fbpixel

Search icon
Search
Louis Vuitton στο Ηρώδειο: Mια καθηλωτική performance σαν μύηση στον μαγικό κόσμο των high jewellery
TRENDS & CATWALKS

Louis Vuitton στο Ηρώδειο: Mια καθηλωτική performance σαν μύηση στον μαγικό κόσμο των high jewellery

Ο ιδιοφυής Δημήτρη Παπαϊωάννου δημιούργησε ένα θαύμα επί σκηνής, αναδεικνύοντας με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο την Deep Time High Jewelry Collection του οίκου


Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε το λαμπερό event του εμβληματικού οίκου, Louis Vuitton στο Ηρώδειο. Άνθρωποι από την παγκόσμια βιομηχανία μόδας έδωσαν το «παρών» στη μαγική εκδήλωση που έλαβε χώρα σχεδόν 9:30 η ώρα μ.μ. στο μοναδικό αρχαίο θέατρο κάτω από τον Παρθενώνα. Εκλεκτές παρουσίες, άτομα των media και φυσικά A-list stars από όλον τον κόσμο και την Ελλάδα τίμησαν με την παρουσία τους το γαλλικό fashion house, το οποίο κατάφερε εχθές το βράδυ να θέσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο τη χώρα μας και τη μεγάλη κληρονομιά της. 

1-3KVMt.jpg
Η πρόσκληση της μοναδικής εκδήλωσης
louis-vuitton-1-c4O91.jpg
louis-vuitton-2.jpg

H ταλαντούχα Francesca Amfitheatrof, Artistic Director των κοσμημάτων της @louisvuitton έβαλε όλη της μαεστρία και δημιούργησε μια συλλογή που υμνεί τη γυναικεία φύση και μας γυρνάει στις αυθεντικές ρίζες μας. Προβάλλοντας το αρχαίο ελληνικό πνεύμα και τη Σοφία που το χαρακτηρίζει, η collection που φέρει την υπογραφή της Francesca έλαμψε κάτω από το φως του έναστρου αθηναϊκού ουρανού και την επιβλητική σκιά της Ακρόπολης. Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να μοιραστεί στο Instagram:


«Οι ψυχές μας απέκτησαν φτερά χθες το βράδυ, καθώς όλα συνέβησαν μαγικά. Μαζί δημιουργήσαμε μια μοναδική παράσταση χορογραφημένη από τον ιδιοφυή Δημήτρη Παπαϊωάννου - οι χορευτές οδήγησαν τα μοντέλα μέσα στη σκηνή όπου καθόμασταν, ρίχνοντας φως στη συλλογή Deep Time High Jewelry. Τέχνη, χορός, μουσική, το πιο ιδιαίτερο performance και τα κοσμήματα συναντήθηκαν σε μια μυσταγωγική τελετή, ενώ ο υπέροχος Γάλλος βιολιστής, Renaud Capucon, μάς μετέφερε σε έναν άλλο κόσμο, κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης.»

louis-vuitton-3.jpg

Πράγματι, η ιδιοφυΐα του διεθνή σκηνοθέτη, χορογράφου και performer, Δημήτρη Παπαϊωάννου, είναι αδιαμφισβήτητη. Ο ίδιος κατάφερε και χορογράφησε ένα μαγικό show, όπου έθεσε θεατές, performers και κοσμήματα αντικριστά. Ο ένας αποτελούσε φυσική συνέχεια του άλλου, ενώ όλο το κλίμα θύμιζε μυσταγωγική συνεύρεση.

snapinstaapp-353390366-278783844510109-3872518213701207202-n-1024.jpg
Photograph by @julianmommert

Σε απόλυτα κατανυκτική ατμόσφαιρα, οι χορευτές δούλεψαν σαν αυτόφωτα αστέρια που φώτιζαν το κάθε πολύτιμο κόσμημα, το οποίο κοσμούσε τα χέρια ή τον λαιμό των μοντέλων. Σαν ζωντανό μαργαριτάρι που αναδύεται από το κοχύλι του, η χορεύτρια Breanna O'Mara, συνεπήρε το κοινό στο ατέρμονο ταξίδι της γέννησης. 

snapinstaapp-353795223-192489453408897-4667564744814970997-n-1080.jpg

Η συλλογή Deep Time βασίζεται άλλωστε στην ικανότητα της Φύσης να αναγεννάται και να δημιουργεί την ομορφιά μέσα από τα σπλάχνα της. Ακριβώς από ένα μαργαριτάρι. Η YARD Athens @yardathens επισφράγισε με επιτυχία την ολοκλήρωση του φαντασμαγορικού event, που έριξε όλα τα φώτα στην Ελλάδα.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery!