fbpixel

Search icon
Search
Met Gala 2023: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks του red carpet
MAKE UP

Met Gala 2023: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks του red carpet

Οι καλεσμένοι που εξέπληξαν με τα beauty choices τους φέτος...


Το ετήσιο Met Gala είναι ένα από τα πιο σημαντικά events/αφιερώματα της μόδας. Κάθε χρόνο, οι πιο fashionable celebrities σε συνεργασία με τους στυλίστες, make-up και hair stylists δίνουν το A-game τους και φωτογραφίζονται στα πιο διάσημα σκαλιά του Manhattan.

Είναι γνωστό πως αυτή η μέρα είναι 'all about fashion', όμως φυσικά, τα μαλλιά και το μακιγιάζ είναι μέρος της συνολικής εμφάνισης των stars - και αποτελούν συνήθως οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Το θέμα της εκδήλωσης του Costume Institute και του Met Gala του 2023, Karl Lagerfeld: A Line of Beauty, τιμά τον πρώην creative director της Chanel, έπειτα από το θάνατό του το 2019.

Δείτε παρακάτω τα αγαπημένα μας beauty look που είδαμε στο κόκκινο χαλί

Emma Chamberlain

emma-chamberlain.jpg
Image source: @kdeenihan

Η host του Met Gala και ultimate digital girl, Emma Chamberlain σε συνεργασία με τη makeup artist Kelsey Deenihan δημιούργησαν ένα look χρησιμοποιώντας αποκλειστικά μακιγιάζ και skincare της Lancôme. «Έπρεπε να φέρουμε λίγο χρώμα στο χαλί», μοιράστηκε με το κοινό της. Η έμφαση στους μπλε τόνους σε συνδυασμό με μια απλά βάση, το κάνει απόλυτα wearable και μοναδικό. Η στέκα αποτελέι επίσης statement piece που φέρνει μια 90's πινελιά - ταιριάζοντας γάντι στο θέμα.

Nicola Peltz Beckham

Το έντονο cat eye της Nicola Peltz είναι χαρακτηριστικό της Chanel αλλά και major trend του σήμερα, το λεγόμενο 'siren eye'. Το full YSL make-up look της Peltz αποτελείτε από έντονα μάτια και μια rosy βάση που φέρνει την τέλεια ισσοροπία. Το half ponytail αφήνει περιθώριο στο make-up look αλλά και στα εντυπωσιακά της κοσμήματα να λάμψουν. 

Kylie Jenner

kylie-jenner.jpg
Image source: @kyliejenner

Η Kylie Jenner έκανε μια monochromatic εμφάνιση επιλέγοντας ένα fresh-face make-up look και ένα ρομαντικό updo με αφέλειες ενσωματόνοντας το timeless and classic του θέματος άψογα με ένα 90's twist. 

Billie Eilish 

billie-eilish.jpg
Image source: @billieeilishbr
Η Billie Eilish αποδεικνύει ξανά και ξανά ότι είναι ο απόλυτος χαμαιλέοντας όταν πρόκειται για ομορφιά. Πέρα από το εντυπωσιακό μακιγιάζ, η πλεξούδα της με τις χάντρες και τις κορδέλες φέρουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνισή της.

Rihanna

rihanna-WDGRO.jpg
Image source: Marieclaire

Η Rihanna επέλεξε ένα «full face» λουλουδιών και ένα ζευγάρι γυαλιά με βλεφαρίδες, καλά ακούσατε! Το Twiggy-inspired look και το signature red lip είναι μια κλασσική πινελιά στην τολμηρή της εμφάνιση. 

Emily Ratajkowski

Emrata
Image source: New York Times Style

Η EmRata είναι πάντα μία από τις πιο αναμενόμενες attendees του Met Gala. Η micro φράντζα, οι αφέλειες και το έντονο smokey eye δεν απογοητεύσαν. Η εμφάνιση «έδεσε» με ένα φιόγκο στο πίσω μέρος των μαλλιών. 

Doja Cat

doja-cat.jpg
Image source: The Sunday Times Style

Η Doja Cat ήρθε στο κόκκινο χαλί ως η Choupette, η αγαπημένη γάτα του Lagerfeld. Need we say more? 

Nicole Kidman

nicole-kidman-yTKNU.jpg
Image source: @nicolekidman
Η Nicole Kidman εμφανίστηκε με το iconic Chanel φόρεμα που έβαλε στη διαφήμιση του No5 αρώματος. Άφησε, λοιπόν, το φόρεμα να λάμψει συνοδεύοντας το με ένα natural make-up και ένα επημελώς ατιμέλητο hairdo που δίνουν ένα αιθέριο αποτέλεσμα.

Jessica Chastain

jchastain.jpg
Image source: the cut

Η Jessica Chastain σόκαρε τους πάντες εμφανιζόμενη στο Met Gala με πλατινέ ξανθά μαλλιά αντί για τα χαρακτηριστικά της κόκκινα. Το moody smokey eye πίσω από τα Karl inspired γυαλιά της ολοκληρωσαν το look της.

Suki Waterhouse

344270798-565578305683711-8791939485093435831-n.jpg
Image source: @theiconicbeauty

Με ροζ και πράσινο νέον χρώμα από τα ζυγωματικά της μέχρι τις εσωτερικές γωνίες των βλεφάρων της, η Suki Waterhouse δείχνει εντελώς αιθέρια. Δηλώνουμε, επίσης, ερωτευμένοι με το ρομαντικό, Bardot-inspired χτένισμά της.

Rita Ora

rita-ora-FQJ0k.jpg
Image source: @ritaora
Τα nude χείλη της Rita Ora, η έντονη σκιά ματιών και οι μακριές, crimped πιασμένες τούφες φέρνουν πίσω τα 90's δυναμικά και συνοδεύουν το goth-inspired, total black look της άπταιστα. 


Από au naturelle σε έντονα cat eyes και hair accessories, μπορούμε να πούμε πως στο φετινό Met Gala τα είδαμε όλα beauty-wise..