fbpixel

Search icon
Search
Meet & Greet: Ένα μοναδικό event με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καράβα έρχεται στη Θεσσαλονίκη
CITY VIBES

Meet & Greet: Ένα μοναδικό event με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καράβα έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Don't miss: Γνωρίστε από κοντά το supermodel, τον νέο ambassador των αρωμάτων BOSS στην Ελλάδα


Από τις διεθνείς πασαρέλες, επίσημος πρεσβευτής των αρωμάτων BOSS, ο Γιώργος Καράβας έρχεται στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Hondos Center Apollonia Politia με σκοπό να υποδεχτεί το κοινό της πόλης σε ένα ξεχωριστό event, όπου θα μας συστηθεί, υπογράφοντας τα νέα μοναδικά Boss αρώματα. 

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου από τις 12 μέχρι και τις 2 μ.μ., το διακεκριμένο μοντέλο θα βρίσκεται εκεί, και θα μας μυήσει στον κόσμο της νέας συλλογής αρωμάτων του οίκου! 
dscf1386-edit.jpg

Ενσαρκώνοντας τον πολυδιάστατο #ManOfToday, ο οποίος κυνηγάει τα όνειρά του με απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και επιθυμώντας να εξελίσσεται διαρκώς, ο Γιώργος Καράβας μας δείχνει μια ατρόμητη και άκρως ενδιαφέρουσα πλευρά του, ως το νέο πρόσωπο του πολυτελούς οίκου. 

7karavas-x-boss-man-of-today-urban-bw.jpg

Σε μια εντυπωσιακή digital καμπάνια με ναυαρχίδα το θρυλικό Bοss Bottled Eau de Toilette, θα δείτε το επιτυχημένο μοντέλο να κατακτά κάθε επιθυμία του αλλά και να μπαίνει σε μια δημιουργική εσωτερική αναζήτηση, που κάθε σύγχρονος άντρας βιώνει.

Κατά τη διάρκεια του πολυαναμενόμενου event στη Θεσσαλονίκη, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον ίδιο, να συνομιλήσετε μαζί του, αλλά και να πάρετε μια «γεύση» - και γιατί όχι να κάνετε ένα πολύ όμορφο δώρο στον άντρα της ζωής σας - από τα δύο iconic αρώματα του οίκου, τα Boss Bottled Εau de Τoilette και Boss Bottled Marine. Με ανεβασμένη διάθεση, αφιερώστε λίγο χρόνο στο να «ξυπνήσετε» τις αισθήσεις σας μέσα από τα πιο μεθυστικά αρώματα - και όλα αυτά με την παρουσία ενός A-list model από τον μαγικό κόσμο της μόδας.

The Perfume Star

«Μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Βοss Parfums σηματοδοτεί τη χρονιά που διανύουμε. Είναι μεγάλη μου τιμή που αυτός ο οίκος με την τεράστια κληρονομιά, το διαχρονικό όραμα και την πρωτοποριακή αισθητική, επέλεξε να συνδέσει το όνομά του με το δικό μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια της Boss Parfums για την εμπιστοσύνη.», σημειώνει ο Γιώργος Καράβας από το νέο του ρόλο.

hbo-summer-22-dual-cps-bb-edt-bb-le-mar-1080x1350.jpg
Boss Bottled Εau de Τoilette και Boss Bottled Marine

Μάλιστα, στη νέα εγχώρια καμπάνια του οίκου, η Boss Parfums παρουσιάζει το Boss Bottled Marine, ένα αναζωογονητικό Eau de Toilette που αποτελεί τη νέα, συλλεκτική έκδοση του Boss Bottled. Το άρωμα ξεκινά με νότες παγωμένου μήλου και τονωτικού δυόσμου, συνεχίζει στην καρδιά του με δεντρολίβανο και κανέλα, ενώ η βάση του χαρακτηρίζεται από κασμίρ, πατσουλί και σανδαλόξυλο. Δημιουργημένο από τις αρωματοποιούς Sophie Labbé και Honorine Blanc, το limited-edition perfume με το χαρακτηριστικό μπουκάλι, ξεχωρίζει, αυτήν τη φορά σε ψυχρό μπλε φινίρισμα και με εξωτερικό κουτί glossy λευκό και ματ μπλε. Όλα τα παραπάνω μετουσιώνονται σ' ένα καλοκαιρινό μίνι φιλμ, όπου το μοντέλο ενσαρκώνει τον πολυδιάστατο Άνδρα του Σήμερα, με φόντο την αθηναϊκή ριβιέρα!  

Παρακολουθήστε το βίντεο της νέας καμπάνιας:


Success Story

Ο Γιώργος Καράβας δραστηριοποιείται στον χώρο του modeling τα τελευταία 17 χρόνια. Μπορεί να ολοκλήρωσε τις σπουδές του επάνω στη Δημοσιογραφία και να ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα ως αθλητικός ρεπόρτερ, γρήγορα όμως τον κέρδισε ο κόσμος της Μόδας, οδηγώντας τον σε μια εντυπωσιακή καριέρα στο εξωτερικό, με φωτογραφίσεις σε περιοδικά όπως το L' Uomo Vogue, GQ, Esquire, L'OFFICIEL HOMME, κ.ά.

1-jRff0.jpg

Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει στις παγκόσμιες καμπάνιες των οίκων Harrolds, S.Oliver, Brunello Cuccinelli, ενώ αποτέλεσε το βασικό πρόσωπο για την παγκόσμια προώθηση του οίκου HERMES. Διατηρεί στο portfolio του αξιοσημείωτες συνεργασίες με τους οίκους Tom Ford, Giorgio Armani, Jean Paul Gaultier, Burberry, κ.ά. Στην Ελλάδα έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του ως coach των υποψήφιων μοντέλων στην τηλεοπτική παραγωγή Greece’s Next Top Model (GNTM).

Με απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, το μοντέλο επιβεβαιώνει τη διεθνούς φήμης ταυτότητά του και μας καλεί όλους ως συνοδοιπόρους σε ένα «ταξίδι» με άρωμα βγαλμένο από τα όνειρά μας!

BE THERE! 

Info: Hondos Center Apollonia Politia, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 84, Παρασκευή 1 Ιουλίου, Ώρα: 12-2 μ.μ. 

Credits φωτογραφιών: Κοσμάς Κουμιανός