fbpixel

Search icon
Search
Απόψε το privé event της Louis Vuitton στο Ηρώδειο - Όλα τα βλέμματα του κόσμου στραμμένα στην Αθήνα
FASHION NEWS

Απόψε το privé event της Louis Vuitton στο Ηρώδειο - Όλα τα βλέμματα του κόσμου στραμμένα στην Αθήνα

Από χθες το βράδυ, A-list celebrities παρευρέθηκαν στο exclusive dinner για την παρουσίαση της high jewellery συλλογής του οίκου στη χώρα μας


Ο οίκος Louis Vuitton ανήκει αδιαμφησβήτητα στο Πάνθεον των high luxury brands, τα οποία μας εκπλήσσουν με κάθε νέο τους εγχείρημα. Αυτήν τη φορά, το γαλλικό fashion house - γνωστό για την elegant αισθητική του και την επιλογή των πιο A-listers ambassadors μάς συστήνει τη νέα fine jewellery collection του, πραγματοποιώντας ένα μοναδικό exclusive event στο Ηρώδειο της Αθήνας. 

Ο πολυτελής οίκος μόδας που έχει δείξει και στο παρελθόν μια ιδιαίτερη αδυναμία στη χώρα μας - επιλέγοντας τη Μήλο για τη φωτογράφιση της καμπάνιας του το 2021 - επιμένει ελληνικά, και επιλέγει ένα από τα σημαντικότερα και πιο εμβληματικά τοπόσημα της πρωτεύουσας, το Ηρώδειο. 

Σήμερα η μεγάλη λαμπερή βραδιά

shutterstock-743607814.jpg

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το iconic luxury brand πρόκειται να παρουσιάσει σήμερα μια αποκλειστική συλλογή κοσμημάτων - και όλα αυτά σε μια «κλειστή» βραδιά που θα απευθύνεται σε περίπου 150 καλεσμένους από όλο τον κόσμο. Μάλιστα, ελάχιστα "save the dates" έχουν δοθεί σε Έλληνες προσκεκλημένους για το συγκεκριμένο event.

Την καλλιτεχνική υπογραφή της μοναδικής αυτής βραδιάς θα βάλει ο διεθνής σκηνοθέτης, χορογράφος και performer Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο οποίος πρόκειται να «ντύσει» το εντυπωσιακό αυτό show με τις ιδιαίτερες σύγχρονες και πάντοτε εντυπωσιακές εμπνεύσεις του. Ο ίδιος, μας χάρισε ένα στιγμιότυπο backstage από τις πρόβες που πραγματοποιεί για το αποψινό πολυαναμενόμενο event. 

1-hoEJR.jpg

Ένα ειδυλλιακό dinner γεμάτο λάμψη στο Πόρτο Χέλι

ana-de-armas-lea-seydoux-francesca-amfitheatrof-louis-vuitton-deep-time.jpg

Πολλές ήταν οι stars από τον κόσμο της μόδας, του κινηματογράφου και της μουσικής που έδωσαν το «παρών» σε ένα ξεχωριστό dinner που διοργάνωσε ο οίκος Louis Vuitton χθες το βράδυ στη χώρα μας. Σε ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια θέρετρα της Ελλάδας, το Amanzoe στο Πόρτο Χέλι, διασημότητες όπως η Ana de Armas, η Léa Seydoux και η Urassaya Sperbund απόλαυσαν ένα λαμπερό δείπνο για να γιορτάσουν την αποκάλυψη της High Jewellery συλλογής του γαλλικού οίκου, Deep Time.

Ανακαλύψτε παρακάτω ό,τι επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους!

Ana de Armas

ana-de-armas-louis-vuitton-deep-time.jpg

Η Ana de Armas φόρεσε ένα μαύρο μπούστο, φούστα και σακάκι με ασημί πέδιλα και μια τσάντα Petite Malle. Επέλεξε επίσης ένα κολιέ από κίτρινο και λευκό χρυσό με ρουμπίνια και σμαράγδια Pigeon Blood, με ασορτί βραχιόλι και σκουλαρίκια, καθώς και ένα δαχτυλίδι από λευκό χρυσό, σμαράγδι και διαμάντια, όλα από τη νέα συλλογή Louis Vuitton High Jewellery Deep Time.

Léa Seydoux

lea-seydoux-louis-vuitton-deep-time.jpg

Η Léa Seydoux έλαμψε μέσα σ' ένα κοντό μαύρο playsuit, το οποίο συνδύασε με blazer και μαύρες σατέν sparkle pumps και μια Mini Capucine τσάντα επίσης σε μαύρο. Ταίριαξε όλο το look με σκουλαρίκια από λευκό χρυσό και διαμάντια καθώς και δαχτυλίδι και βραχιόλι από κίτρινο χρυσό και διαμάντια από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Chrissie Chau

chrissie-chau-louis-vuitton-deep-time.jpg

Η Chrissie Chau επέλεξε ένα κοντό μαύρο φόρεμα με δερμάτινη ζώνη, μαύρα πέδιλα κι ένα μαύρο, κόκκινο και λευκό δερμάτινο Petite Malle clutch. To outfit ολοκληρώθηκε με ένα κολιέ από κίτρινο και λευκό χρυσό με διαμάντια,ένα βραχιόλι από λευκό χρυσό και διαμάντια, καθώς και σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από κίτρινο χρυσό, πλατίνα, ρουμπίνια και διαμάντια και δαχτυλίδια από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Aya Omasa

aya-omasa-louis-vuitton-deep-time-2.jpg

Η Aya Omasa ξεχώρισε με ένα επίσης μαύρο φόρεμα με λεπτομέρεια από φερμουάρ, μαύρες δερμάτινες γόβες και μια κεντημένη Mini Capucine.
Φόρεσε επίσης ένα βραχιόλι από κίτρινο χρυσό, ρουμπίνι και διαμάντια, καθώς και ένα κολιέ και σκουλαρίκια από λευκό χρυσό και διαμάντια από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Urassaya Sperbund

urassaya-sperbund-louis-vuitton-deep-time.jpg

Η Urassaya Sperbund φόρεσε ένα μαύρο tailored παντελόνι με μακρύ σακάκι, χρυσά δερμάτινα πέδιλα και μια χρυσή δερμάτινη Petite Malle τσάντα. Εκείνη επέλεξε σκουλαρίκια και κολιέ από λευκό χρυσό και διαμάντια, καθώς και δαχτυλίδι από λευκό χρυσό με διαμάντια και ζαφείρι από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Victoria Song

victoria-song-louis-vuitton-deep-time.jpg

Η Victoria Song έκανε τη διαφορά μ' ένα χρυσό και ασημί camisole top, καφέ oversized παντελόνι με μαύρες σατέν γόβες και μια μαύρη δερμάτινη Petite Malle. Φόρεσε επίσης ένα δαχτυλίδι από κίτρινο χρυσό, πλατίνα, ρουμπίνι και διαμάντια, βραχιόλι από κίτρινο χρυσό και διαμάντι, καθώς και ένα κολιέ από κίτρινο και ροζ χρυσό με διαμάντια από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Francesca Amfitheatrof

chrissie-chau-francesca-amfitheatrof-louis-vuitton-deep-time.jpg
Η Chrissie Chau με την Francesca Amfitheatrof

Η Francesca Amfitheatrof, Καλλιτεχνική Διευθύντρια Ρολογιών και Κοσμημάτων της Louis Vuitton, φορά λευκό σμόκιν και μαύρο camisole top. Φόρεσε επίσης ένα κολιέ με οπάλιο, κίτρινο ζαφείρι και ζιργκόν και ένα βραχιόλι με οπάλια και ζιργκόν από τη νέα συλλογή Louis Vuitton High Jewellery Deep Time.

Παρακολουθήστε περισσότερα από το χθεσινό λαμπερό event: 


Stay tuned για τη μεγάλη αποψινή βραδιά όπου το GLOW.GR θα βρίσκεται εκεί! 

Πηγή: louisvuitton.com