fbpixel

Search icon
Search
Μέσα στο pop-up café της Nespresso και της Chiara Ferragni από το collab τους στο Μιλάνο
DESIGN NEWS

Μέσα στο pop-up café της Nespresso και της Chiara Ferragni από το collab τους στο Μιλάνο

Μια pink όσαση που συναντά το natural design


H παγκοσμίου φήμης digital entrepreneur, Chiara Ferragni, βάζει τη δημιουργική της πινελιά στις τελευταίες limited edition συλλογές Nespresso, ενώ η συνεργασία τους αποτελεί το πιο hot thing αυτήν τη στιγμή. Συγκεκριμένα, η διάσημη εταιρία καφέ φέρνει την απόλυτη κομψότητα στο φετινό καλοκαίρι με την τελευταία συνεργασία της με την παγκοσμίου φήμης Ιταλίδα επιχειρηματία Chiara Ferragni. Η ίδια μεταμορφώνει μερικά από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ Nespresso με το εμβληματικό στιλ της, χρησιμοποιώντας τολμηρά χρώματα και ζωηρά σχέδια.

Πρόσφατα, μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του pop-up café το οποίο φιλοξενεί τη συνεργασία τους για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Να πούμε στο σημείο αυτό, πως το κατάστημα είναι σχεδιαστικά επιμελημένο από το team της Chiara, καθώς και υπό τη δική της ματιά και το πρωπικό της γούστο. Δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες, ο χώρος αυτός βρίσκεται στην οδό Piazza del Carmine 1, στο Μιλάνο και το decor του θα διατηρήσει αυτό το στιλ μέχρι και τις 18 Ιουλίου.

0-jIT10.jpg


Μέσα από το φωτογραφικό υλικό, θαυμάσαμε από χώρο σε χώρο το κατάστημα και με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως εκφράζει απόλυτα όλα όσα ορίζουν το στιλ και τη σχεδιαστική φιλοσοφία της διάσημης influencer. Από τις δικές της δημιουργίες και μόνο, μπορούσαμε να φανταστούμε πώς περίπου θα έμοιαζε αυτός ο χώρος και το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσδοκίες μας.

Με μια ματιά, βλέπουμε πόσο πολύ έχουν εναρμονιστεί μεταξύ τους τα δημιουργικά σύμπαντα και των δύο και δικαίως γίνεται λόγος για την πιο hot συνεργασία που κυριαρχεί αυτήν τη στιγμή. Τόσο το λογότυπο της Chiara όσο και της Nespresso ενώνονται τόσο μοναδικά, ενώ το χρώμα που πρωταγωνιστεί σε όλους τους χώρους -in & out- δε θα μπορούσε να είναι άλλο πέρα από το ροζ και όλες τις παρεμφερείς αποχρώσεις του.

1-0KVmF.jpg


Εμβαθύνοντας στο όλο design, βλέπουμε πως τον εσωτερικό χώρο συνθέτουν καναπέδες και τραπέζια στη γνωστή girly απόχρωση, που συνδυάζεται μοναδικά με το κλασικό λευκό, αλλά και το μπλε που υπάρχει σε ορισμένα σημεία. Στο μεταξύ, οι green λεπτομέρειες ξεπροβάλουν στα σημεία όπου η «ζωντάνια» θεωρήθηκε απαραίτητη, κάνοντας τον χώρο ακόμα πιο natural.

Τα logos τους πήραν τη θέση τους σε μαξιλάρια κι επιγραφές, ενώ το outdoor σκηνικό ακολουθεί παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία -με το ροζ να διεκδικεί την πρωτιά στις περισσότερες επιφάνειες. Παρά το ότι το café αυτό βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Μιλάνου, το βλέπουμε να μοιάζει να να βγήκε απευθείας από ένα jungle περιβάλλον, καθώς τα ογκώδη, γυαλιστερά φυτά το κάνουν να δείχνει έτσι.

Η κοινή τους συλλογή, όμως, και το υπόλοιπο funky theme δεν περιορίζεται εδώ, καθώς βλέπουμε πως υπάρχουν πολλές ακόμα λεπτομέρειες που «φωνάζουν» Chiara, όπως για παράδειγμα οι κούπες και τα ποτήρια που συμπεριλαμβάνονται στο collaboration. Ακόμα, η προσοχή μας πέφτει στα εντυπωσιακά σουπλά, φακελάκια με ζάχαρη, θήκες για μαχαιροπίρουνα και πλαστικά ποτήρια που κοσμούν τα τραπέζια και μοιάζουν πολύ με τα υπόλοιπα αντικείμενα, καθώς αποτελούνται από mini logos της Nespresso και το χαρακτηριστικό μάτι του brand της Chiara. Πολύ ιδιαίτερο, τέλος, είναι το αποτύπωμα της υπογραφής τους πάνω στους καφέδες!

5-pyu4a.jpeg
Στην gallery μπορείτε να θαυμάσετε περισσότερες φωτογραφίες του εκπληκτικού pop-up café!