπρή, με εξαιρετικά ενεργή συνεισφορά στην επιχειρηματική ζωή της πόλης. Και το όνειρό του το έκανε τελικά πράξη το 1995, με τα εντυπωσιακά εγκαίνια του Mediterranean Palace Hotel να λαμβάνουν χώρα στις 10 Δεκεμβρίου 1997 και να γίνονται talk-of-the-town. Ήταν χάρη στο όραμά του που ένα από τα πρώτα πεντάστερα καταλύματα κατέφτασε στη συμπρωτεύουσα. Εκεί, συναντήθηκαν οι πιο μοντέρνες τάσεις φιλοξενίας με υπηρεσίες εκλεκτές.

Στο σήμερα…

17a0139.jpg

Γιορτάζοντας πλέον 25 υπέροχα χρόνια, το πιο πολύτιμο στολίδι της Θεσσαλονίκης παραμένει ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξή της ως πόλη. Άλλωστε, αποτελεί τόσο έναν πόλο έλξης για τους τουρίστες όσο κι ένα σπουδαίο τοπόσημο για τους κατοίκους της. Αυτός ο 5* προορισμός, σε όλη την πορεία του, με κύριο μέλημα την άψογη εξυπηρέτηση, ξεχωρίζει για την οικογενειακή προσέγγιση στους φιλοξενουμένους του αλλά και στην ίδια την ομάδα του.

Και με το βλέμμα στο αύριο…

Κι όσο η οικογένεια Παναγιώτη Ζελελίδη - Πόλυς Δεδέογλου συνεχίζει πιστά την ανάπτυξη της αρχικής ιδέας του δημιουργού του, βασικός στόχος παραμένει η άνθηση, καθώς και η συνεχής προσφορά στην τοπική κοινωνία. Η 3η γενιά αναλαμβάνει δυναμικά τη διαχείριση, με φρέσκο αέρα και ιδέες, που εξελίσσουν ένα όραμα που ανύψωσε μια για πάντα το προφίλ της σκηνής της φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη.

Info: Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη, τ. +30 2311 240400, www.mediterranean-palace.gr