fbpixel

Search icon
Search
Μάθετε ποια είναι top hair looks για αυτόν τον χειμώνα
MAGAZINE

Μάθετε ποια είναι top hair looks για αυτόν τον χειμώνα

Ο δυναμισμός επικρατεί στα χρώματα και τα χτενίσματα της σεζόν


Φυσικότητα στις αποχρώσεις και δυναμισμός στις φόρμες. Η γλύκα του κάστανου και του μελιού. Υιοθετήστε τις φετινές τάσεις στα μαλλιά σας και διαμορφώστε τη νέα σας εικόνα, όπως κάθε γυναίκα που ξέρει ν’ αναδεικνύει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Καθώς υποδεχόμαστε σιγά-σιγά τον χειμώνα, τα ρούχα γίνονται πιο βαριά, καλύπτοντας το σώμα μας από το κρύο, αλλά τα μαλλιά παραμένουν από τα πρωταγωνιστικά στοιχεία που αναδεικνύονται, δίνοντας σχήμα και τόνο στο πρόσωπό μας.

Χρώματα

brunette.jpg

Οι γήινες αποχρώσεις στα μαλλιά έχουν την τιμητική τους αυτήν τη σεζόν. Τα γήινα καφέ, καστανά, μ’ ελαφριά ανοίγματα στα μήκη είναι ό, τι καλύτερο μπορείτε να δοκιμάσετε για την εμφάνισή σας. Οι ανταύγειες έχουν απαλά ανοίγματα σε αποχρώσεις του κάστανου, του ξύλου κανέλλας, του ζεστού χάλκινο-καφέ και της ζεστής σοκολάτας. Οι σοκολατί ανταύγειες είναι ό, τι πιο hot right now και γίνονται πιο ζεστές όσο σκουρότερη είναι η βάση. Για τις ξανθές, το χρώμα της Jennifer Lopez αποδίδει υπέροχα τους τόνους honey blonde, αυτό το γλυκό μέλι-ξανθό.

Κούρεμα-σχήμα

2-kX2QW.jpg

Οι φόρμες γίνονται πιο εντυπωσιακές από τα χρώματα. Συναντάμε μακριά και κοντά καρέ μ’ έντονα φιλαρίσματα και όγκους περιμετρικά, με το New entry στις φετινές τάσεις να είναι οι μακριές φράντζες με μύτες στα τελειώματα. Φέτος, επίσης, αποθεώνεται το shaggy look, με μύτες σε όλο το κεφάλι, για μάξιμουμ όγκο. Τα μακριά μαλλιά έχουν κίνηση και παρουσιάζονται κι αυτά με φιλάρισμα στην περίμετρό τους. Οι γεμάτες άκρες, που κάνουν πιο σοβαρή την εμφάνιση, δεν ταιριάζουν με την αίσθηση του χειμώνα. Τολμήστε ν’ αλλάξετε οπωσδήποτε τη φράντζα σας και θα διαπιστώσετε ότι θ’ αλλάξει και η διάθεσή σας.

Season’s best products

Λάμψη και λείανση είναι τα trends στα προϊόντα. Ό, τι κάνει πιο φωτεινά και λαμπερά τα μαλλιά σας, μεταμορφώνει και τη διάθεσή σας. Από μια θεραπεία για λάμψη ως ένα λάδι ή spray μαλλιών, είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για όμορφα και υγιή μαλλιά τον χειμώνα.

yiannis.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

Photo κεντρική: Dior

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020