fbpixel

Search icon
Search
Long hair don't care: Tα χτενίσματα που είναι ιδανικά για μακριά μαλλιά
HAIR & NAILS

Long hair don't care: Tα χτενίσματα που είναι ιδανικά για μακριά μαλλιά

5 υπέροχα hairstyles για να έχετε πάντοτε μαλλιά on fleek


Τα μακριά μαλλιά φέτος επανήλθαν στη μόδα, με πάμπολλες celebrities να τα προτιμούν. Από τα street style looks μέχρι τις καθημερινές εμφανίσεις τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα μακριά μαλλιά που πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο και πλαισιώνουν τα looks κολακεύουν σχεδόν όλες τις γυναίκες. Και είμαστε σίγουροι πως θα είναι in για πολύ ακόμα! Εμείς συγκεντρώσαμε λοιπόν τα 5 top και παράλληλα ιδιαίτερα κι εύκολα χτενίσματα, ιδανικά για μακριά μαλλιά, τα οποία θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας ολοκληρώνοντας τα winter looks σας και κολακεύοντας το πρόσωπό σας με τον ωραιότερο τρόπο.

Beach Waves

jonathan-simkhai.jpg

Αυτοί οι χαλαροί κυματισμοί που δημιουργούνται από το θαλασσινό αλάτι και αέρα και πετυχαίνουν σέξι εμφανίσεις, είναι ιδανικοί για εσάς που έχετε μακριά μαλλιά και αξίζουν μια δοκιμή σας. Για να δημιουργήσετε τα πολυπόθητα beach waves μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε κάποιο salt spray, μιας και τώρα δεν πηγαίνετε στη θάλασσα, ψεκάζοντάς το στα μαλλιά σας από πάνω προς τα κάτω κι έπειτα να τα μπερδέψετε λίγο με τα χέρια σας. Ολοκληρώστε με λακ και είστε έτοιμες.

Half Bun

c26e903706f6fa32728de4b23f26c028.jpg

Ιδανικό χτένισμα για εσάς που δε θέλετε τα μαλλιά να πέφτουν στο πρόσωπό σας, ειδικά όταν εργάζεστε. Το half bun αποτελεί την τέλεια λύση για να δημιουργήσετε έναν εύκολο και απόλυτα κομψό κότσο στα μαλλιά σας. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε δύο σημεία, ένα πάνω κι ένα κάτω και να πιάσετε τα μισά μαλλιά σας ψηλά πάνω για να δημιουργηθεί αυτό το half bun. Προαιρετικά, μπορείτε να αφήσετε μερικές τούφες να πέφτουν ανέμελες για ένα πιο σέξι αποτέλεσμα. Το κάτω μέρος των μαλλιών μπορεί να μείνει είτε ίσιο είτε με μπούκλες.

Straight & Sleek

32a7c0f772637dff1ea6b0530f051c9f.jpg

Όλες μας αγαπάμε τα ολόισια και sleek μαλλιά είτε είναι κοντά είτε μακριά. Σε αυτήν την περίπτωση, εσείς που έχετε μακριά μαλλιά μπορείτε να συνδυάσετε το πολυσυζητημένο wet look με τα ολόισια και shiny χτενίσματα. Θα χρειαστεί αρχικά να ισιώσετε πολύ καλά τα μαλλιά σας και να κάνετε τη χωρίστρα στο κέντρο τους. Στη συνέχεια, απλώστε ένα hair gel ή έλαιο μαλλιών και πηγαίνετέ τα πίσω από τα αυτιά σας. Ολοκληρώστε με λακ και είστε έτοιμες, για να πετύχετε κομψές και παράλληλα αισθησιακές εμφανίσεις.

The ponytail

image-xatzr.jpg

Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να πειραματιστείτε με ό,τι θέλετε για να δημιουργήσετε την αλογοουρά σας, σε περίπτωση που έχετε βαρεθεί την πιο κλασική. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο scrunchie υπερμέγεθες αντί για κάποιο απλό και κοινότυπο. Plus, εάν δε σας αρέσουν τα scrunchies, καλό είναι να δέσετε μια κορδέλα στα μαλλιά σας. Επίσης, μπορείτε να βάλετε πολλά hair clips μαζί γύρω από το σημείο όπου πιάσατε τα μαλλιά σας και να πετύχετε ένα πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα.

The Crown

top-braids-on-pinterest.jpg

Άλλο ένα χτένισμα που συμπεριλαμβάνει τα μισά μαλλιά σας πιασμένα. Ο λόγος για το twisted crown, που θα αγαπήσετε εσείς που λατρεύετε τις πλεξίδες. Δημιουργήστε λοιπόν δύο πλεξίδες δεξιά και αριστερά με τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σας και πιάστε τες πίσω με ένα hair clip ή λαστιχάκι. Ολοκληρώστε με λακ και είστε έτοιμες. Ένα απόλυτα φρέσκο hairstyle, που θα σας χαρίσει όμως μια μεγαλοπρέπεια και royal αέρα.