fbpixel

Search icon
Search
Lip combos: Η νέα τάση και οι top συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε
MAKE UP

Lip combos: Η νέα τάση και οι top συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε

Ξεκινήστε να συνδυάζετε τα προϊόντα και θα δείτε τη διαφορά


Μπορεί να είμαστε λάτρεις του minimal αλλά ποτέ δε λέμε όχι στις νέες τάσεις που έρχονται για να δώσουν μια διαφορετική διάσταση σε όλα όσα γνωρίζουμε. Τα lip combos είναι -μετά από χρόνια- ξανά εδώ και μας υπενθυμίζουν πως με μικρές κινήσεις μπορούμε να πετύχουμε υπέροχα αποτελέσματα. Μέσα από τις αμέτρητες επιλογές και μέσα από προϊόντα glossy ή matte μπορούν να γίνουν συνδυασμοί που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και που θα κάνουν τα χείλη σας, talk of the town. Τολμήστε να παίξετε με τις υφές και με τα χρώματα και θα ανακαλύψετε μια διαφορετική πτυχή του προσώπου σας, αυτό το φθινόπωρο.

O απόλυτα viral συνδυασμός 

pale-pink-lips.jpg
luxyhair.com

Αν θέλετε να ξεκινήσετε με ένα lip liner, τότε δεν έχετε παρά να πείτε το "ναι" σε ένα μολύβι που θα ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα του κραγιόν σας. Θα σας βοηθήσει να κάνετε το τέλειο περίγραμμα και να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο γεμάτα από ποτέ. Θα αποκτήσετε μια διαφορετική νότα, χωρίς να είναι εμφανές πως έχετε τοποθετήσει δύο διαφορετικά χρώματα. Για εσάς που είστε νέοι στο sport μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ανοιχτό χρώμα όπως το pale ροζ.

Αν είστε έτοιμες να αφήσετε τα απλά chapstick

c8fd10c5a3f0ae43e5b244a4c459da86.jpg
@sophieedemua

Μια απόχρωση μολυβιού Nude Beige, που ταιριάζει σχεδόν τέλεια με το φυσικό χρώμα των χειλιών μπορεί να μετατραπεί σε κάτι μοναδικό αν χρησιμοποιήσετε ένα πιο σκούρο μολύβι. Αυτός ο συνδυασμός φαίνεται απόλυτα αβίαστος και φυσικός ενώ ταυτόχρονα σας δίνει χώρο να αλλάξετε το σχήμα των χειλιών σας. Τολμήστε τον και αποκτήστε μια 90s γοητεία που ξεχωρίζει.

Για εσάς που θέλετε μια φθινοπωρινή εμφάνιση

locare-hlips.jpg
lo.care

Και όμως, ο τέλειος συνδυασμός στα χείλη για το φθινόπωρο, υπάρχει. Και αυτός δεν είναι άλλος από το χρώμα της τερακότα που έχει και μια glossy υφή. Αυτό το χρώμα μπορεί να γίνει το απόλυτο must και φυσικά απαιτεί ένα τόνο πιο ανοιχτόχρωμο μολύβι, ώστε να τονιστεί το σαρκώδες αποτέλεσμα στο κέντρο των χειλιών. Δώστε έμφαση στο gloss και δημιουργήστε ένα εφέ που θα κάνει τα χείλη σας να φαίνονται ενυδατωμένα και ακαταμάχητα κολλώδη.

Μια ενυδατική ροζ νότα

1ae62acf2bced9c324c5e4789e32c2af.jpg
intothegloss.com

Δεν υπάρχει πιο αθώα θηλυκό χρώμα από το ροζ. Αυτή η επιλογή, σε όποια απόχρωση της και αν την κάνετε θα σας κάνει να τη λατρέψετε. Αφήνει την αίσθηση ότι τα χείλη δεν έχουν κάποιο χρώμα ενώ παράλληλα τους δίνει επιπλέον ζωντάνια. Γεμίστε αρχικά τα χείλη σας με ένα μολύβι στην απόχρωση που θα επιλέξετε και στη συνέχεια δώστε έμφαση στο κέντρο τους με ένα gloss. Χωρίς να αισθάνεστε too much, θα δώστε όγκο και ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Για εσάς που έχετε ευαίσθητο δέρμα

156857d1be19d4f15ec51669120d7b49.jpg
pnybeauty.com

Αν η εύρεση του κατάλληλου προϊόντος αποτελεί δύσκολο task ή αν τα χείλη σας είναι ευαίσθητα, τότε σας έχουμε τη go-to λύση που χρειάζεστε. Ευθυγραμμίστε τις άκρες των χειλιών σας με ένα μολύβι σε χρώμα τερακότα και μετά κάντε το blend προς τα μέσα για ένα diffused αποτέλεσμα. Στη συνέχεια προσθέστε λίγο balm καθώς θα σας δώσει την αίσθηση του χρώματος ενώ παράλληλα θα κρατήσει τα χείλη σας ενυδατωμένα και λαμπερά. 

Κεντρική φωτογραφία: @oliviapalermo