fbpixel

Search icon
Search
Marry Me: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα ταινία της Jennifer Lopez
PEOPLE & MOMENTS

Marry Me: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα ταινία της Jennifer Lopez

Το πολυαναμενόμενο φιλμ θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο, ενόψει της Valentine’s Day


Μετά την επιτυχία του Hustlers, η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Αυτήν τη φορά στο ρόλο της Kat Valdez, μίας superstar που σκοπεύει να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της (Maluma) κατά τη διάρκεια μιας κοινής τους συναυλίας, όπου μαζί θα ερμηνεύσουν τη νέα της επιτυχία με τίτλο «Marry Me». Ωστόσο, λίγες στιγμές προτού βγει στη σκηνή πληροφορείται για την απιστία του συντρόφου της και αποφασίζει να συνεχίσει κανονικά τη ροή του προγράμματος. Τι συμβαίνει τελικά; Παντρεύεται ενώπιον χιλιάδων fans τον Charlie (Owen Wilson), ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό. Το φιλμ επικεντρώνεται στην εξέλιξη της σχέσης των δύο αγνώστων κατά την προσπάθεια τους να ζήσουν σαν κανονικό παντρεμένο ζευγάρι.

marry-me-1.jpg

Το cast συμπληρώνουν οι Jimmy Fallon, Jameela Jamil και η Sarah Silverman στο ρόλο της καλύτερης φίλης του Charlie, ενώ τη μουσική ανέλαβαν –φυσικά- η Jennifer Lopez μαζί με το Maluma, που κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, ερμήνευσε το soundtrack της ταινίας που έχει τίτλο «On My Way» στα φετινά American Music Awards, φορώντας ένα νυφικό σε μπεζ απόχρωση.

Πίσω από την κάμερα βρίσκεται η Kat Coiro, γνωστή για τη δουλειά της στην κωμική σειρά «It’s Always Sunny in Philadelphia» και την παραγωγή του Netflix «Dead to Me». Είναι η δεύτερη ταινία σε γυναικεία σκηνοθεσία που συμμετέχει η Lopez, αμέσως μετά το Hustlers και τη Lorene Scafaria, αφού, όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξη της, «τις περισσότερες φορές, το πιο κατάλληλο άτομο για αυτή τη δουλειά είναι μία γυναίκα».

Το σενάριο των John Rogers, Tami Sagher και Harper Dill θυμίζει αρκετά τις ρομαντικές κομεντί (romcom) των αρχών της δεκαετίας του 2000, ενώ ορισμένοι fans εντόπισαν ομοιότητες και με την ταινία Notting Hill, όπου ο ιδιοκτήτης ενός βιβλιοπωλείου (Hugh Grant) ερωτεύεται μία σταρ του σινεμά (Julia Roberts).

258795520-439253287589817-907594895071283434-n.jpg
Image source: @jlo

Το Marry Me θα κυκλοφορήσει τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο πήρε παράταση μέχρι το Μάιο του 2021, ώσπου η παραγωγή κατέληξε στην τελική και οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, που είναι στις 11 Φεβρουαρίου του 2022.

True love never dies!

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Lopez χαρακτήρισε τον εαυτό της ως μία ρομαντική ψυχή και μίλησε για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου. Η τραγουδίστρια έχει παντρευτεί τρεις φορές. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Κουβανό παραγωγό Ojani Noa το 1997, με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν ο ίδιος ήταν σερβιτόρος στο εστιατόριο της τραγουδίστριας Gloria Estefan. Ωστόσο, σχεδόν ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι χώρισε και το 2000 η JLo γνώρισε τον δεύτερο σύζυγο της, το χορογράφο Cris Judd, στο πλαίσιο των γυρισμάτων του videoclip για το τραγούδι Love Don’t Cost A Thing, με τον οποίο παρέμεινε παντρεμένη μέχρι το 2002. Το 2004 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Marc Anthony, με τον οποίο απέκτησε τα δίδυμα Maximilian και Emme, και ο γάμος τους διήρκησε μέχρι τον Ιούλιο του 2011.

1d27b11313c40ece0712e5d81c80efca.jpg

Τον περασμένο Απρίλιο, η J.Lo διέκοψε τον αρραβώνα της με τον παίκτη του baseball Alex Rodriguez, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης, κι έκτοτε ξαναζεί τον παλιό της έρωτα με τον ηθοποιό Ben Affleck. Οι αγαπημένοι μας Bennifer δείχνουν full in love σε κάθε κοινή τους εμφάνιση, θυμίζοντας το παλιό τους ειδύλλιο. Μάλιστα, το ζευγάρι πέρασε οικογενειακά το φετινό Thanksgiving μαζί με τα παιδιά της τραγουδίστριας και του ηθοποιού.