fbpixel

Search icon
Search
Living Room: Όλες οι τάσεις στους καναπέδες & πώς να εντάξετε τον ιδανικό στο καθιστικό σας
MAGAZINE

Living Room: Όλες οι τάσεις στους καναπέδες & πώς να εντάξετε τον ιδανικό στο καθιστικό σας

Η Area Domus μας προτείνει τις πιο μοντέρνες & σύγχρονες επιλογές


Το καθιστικό είναι ο πυρήνας του κάθε σπιτιού και η επιλογή του ιδανικού καναπέ αποτελεί βασική προϋπόθεση ενός αρμονικού συνόλου. Το κατάστημα Area Domus υποστηρίζει ότι άψογη σχεδίαση και άνεση αλληλοσυμπληρώνονται, καθώς τα διεθνώς αναγνωρισμένα έπιπλα ξεχωρίζουν τόσο για την καινοτομία όσο και για τη λειτουργικότητά τους. Το καλό design εξυπηρετεί, διευκολύνει και αναβαθμίζει τη ζωή του χρήστη.

sl-gogan-gg0003-2019-300-1.jpg
Καναπές Gogan της Moroso

Tips

1. Τα τελευταία trends για το καθιστικό είναι οι αρμονικές φόρμες με καμπύλες, οι bohemian αναφορές στη δεκαετία του ‘70, τα διακοσμητικά μαξιλάρια από πολυτελή υφάσματα, οι μπρούτζινες μεταλλικές λεπτομέρειες, το βαθύ μπλε χρώμα.

2. H άνεση είναι πρωτεύων στόχος στην αγορά ενός καναπέ. Δώστε προσοχή στο κάθισμα -σκληρό, ημίσκληρο ή μαλακό με υψηλή περιεκτικότητα πούπουλου. Ο καναπές “Borghese” της Homad με τον εκλεπτυσμένο του σχεδιασμό και την αναπαυτική του φόρμα ξεχωρίζει.

3. Τα μπουκλέ υφάσματα είναι διεθνώς τάση. Εταιρίες, όπως οι Gubi, Moroso, Homad, πρωτοπορούν με βελούδινες υφές σε ποικιλία χρωμάτων και σε συνδυασμό με άλλες ποιότητες. Προτιμήστε όσα είναι υψηλής απόδοσης και σχεδιασμένα για να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας με παιδιά και κατοικίδια.

4. Οι γωνιακοί καναπέδες αποτελούν ιδανική, πολυμορφική επιλογή, παρέχοντας ευελιξία, ποικιλία σε διαστάσεις, αξεσουάρ και κινητά στοιχεία. Η έξυπνη λύση για τον ομαλό διαχωρισμό των ενιαίων χώρων, που δημιουργεί φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα.

About Αrea Domus

Aπό το 1988, η εταιρία προσπαθεί να μυήσει το αγοραστικό κοινό της πόλης σε καινοτόμες και πρωτοποριακές προτάσεις στον χώρο της επίπλωσης για να πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα μια λαμπρή πορεία με μια σειρά καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Η Area Domus, αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την ηγέτιδα εταιρία design “Kartell”και πρόσφατα δημιούργησε το κατάστημα “Sofa Company” που διαθέτει προιόντα κατασκευής απο τη μεγαλύτερη εταιρία καναπέδων στην Ελλάδα.

Info: Aδριανουπόλεως 24, 55133 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 280035, www.areadomus.gr

Νέο κατάστημα “Sofa Company” Αδριανουπόλεως 37, Καλαμαριά, τηλ. 2310428330 www.sofacompany.gr

Κεντρική Φωτογραφία: Καναπές Borghese, πολυθρόνα Zelda και φωτιστικά Olon όλα, Area Domus

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020