fbpixel

Search icon
Search
Μέσα στην εντυπωσιακή κατοικία της Olivia Culpo στο Los Angeles
INTERIORS

Μέσα στην εντυπωσιακή κατοικία της Olivia Culpo στο Los Angeles

Οι χώροι της αποπνέουν πολυτέλεια κι έχουν τον τρόπο να μας εμπνέουν


Η Olivia Culpo, γνωστή για τον τίτλο της Miss Universe αλλά και την παρουσία τη στην Αμερικανική τηλεόραση, δεν παίρνει βιαστικές αποφάσεις, κάτι το οποίο εφάρμοσε και κατά τη διαδικασία εύρεσης του νέου της σπιτιού στο Los Angeles. Η πρώην Miss Υφήλιος, ηθοποιός κι επιχειρηματίας που ζούσε σε μια ροζ, κοριτσίστικη σοφίτα 1.300 τετραγωνικών, έψαξε πολύ πριν προσγειωθεί στο Encino.

Αλλά το να βρει το τέλειο σπίτι, -μια κατοικία πέντε υπνοδωματίων με υπέροχη θέα, αυλή και πισίνα- ήταν μόνο το πρώτο βήμα. Με τη βοήθεια συγγενών και φίλων κατάφερε να τη διαμορφώσει με τον τρόπο που από πάντα ονειρευόταν, κάνοντάς μας σήμερα να μιλάμε για ένα περιβάλλον που έχει τον τρόπο να μας εμπνέει.

20211116-jpeffley-ad-oliviaculpo-0212.jpg
Olivia Culpo


Μια πρώτη ματιά αρκεί για να πειστεί κανείς πως πρόκειται για ένα high design approved διαμέρισμα με κύριο πρωταγωνιστή του την τέχνη. Ζεστά χρώματα, βασικά υλικά, αίσθηση ζεστασιάς και απεριόριστο φως συνθέτουν ένα φανταστικό σκηνικό, το οποίο ενθουσιάζει κάθε λάτρη του design.

Γίνεται ολοκάθαρη η classy τακτική που ακολούθησε η ιδιοκτήτρια στη διακόσμηση όλων των χώρων, καθώς κινήθηκε σε μια παλέτα basic αποχρώσεων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το λευκό, το μπεζ και το καφέ. Εξαιρετικά σημαντική προσθήκη, επίσης, αποτελεί το ξύλο σε διάφορα στιλ και ποικίλους χρωματικούς τόνους, που πρωταγωνιστεί στο όλο decor, δίνοντας χαρακτήρα και απερίγραπτη διάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τις extra προσθήκες χρώματος που κάνουν ολόκληρη τη διαφορά.

20211116-jpeffley-ad-oliviaculpo-0161.jpg


Απαλοί τόνοι από γωνιά σε γωνιά, πολυτελή υφάσματα, όπως το δέρμα και το βελούδο, μεταλλικές λεπτομέρειες κι ένας eclectic συνδυασμός διακοσμητικών στοιχείων που σαγηνεύει. Η τέχνη είναι ολοκάθαρη σε κάθε σημείο. Τα περισσότερα από τα έπιπλα που τελικά τοποθέτησε είναι επηρεασμένα από τον αμερικανικό πολιτισμό, με πολλά από αυτά να αποτελούν limited κομμάτια που δύσκολα μπορεί κανείς να εντοπίσει στην αγορά ή σε κάποιο χώρο τέχνης. Σε σχέση με τη διακόσμηση, όλα ξεκίνησαν με μια γήινη βάση στα χρώματα, η οποία χάρισε αρμονία κι έκανε κάθε χώρο να μοιάζει ακόμα μεγαλύτερος.

Στο μεταξύ, οι μαρμάρινες και οι χρυσές πινελιές δίνουν ένα touch of luxury στο συνολικό σκηνικό, αναβαθμίζοντας ακόμα και την παραμικρή γωνία και δίνοντας έναν απίστευτο, up to date χαρακτήρα. Να αναφέρουμε πως το σπίτι διαθέτει dressing και beauty rooms, κάτι το οποίο αποτελούσε από πάντα όνειρο για την Culpo.

20211116-jpeffley-ad-oliviaculpo-0387-1.jpg


Σε γενικές γραμμές, οι μινιμαλιστικές γραμμές είναι αυτές που κυριαρχούν και λειτούργησαν ως βάση για όσα ακολούθησαν. Ουδέτεροι τόνοι έχουν πάρει τη θέση τους και δημιουργούν ένα περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται από την πρώτη στιγμή που το αντικρίζει κανείς για τη φανταστική και ανεμπόδιστη αρμονία που αποπνέει.

Η καλλονή, μάλιστα, διατήρησε την καθαρή και φωτεινή εμφάνιση του διαμερίσματος και εισήγαγε στοιχεία, όπως η θηλυκότητα, η ζεστασιά και το βάθος, μέσα από μια προσεγμένη επίπλωση, με ποικίλα χειροποίητα υφάσματα και μια απόλυτα χαλαρωτική χρωματική παλέτα. Όπου κι αν στρέψει κανείς την προσοχή του, μοναδικές διακοσμητικές αναφορές εντυπωσιάζουν και μας κάνουν να μιλάμε για μια κατοικία που εναρμονίζεται με τον πιο ιδανικό τρόπο στις τάσεις της εποχής, χωρίς να στερείται τον διαχρονικό χαρακτήρα της.

20211116-jpeffley-ad-oliviaculpo-0333.jpg


Bonus, δε γίνεται να μην αναφέρουμε το απίθανο outdoor σκηνικό της κατοικίας, το οποίο δίνει την αίσθηση πως έχει βγει από παραμύθι. Υπέροχοι living χώροι για ατελείωτη ξεκούραση, πρασινάδα και πανέμορφα φυτά δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό, στο οποίο η Culpo συνηθίζει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της.

Ανατρέξτε στην gallery ώστε να ανακαλύψετε όλους τους χώρους της κατοικίας!

Πηγή: AD